Top
Home » Zoeken » Workshop » Burleske Workshop
burlesque workshop

Burleske Workshop

vanaf €29 p.p. incl. BTW

burlesque workshop

Burleske Workshop

Burleske Workshop Waardering ★★★★★ 4.6 gebaseerd op 93 reviews.
5 1

Omschrijving: Samen met je vriendinnen of collega’s de diva in jezelf naar boven halen? Kijken en bewegen als echte mannenverslindsters? Elegant, gracieus én sexy zijn! In de burleske workshop leer je het allemaal op een heel plezierige manier! Iedereen kan meedoen.

1,5 uur

10+

We gaan aan de slag: als een echte showgirl leren we je lopen op hoge hakken, heupwiegend, criss cross of de step and drag. Je gebruikt niet alleen je benen maar ook je armen bij deze loopjes. Vervolgens duiken we in de gezichtsexpressies. En daar oefenen we op gezichtsuitdrukkingen waarmee je uitstraalt hoe geweldig je bent of net heel verlegen (weetje: ook die uitdrukking is heel aantrekkelijk!). Fun gegarandeerd want je leert je medecursisten op een heel andere manier kennen! En als iedereen ‘droog’ geoefend heeft, dan starten we met de kers op de taart: een echte burleske dansroutine. Neem je waaier of boa maar al vast! Je staat versteld wat je allemaal hebt geleerd tijdens deze workshop.

Voor deze workshop trek je best je meest vrouwelijke kleding aan en draag je je mooiste hakschoenen. Deze workshop duurt 1,5 uur maar kan langer in overleg.

Je kan zelf handschoenen, haarstukjes en juwelen meebrengen. Ook boa’s of waaiers zijn top. Wij zorgen voor de rest van de attributen die nodig zijn in deze workshop. Vergeet zeker je fototoestel niet!

Prijs

Vanaf  €29 p.p. incl. BTW.

*Grote groep? Dan ontvangt u meestal een leuke korting. Deze activiteit is ook te combineren met andere uitjes op deze website.

Informatie aanvragen

Inclusief

Professionele instructrice
Locatie
Deze workshop is ook op jullie eigen locatie te boeken
Actief en sportief!
Overal in Nederland te boeken

Bekijk meer in deze categorie

Hulp nodig? Bel 020 770 89 53
Stuur een e-mail
of Whatsapp

*Bereikbaar van ma-za van 09.00 tot 18:00

Burleske Workshop offerte?

Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  Bedrijfsnaam (optioneel)
  E-mail*
  Gewenste datum
  In welke stad of dorp?
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer
  Uw bericht

  Blijf op de hoogte

  Voeg uzelf toe aan onze maillist voor leuke acties en kortingen

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje

  Schrijf een review