Top
Home » Zoeken » Dinerspel » 90’s Dinnergame
s Quiz dinerspel en quiz

90’s Dinnergame

vanaf €60 p.p. incl. BTW

s quiz specialtours

90’s Dinnergame

90's Dinnergame Waardering ★★★★★ 4.6 gebaseerd op 93 reviews.
5 1

Omschrijving: Het leukste jaren ’90 dinerspel in Nederland! Speel deze privé quiz met één van onze enthousiaste quizmasters en geniet van een compleet 3 gangen diner. 

3,5 uur

8+

Krijg jij ook zo’n nostalgisch gevoel bij de muziek van de jaren 90? Weet jij nog welke reclames er toen op tv kwamen of wat het belangrijkste nieuws was? Dan is 90’s Dinner Party echt iets voor jou! Duik met je collega’s of vrienden terug in de tijd van de jaren 90 en train je lachspieren. Het spel bestaat uit verschillende rondes die tussen de gangen door worden gespeeld.

Wat kun je verwachten tijdens dit jaren 90 dinerspel?

Jullie worden ontvangen door onze quizmaster Hans op de Tocht of Caroline Densen die jullie de spelregels uitleggen en de teamindeling maken. Dan is het tijd voor de strijd! We beginnen met een algemene kennis ronde. Even kijken of jullie nog iets weten van het populaire speelgoed of bijvoorbeeld het eerste ‘mainstream’ mobieltje? Naast de algemene kennis rondes is er ook een film ronde van de jaren 90. Weet jij welke quote bij welke film hoort? Ook wordt je kennis van de muziek in de 90’s getest en zelfs het Rad van Fortuin komt voorbij! Kortom een hilarische avond vol nostalgie en gezelligheid!

Jullie eigen privé feestje!

De ruimte waar jullie je bevinden zal geheel privé voor de groep zijn. Wij werken met verschillende restaurants die goed ingespeeld zijn op hele gezellige feestjes. Er wordt een heerlijk 3 gangen diner geserveerd waarbij er keuze bestaat uit vis, vlees en vegetarisch. Ook kunnen jullie speciale dieetwensen doorgeven. Een perfecte en verzorgde dinershow avond onder leiding van onze super quizmasters voor een bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest!

Prijs

Vanaf  €60 p.p. incl. BTW.
*Grote groep? Dan ontvangt u meestal een leuke korting. Deze activiteit is ook te combineren met andere uitjes op deze website.

Inclusief

3 gangen keuzemenu (vlees, vis, vega)
Professionele quizmaster
Privé locatie
Hilarische en originele spelrondes
Prijzen inclusief BTW

8+
* Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het min. aantal deelnemers.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in deze categorie

Hulp nodig? Bel 020 770 89 53
Stuur een e-mail
of Whatsapp *

*Bereikbaar van ma-za van 09.00 tot 18:00

90’s Dinnergame offerte?

Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  Bedrijfsnaam (optioneel)
  E-mail*
  Gewenste datum
  In welke stad of dorp?
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer
  Uw bericht

  Blijf op de hoogte

  Voeg uzelf toe aan onze maillist voor leuke acties en kortingen

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje

  Schrijf een review