Top

Vrijgezellenfeest organiseren?

Originele en leuke vrijgezellenfeest tips en ideeën vind je bij Specialtours, ook tijdens de corona periode! Voor mannen en voor vrouwen in Nederland en altijd tegen de scherpste prijs. Bekijk direct onze vrijgezellenuitjes activiteiten voor een onvergetelijke vrijgezellendag of vrijgezellenavond!

Vrijgezellenfeest organiseren? Waardering ★★★★★ 4.6 gebaseerd op 93 reviews.
5 1

Vragen? Bel 020 770 89 53
Stuur een e-mail
of Whatsapp *

*Bereikbaar van ma-za van 09.00 tot 18:00

In welke stad organiseer je een vrijgezellenfeest?

Specialtours organiseert vrijgezellenfeesten voor zowel vrouwen als mannen in elke stad in Nederland. Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Den Haag, Leiden, Delft, Rotterdam, Den Bosch, Alkmaar, Breda, Nijmegen, Arnhem, Zwolle tot aan Groningen. Denk aan speurtochten, rondleidingen, de vrijgezellenfeest boot, thematochten, diner en lunches. Hilarische fotoshoots en workshop doen het ook altijd goed tijdens een vrijgezellenfeest. Tip: met het “Vrijgezellenpakket” in bijvoorbeeld Amsterdam ben je het grootste gedeelte van de dag onder de pannen! Dit pakket begint met de Wallentour en eindigt met het enige echte “Travestieten Diner”! Specialtours biedt ook maatwerk met bijvoorbeeld een uitbreiding op dit pakket. Voor vragen gewoon even bellen!

Wanneer een vrijgezellenfeest organiseren?

Van oudsher werd dit feest altijd de avond voorafgaand aan de bruiloft gevierd. Tegenwoordig stuit dit op teveel praktische bezwaren. Niemand wordt immers blij van een nog halfdronken bruidegom voor het altaar of een bruid die zich verslapen heeft. Binnen een maand tot een week voor de trouwdatum is dan ook een betere optie. Op deze manier kan iedereen optimaal (na)genieten van een geslaagd vrijgezellenfeest!

Wie nodig ik uit voor een vrijgezellenfeest?

Als ceremoniemeester vervul jij klaarblijkelijk een belangrijke rol in het leven van de bruid of bruidegom. Maar of je nu de zus, broer of beste vriend(in) van de vrijgezel bent, toch kun je twijfelen over de uitnodigingen. Je wilt teleurstellingen voorkomen (waarom is die persoon niet uitgenodigd of een ander juist wel?). Tijd om een ‘partner in crime’ uit te nodigen dus! Met z’n tweeën kom je er wel uit. Denk bij het samenstellen van de gastenlijst ook aan de dynamiek binnen de groep. Is iedereen op zijn gemak met elkaar? Tijdens een vrijgezellenfeest moet er namelijk alleen maar lol gemaakt worden!

Hoe lang duurt een vrijgezellenfeest normaal gesproken?

Trek voor een vrijgezellenfeest gerust de hele dag uit. Plan de dag ruwweg op deze manier: begin eind van de ochtend met het verrassen van de bride of groom to-be. Start vervolgens met een ludieke invulling van de middag. Sluit dat af met een diner en dan… Nog eens flink de bloemetjes buiten zetten?! Tip: kijk wel naar het karakter van de vrijgezel in kwestie. Party animal? Ga dan zeker het nachtleven in! Rustiger type? Maak er een movienight van of speel een gezellige quiz. Zolang er maar plezier wordt gemaakt!

Hoe zorg ik ervoor dat niemand zich verveelt tijdens een vrijgezellenfeest?

Je hoeft echt niet te bungeejumpen om ervoor te zorgen dat de bruid of bruidegom in spé een onvergetelijke dag heeft. Het gaat erom dat de vrijgezel een toptijd heeft met zijn of haar beste vrienden. Als je een hele dag plant, zijn er natuurlijk wel een aantal inkak momenten te bedenken. Meestal is dat tijdens de lunch of het diner. Daar zijn echter verrassende oplossingen voor te bedenken!

Wanneer stel ik de bruid/ bruidegom in spé op de hoogte?

Nooit, niet, never! De soon to be Mr of Mrs hoeft helemaal niets te weten over jouw voorbereidingen. Dat hoort natuurlijk gewoon bij de traditie. Bovendien is op het moment van de verrassing het gezicht van de bruid of bruidegom goud waard! Tip: houdt de camera op je telefoon draaiende op het moment suprême. Het levert ongetwijfeld hilarische beelden op, leuk voor later!