Top

Bedrijfsuitje organiseren? Bekijk hier de leukste bedrijfsuitjes!

De leukste activiteiten en arrangementen voor uw bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje, afdelingsuitje of groepsactiviteiten met uw collega’s!

kies provincie
Bedrijfsuitje organiseren? Bekijk hier de leukste bedrijfsuitjes! Waardering ★★★★★ 4.6 gebaseerd op 93 reviews.
5 1

Vragen? Bel 020 770 89 53
Stuur een e-mail
of Whatsapp *

*Bereikbaar van ma-za van 09.00 tot 18:00

Bedrijfuitje? Boek hem bij Specialtours!

Wilt u een bedrijfsuitje, bedrijfsfeest, personeelsuitje, teamuitje of een informele dag met relaties organiseren? Wij helpen u graag om deze dag tot een groot succes te maken! Of het nu gaat om teambuilding activiteiten, een themadiner, heerlijk dobberen op het water onder het genot van een wijntje, een bedrijfsuitje workshop of een stadswandeling door de stad onder begeleiding van een gezellige gids : wij bieden dit allemaal en tegen zeer scherpe tarieven. Wij bieden meer dan 180 verschillende personeelsuitjes in bijna alle steden in Nederland. Kies uit onze kant en klare bedrijfsuitjes in Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Den Bosch, Breda, Delft, Den Haag, Rotterdam en ga zo maar door!

Daarnaast bieden wij ook entertainment op locatie aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bedrijfsuitje quiz, dj’s, accordeonisten of ander vermaak. Bekijk de bedrijfsuitjes in de verschillende steden op onze website en kies uit een compleet arrangement of maak een keuze uit onze losse activiteiten. Staat uw wens er niet bij ? Laat het ons weten want wij denken graag met u mee en verkopen zelden “nee”. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om in een persoonlijk gesprek uw wensen te bespreken.

Bekijk bedrijfsuitjes in jouw provincie