Top
Home » Zoeken » Dinerspel » Escape Diner
escapedinner

Escape Diner

vanaf €60 p.p. incl. BTW

escapedinner

Escape Diner

Escape Diner Waardering ★★★★★ 4.6 gebaseerd op 93 reviews.
5 1

Omschrijving: Welk team lukt het om zo snel mogelijk te ontsnappen? Tijdens een 3 gangen groepsdiner op een privé locatie van een restaurant in een stad naar keuze spelen jullie verschillende escape games onder leiding van een spelbegeleider. 

3.5 uur

10+

Op zoek naar een gezellige, maar ook fanatieke teambuilding avond? Boek dan ons Escape Diner! Welk team lukt het om als eerste te ontsnappen?

Wat kun je tijdens het Escape Diner verwachten?

Bij aanvang van het Escape Diner worden jullie ontvangen in een privé gedeelte van een restaurant in de stad van jullie keuze. Onze spelbegeleider(s) en het bedienend personeel heten jullie van harte welkom. Na het opnemen van de drankjes kan iedereen een keuze maken uit de verschillende gerechten van de kaart. De teams worden geformeerd en het bestek mag aan de kant worden geschoven want we gaan ons opmaken voor een paar pittige breinbrekers!

Inclusief een overheerlijk 3 gangen diner

Jullie genieten tijdens deze escape avond van een heerlijk drie gangen diner in één van de restaurants waar wij nauw mee samenwerken. Uiteraard zijn er verschillende keuzes van de kaart mogelijk. Ook is er tijdens het dineren voldoende tijd ingebakken om lekker met elkaar bij te bijkletsen.

Welk team weet als eerste te ontsnappen?

Welk team lukt het deze avond om alle codes te kraken en te ‘escapen’? Naast de eer hebben wij natuurlijk hebben wij ook nog een mooi prijsje voor dit team in petto. Het Escape Diner arrangement is het perfecte dinerspel voor een avondje uit met collega’s, vrienden of familie. Een escape room met eten!

Prijs

Vanaf  €60 p.p. incl. BTW.

*Grote groep? Dan ontvangt u meestal een leuke korting. Deze activiteit is ook te combineren met andere uitjes op deze website.

Informatie aanvragen

Inclusief

Specialtours spelbegeleiders
Spelmaterialen
3 gangen diner
Escape Room games
Prijs voor de winnaars
Privé locatie (besloten)
Teambuilding aan tafel
Overal in Nederland te boeken
Speciale dieetwensen? Laat het ons vooraf weten!

Bekijk meer in deze categorie

Hulp nodig? Bel 020 770 89 53
Stuur een e-mail
of Whatsapp

*Bereikbaar van ma-za van 09.00 tot 18:00

Escape Diner offerte?

Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  Bedrijfsnaam (optioneel)
  E-mail*
  Gewenste datum
  In welke stad of dorp?
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer
  Uw bericht

  Blijf op de hoogte

  Voeg uzelf toe aan onze maillist voor leuke acties en kortingen

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje

  Schrijf een review