Top

Dagje uit in Nederland?

Dagje uit in Nederland? Bekijk hier dan onze tips en ideeën voor een leuk dagje uit in Nederland.

Dagje uit in Nederland? Waardering ★★★★★ 4.5 gebaseerd op 92 reviews.
5 1

Vragen? Bel 020 770 89 53
Stuur een e-mail
of Whatsapp *

*Bereikbaar van ma-za van 09.00 tot 18:00

Uw personeelsuitje in Blaricum? Boek hem bij Specialtours!

Blaricum was een zogenaamd brinkdorp oftewel een typisch agrarisch dorp. Riante villa’s worden afgewisseld met een aantal bijzondere oude boerderijen die nog doen herinneren aan die oorsprong van het dorp. Aan de karakteristieke kronkelweggetjes vind je ook veel charmant opgeknapte arbeidershuisjes. Aan historie geen gebrek!

Een aantal bijzondere kenmerken van het gebied rondom Blaricum maakt een wandeling een uitstekend uitgangspunt voor een groepsuitje. Het strandje aan het Gooimeer, de ruisende bomen in het Warandepark en de schaapskooi op de Blaricummerheide: stuk voor stuk highlights in het Blaricumse landschap. Letterlijk hoogtepunt van het Gooi is de Tafelberg, zo’n 36 meter boven NAP.

Een invulling voor een geslaagd groepsuitje is snel gemaakt. Een flinke fiets- of wandeltocht kan worden vervolgd met het verkennen van het gastvrije centrum van Blaricum. Kom bij in één van de fijne eetgelegenheden. Weer wat energie opgedaan? Boek dan één van onze teambuilding activiteiten en duik dan nog wat leuke winkels in én neem een ijsje bij de alom geprezen ijssalon!