Top
Home » Zoeken » Activiteit op locatie » Pimp My Tarzan® workshop
Pimp My Tarzan

Pimp My Tarzan® workshop

vanaf €25 p.p. incl. BTW

Pimp My Tarzan

Pimp My Tarzan® workshop

Pimp My Tarzan® workshop Waardering ★★★★★ 4.6 gebaseerd op 93 reviews.
5 1

Omschrijving: Tijdens de Pimp My Tarzan® vrijgezellenfeest workshop pimpen jullie het edele deel van de man. Natuurlijk geen echte, maar een grote en prachtige gipsen replica. Overal in Nederland te boeken!

1 uur

8+

Wat kun je tijdens deze workshop verwachten?

Voor veel mensen is er een eerste keer, dus worden jullie bij binnenkomst verwelkomd door onze ervaren workshopleiders. Na een korte introductie neemt iedereen plaats achter de creatieve werktafel om de handen uit de mouwen te steken.

Verwacht tijdens deze workshop geen anti-climax, want we pakken hem vandaag met beide handen aan. Verven, knippen, scheuren, pimpen, plakken en versieren? Iedereen is vrij om het op zijn of haar manier te doen, dus hebben we genoeg frutsels, verf, steentjes, gekkigheidjes en plakkertjes op voorraad om er een grote jongen van te maken (…en dat is niet lullig bedoeld natuurlijk!).

Een vrijgezellenfeest workshop met een erotisch tintje

Dit is een vrijgezellenfeest activiteit met een knipoog, die vooral voor hilariteit zal zorgen bij de deelnemers. Je zult verbaasd zijn over de gesprekken die jullie aan tafel zullen hebben tijdens dit creatieve proces. Na afloop van deze workshop mogen jullie je eigen gepimpte tarzan meenemen. Wij geven natuurlijk een discreet tasje mee voor onderweg, zodat je hem later thuis bijvoorbeeld een mooie en prominente plek in je slaapkamer kan geven.

De Pimp My Tarzan® workshop (of ‘workshop piemel pimpen’, zoals wij hem hier ook wel spottend noemen) is het perfecte cadeau voor jullie vrijgezel. Dat staat als een paal boven water. Daarnaast bieden wij ook de mogelijk om onze handgemaakte ‘gipsen jongens’ als thuispakket te bestellen, dus voor elk wat wils!

Prijs

Vanaf  €25 p.p. incl. BTW.

*Grote groep? Dan ontvangt u meestal een leuke korting. Deze activiteit is ook te combineren met andere uitjes op deze website.

Informatie aanvragen

Inclusief

Professionele begeleider
Gipsen penis (1 p.p.)
Verf, versiermaterialen
Hilarische workshop
Speciaal draagtasje
Locatie
Overal in Nederland te boeken

Bekijk meer in deze categorie

Hulp nodig? Bel 020 770 89 53
Stuur een e-mail
of Whatsapp

*Bereikbaar van ma-za van 09.00 tot 18:00

Pimp My Tarzan® workshop offerte?

Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  Bedrijfsnaam (optioneel)
  E-mail*
  Gewenste datum
  In welke stad of dorp?
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer
  Uw bericht

  Blijf op de hoogte

  Voeg uzelf toe aan onze maillist voor leuke acties en kortingen

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje

  Schrijf een review