Vrijgezellenfeest organiseren?

“Originele en leuke vrijgezellenfeest tips en ideeën vind je bij Specialtours! Voor mannen en voor vrouwen in Nederland en altijd tegen de scherpste prijs. Bekijk direct onze vrijgezellenuitjes voor een onvergetelijke vrijgezellendag of vrijgezellenavond”

Hoe zat dat ook alweer met het plannen van een vrijgezellenfeest? Als ceremoniemeester wordt er van je verwacht dat jij ook dit onderdeel van de organisatie helemaal onder controle hebt. Moet je er nog even inkomen?

Aan de hand van de volgende zes FAQ’s geven we je graag een aantal tips & tricks!

Wanneer vindt een vrijgezellenfeest plaats?
Van oudsher werd dit feest altijd de avond voorafgaand aan de bruiloft gevierd. Tegenwoordig stuit dit op teveel praktische bezwaren. Niemand wordt immers blij van een nog halfdronken bruidegom voor het altaar of een bruid die zich verslapen heeft. Binnen een maand tot een week voor de trouwdatum is dan ook een betere optie. Op deze manier kan iedereen optimaal (na)genieten van een geslaagd vrijgezellenfeest!

Wie nodig ik uit?
Als ceremoniemeester vervul jij klaarblijkelijk een belangrijke rol in het leven van de bruid of bruidegom. Maar of je nu de zus, broer of beste vriend(in) van de vrijgezel bent, toch kun je twijfelen over de uitnodigingen. Je wilt teleurstellingen voorkomen (waarom is die persoon niet uitgenodigd of een ander juist wel?).

Tijd om een ‘partner in crime’ uit te nodigen dus! Met z’n tweeën kom je er wel uit. Denk bij het samenstellen van de gastenlijst ook aan de dynamiek binnen de groep. Is iedereen op zijn gemak met elkaar? Tijdens een vrijgezellenfeest moet er namelijk alleen maar lol gemaakt worden!

Hoe lang duurt een vrijgezellenfeest normaal gesproken?
Trek voor een vrijgezellenfeest gerust de hele dag uit. Plan de dag ruwweg op deze manier: begin eind van de ochtend met het verrassen van de bride of groom to-be. Start vervolgens met een ludieke invulling van de middag. Sluit dat af met een diner en dan… Nog eens flink de bloemetjes buiten zetten?!

Tip: kijk wel naar het karakter van de vrijgezel in kwestie. Party animal? Ga dan zeker het nachtleven in! Rustiger type? Maak er een movienight van of speel een gezellige quiz. Zolang er maar plezier wordt gemaakt!

Wat is er allemaal te doen voor een vrijgezellenfeest?
Genoeg! SpecialTours organiseert van alles voor zowel vrouwen als mannen. Denk aan speurtochten, rondleidingen, de vrijgezellenfeest boot, thematochten en idem diners en lunches. Hilarische fotoshoots en workshop doen het ook altijd goed tijdens een vrijgezellenfeest.

Tip: met het “Vrijgezellenpakket” in bijvoorbeeld Amsterdam ben je het grootste gedeelte van de dag onder de pannen! Dit pakket begint met de Wallentour en eindigt met het enige echte “Travestieten Diner”! Specialtours biedt ook maatwerk met bijvoorbeeld een uitbreiding op dit pakket. Voor vragen gewoon even bellen!

Highlights

 • de leukste vrijgezellenfeesten in uw stad naar keuze
 • wij verzorgen ook maatwerk voor uw bachelorparty
 • wij kijken naar uw budget
 • prijzen inclusief BTW
 • boek een vrijgezellenuitje op uw dag en gewenst tijdstip
 • geen verborgen boekingskosten

Hoe zorg ik ervoor dat niemand zich verveelt?
Je hoeft echt niet te bungeejumpen om ervoor te zorgen dat de bruid of bruidegom in spé een onvergetelijke dag heeft. Het gaat erom dat de vrijgezel een toptijd heeft met zijn of haar beste vrienden. Als je een hele dag plant, zijn er natuurlijk wel een aantal inkakmomenten te bedenken. Meestal is dat tijdens de lunch of het diner. Daar zijn echter verrassende oplossingen voor te bedenken!

Specialtours organiseert bijvoorbeeld verschillende thema diners of lunches in de leukste steden van Nederland Een greep uit het speciale en origienele vrijgezellenfeest diner aanbod:

 •   Wie is de Rat dinerspel
 •   Pimp My Tarzan
 •   Moord in het pand’ (inclusief high tea)
 •   Hou van Holland lunch of dinerspel
 •   Erotic dinner game
 •   Karaoke diner

Wanneer stel ik de bruid/ bruidegom in spé op de hoogte?
Nooit, niet, never! De soon to be Mr of Mrs hoeft helemaal niets te weten over jouw voorbereidingen. Dat hoort natuurlijk gewoon bij de traditie. Bovendien is op het moment van de verrassing het gezicht van de bruid of bruidegom goud waard!

Tip: houdt de camera op je telefoon draaiende op het moment suprême. Het levert ongetwijfeld hilarische beelden op, leuk voor later!

“Vrijgezellenfeestje voor vrouwen? Vrijgezellenfeestje voor mannen? Wij bieden het!” Maak een keuze uit onze kant en klare vrijgezellenfeest arrangementen in de leukste steden van Nederland

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

 • Altijd bereikbaar
 • Altijd de scherpste prijs!
 • Al vanaf € 12,50 p.p.
 • Alle prijzen inclusief btw
 • Wij leveren maatwerk
 • Grote groep = korting
 • Gratis advies