Top
Home » Zoeken » Workshop » Workshop Paaldansen
paaldans workshop

Workshop Paaldansen

vanaf €32 p.p. incl. BTW

paaldans workshop

Workshop Paaldansen

Workshop Paaldansen Waardering ★★★★★ 4.6 gebaseerd op 93 reviews.
5 1

Omschrijving: Jij organiseert een vrijgezellenfeestje, een vriendinnenuitje of een origineel bedrijfsuitje en je breekt je hoofd over wat jullie samen kunnen doen? Boek dan een workshop paaldansen!

1,5 uur

8+

De populariteit van paaldansen groeit nog elke dag. Logisch, want het is erg leuk om te doen en je gebruikt er heel je lichaam voor. Wij maken het uitdagend-sportief door een variatie aan bewegingen in te bouwen of net sexy-speels voor de fun. Kortom, een workshop paaldansen is dé perfecte activiteit tijdens je vrijgezellenfeest, teambuilding of vriendinnendag.

Elke workshop begint met een aantal leuke opwarmingsoefeningen. We testen je lenigheid ook even aan de paal. We houden daarbij rekening met ieders talenten waardoor de sfeer er op dat moment al goed inzit! Dan begint het ‘echte’ werk. Onze instructrice leert je een aantal bewegingen en poses aan. Iedereen kan meedoen met deze typische paaldans bewegingen. Dan gaan we nog een stapje verder: je probeert de paal te beklimmen. De echte durvers mogen dan, onder begeleiding, een keertje ondersteboven aan de paal hangen! Topprestatie dames! Wie zin heeft, kan dan nog een individuele show doen. Iets voor de aanstaande bruid bijvoorbeeld, of die jarige vriendin?

Praktische informatie voor deze workshop paaldansen

Een workshop paaldansen duurt normaal gezien 1,5 uur. Langer kan in overleg. Je draagt best een korte, sportieve outfit en makkelijke schoenen. Laad je smartphones goed op of breng je camera mee! Je maakt namelijk heerlijke foto’s en filmpjes van jullie paaldans-inspanningen. Het zijn onvergetelijke herinneringen voor jouw groep!

Prijs

Vanaf  €32 p.p. incl. BTW.

*Grote groep? Dan ontvangt u meestal een leuke korting. Deze activiteit is ook te combineren met andere uitjes op deze website.

Informatie aanvragen

Inclusief

Professionele instructrice
Workshop paaldansen
Locatie
Wij bieden de mogelijkheid om de workshop ook op eigen locatie uit te voeren met mobiele palen
Overal in Nederland te boeken

Bekijk meer in deze categorie

Hulp nodig? Bel 020 770 89 53
Stuur een e-mail
of Whatsapp

*Bereikbaar van ma-za van 09.00 tot 18:00

Workshop Paaldansen offerte?

Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  Bedrijfsnaam (optioneel)
  E-mail*
  Gewenste datum
  In welke stad of dorp?
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer
  Uw bericht

  Blijf op de hoogte

  Voeg uzelf toe aan onze maillist voor leuke acties en kortingen

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje

  Schrijf een review