Top

Activiteit inclusief eten en drinken

Op zoek naar een activiteit in combinatie met een diner? Bekijk hier dan onze activiteiten in combinatie met eten en drinken. Overal in Nederland te boeken!

Activiteit inclusief eten en drinken Waardering ★★★★★ 4.5 gebaseerd op 92 reviews.
5 1

Vragen? Bel 020 770 89 53
Stuur een e-mail
of Whatsapp *

*Bereikbaar van ma-za van 09.00 tot 18:00

De leukste activiteiten in combinatie met een lunch of diner

Naast lekker dineren ook nog een leuke activiteit doen? Bekijk op Specialtours de leukste activiteiten gecombineerd met een lunch of een diner. Wij voeren dit overal in Nederland uit bij verschillende horecapartners (restaurants, zalen en andere eetgelegenheden). Boek bijvoorbeeld een dinerspel, dinnershow, een walking dinner of kies een uitje en boek er een los diner bij. De leukste diner combinaties voor een familie-uitje, vriendenuitje, bedrijfsuitje of een vrijgezellenfeest. Wij maken er altijd een feestje van!

Tijdens deze activiteiten genieten jullie van lekker eten, drinken en entertainment. Het is mogelijk om vooraf een menu samen te stellen of bijvoorbeeld een keuze te maken uit vis, vlees of vegetarische gerechten. Zijn er dieetwensen vanuit de groep? Geen probleem! Geef deze vooraf aan ons door en wij zorgen ervoor dat de keuken op de hoogte is.  Daarnaast verzorgen wij graag maatwerk, dus neem contact op bij specifieke wensen. De leukste activiteiten inclusief eten en drinken boek je bij Specialtours!