Top

Dinerspel

Bent u op zoek naar een speciaal en bijzonder diner? Gezellig uit eten met een spel tijdens een groepsdiner waar nog lang over nagepraat wordt? Bekijk hier dan ons dinerspel aanbod. Originele dinnergames, uitsluitend voor uw groep en overal in Nederland te boeken!

Dinerspel Waardering ★★★★★ 4.6 gebaseerd op 93 reviews.
5 1

Vragen? Bel 020 770 89 53
Stuur een e-mail
of Whatsapp *

*Bereikbaar van ma-za van 09.00 tot 18:00

De leukste dinerspellen in Nederland, voor de scherpste prijs!

Bent u die saaie etentjes zat en wilt u meer vermaak en gezelligheid? Wij hebben de oplossing voor u! Combineer een 3-gangendiner met een leuke quiz, show of teambuildingsactiviteit. Onze themadiners zijn erg geschikt als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of om bijvoorbeeld een familiedag in een ander bijzonder daglicht te zetten.

Leuke tips en ideeën voor een dinerspel uitje

Wilt u achterover leunen en genieten van een 3-gangen diner in combinatie met een show? Dan zijn bijvoorbeeld onze Travestieten Dinner Show en Comedy Dinershows perfect voor jullie gezelschap. Als u juist op zoek bent naar een interactieve invulling dan is ons Hou van Holland Diner Quiz, Moorddiner of een van de Diner quiz spellen zoals de Popquiz een ideale invulling van jullie avond.

Wilt u meer weten van die ene collega dan het aantal suikertjes dat hij in zijn koffie gebruikt? Boek dan onze Ranking The Stars. Tijdens dit spelprogramma komt u erachter wie het slechtst tegen drank kan en wie zich het leukste kleedt en nog veel meer… Zoek bij ons een leuke dinerspel uit en maak er een top avond van!

Veelgestelde vragen

✅ Wat is een dinerspel?

Een dinerspel is, simpel gezegd, een spel of quiz tijdens een diner. Het spel of de quiz vindt meestal plaats tussen de verschillende dinergangen (voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht). Wij bieden hiervoor verschillende opties aan.

✅ Welke dinerspellen zijn er te boeken?

Wij hebben verschillende leuke en originele dinerspellen, die u kunt boeken op uw gewenste dag en tijdstip. Denk hierbij aan een moorddiner spel waarbij jullie een moord moeten zien of te lossen, een pubquiz of popquiz dinerspel met leuke quizrondes en een quizmaster of bijvoorbeeld een ’Ik Hou van Holland Dinerspel’. Al deze dinerspellen worden door onze professionele spelbegeleiders begeleid. Daarnaast maken wij gebruik van horecagelegenheden in heel Nederland die de beschikking hebben over een privéruimte. Natuurlijk is het ook mogelijk om een dinerspel of quiz op uw eigen locatie uit te voeren!

✅ Speciale dieetwensen vanuit uw groep?

Volgen personen uit uw groep een dieet of komen er voedselallergieën voor? Uiteraard is het mogelijk om vooraf speciale dieetwensen aan ons door te geven. Denk daarbij ook aan koosjer en halal. Daarnaast bieden de meeste restaurants en horecagelegenheden waar wij mee samenwerken een vegetarische optie aan. Wij vragen bij een boeking altijd expliciet naar deze dieetwensen, zodat u dit niet kunt vergeten.

✅ Wat kost een dinerspel gemiddeld?

De kosten voor een dinerspel bedragen rond de 60 euro per persoon. Komt u met een grotere groep, dan krijgt u een leuke korting.