Top

Citygames, de leukste stadsspellen!

Op zoek naar een leuke citygame of interactief stadsspel voor een groepsuitje? Bekijk hier dan de leukste puzzeltochten en speurtochten voor jullie dagje uit. Onze begeleide en originele citygames zijn vaak al vanaf 8 personen te boeken en voeren wij overal in Nederland uit... dus ook op jullie eigen locatie mogelijk!

Citygames Waardering ★★★★★ 4.6 gebaseerd op 93 reviews.
5 1

Vragen? Bel 020 770 89 53
Stuur een e-mail
of Whatsapp *

*Bereikbaar van ma-za van 09.00 tot 18:00

Originele en goedkope citygames, overal in Nederland!

Op zoek naar een gezellig spelprogramma omdat u zelf een citygame wil organiseren? Maak dan gebruik van onze kant en klare citygames. Goedkope stadsspellen, voor een blijvende herinnering. Al onze puzzeltochten en speurtochten worden begeleidt door onze enthousiaste spelbegeleiders. Zij zorgen ervoor dat jullie een top dag zullen beleven. Aanvullend advies nodig? Wij staan voor u klaar!

Interactieve citygame tips en ideeën

Wanneer jij en je medespelers over stalen lachspieren beschikken dan is bijvoorbeeld ons Crazy 88 stadsspel ideaal voor jullie groep! Met zowel vrienden, familie en collega’s kun je op ontspannen wijze de stad verkennen tijdens een van onze stadsspellen. Of je nu op zoek bent naar een actief spel of meer over een bepaalde stad te weten wil komen, wij bieden verschillende teambuilding activiteiten aan in verschillende steden van Nederland en zorgen er altijd voor dat jouw uitje één groot feest wordt.

Ben je juist op zoek naar spanning en mysterie dan is ons Wie is de Rat buitenspel een topper. Tijdens dit programma is niemand meer te vertrouwen, zelfs jij niet! Wil jij je medespelers beter leren kennen of eens in een ander daglicht zien ? Dan is Ranking the Stars jullie spel. Maar ook de Sex and the City Game of het Hou van Holland stadsspel behoort tot de mogelijkheden. Wij bieden een grote selectie puzzeltochten, speurtochten, city game app games en andere stadsactiviteiten en helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor jullie groep zodat het een dag wordt om nooit meer te vergeten!