Top

Lees hier Specialtours reviews

Uw feedback is erg belangrijk voor ons! Laat hier uw reactie achter en waardeer het uitje met een aantal sterren. Deze informatie is voor ons erg belangrijk!

Naam
Welk uitje heeft u gedaan?
Cijfer
Opmerkingen

Lees hier de laatste reacties

Geweldig leuke walking dinner gehad

★★★★★
5 sterren!
- Broekhuijzen

borrelboot 10 personen

★★★★★
Uitje was super leuk en rust gevend. Geweldige Schipper. Heel erg naar ons zin gehad als team tijdens de rondvaart. 't was een last minute reservering en special tours is heel flexibel en efficient.
- Ranbir

Moorddiner

★★★★★
We hebben met z'n allen genoten van het uitje. Veel leuke reacties gekregen. Groep werd goed meegenomen door de spelleiders, timing van het eten was goed. Sprak een collega die meer had verwacht van het eten (meer keuze / was een beetje koud), maar heb het zelf niet zo ervaren.
- Pim M

Wallentour, borrelboot, diner

★★★★☆
Ik vond het een leuk uitje. De groep vond het ook een leuke dag. Al het ontmoete personeel was vriendelijk. Al met al een leuke dag.
- Anoniem

Rondvaart

★★★★★
Leuke rondvaart gehad door het centrum van Amsterdam. Gids Paul was erg bekwaam.
- Niels

Walletjestour

★★★★★
Het uitje was erg leuk . Veel details gehoord . Alex de gids legde alles prima uit . Wat wij jammer vonden was dat er erg weinig over de wallen zelf verteld werd . Wij hadden verwacht dat we het 1 en ander over de wallen en de dames te horen zouden krijgen , tenslotte heet het ook de walletjestour. Halverwege de tour zouden we ergens op eigen kosten wat drinken in een echt Amsterdams café bijvoorbeeld een pikketanis stond in de papieren . Dit is niet gebeurd wat we jammer vonden . Wat we erg leuk vonden was de Jordaan met de verschillende markten . Voor de rest hebben we erg genoten . Dank voor de leuke tocht
- Jolanda P Van der

Floating & Walking Dinner

★★★★★
Goed geregeld, we hebben een geweldige avond gehad. Het eten in de restaurant is, vooral door het mannelijke geslacht als te weinig ervaren. Een broodje bij het voorgerecht met wat smeersels of patat en groenten bij het hoofdgerecht had optie geweest. Gidsen waren geweldig! Al met al top!
- Marianne P

Meezing diner

★★★★★
De tour met beppie door de Jordaan was top. Het diner bij het groene paleis was écht heerlijk . Bediening top en Johnny en Leen waren erg goed. Het enige minpuntje van de avond was de discussie met de toiletjuffrouw die vond dat wij moesten betalen. Personeel van het restaurant heeft dit opgelost. Misschien een idee om toiletbezoek af te kopen..
- Karin R

Moorddiner

★★★★★
Het was onwijs gaaf en Jade alias shanti is een goede begeleidster en een gezellige dame. Genoten van het eten en van het spel.
- Cora alias Garda

Wallentoer

★★★★★
Tom kan goed vertellen. Mooie uitleg. Vond alleen de groep te groot. 24. Hij was soms al begonnen maar kwamen wij nog door drukte aanlopen en mis je dus dingen. Verder top.
- Petra K

Popquiz

★★★★★
De Popquiz was prima georganiseerd. De quizmaster was op tijd aanwezig. Daarnaast was ze enthousiast en zorgde ze ervoor dat onze groep goed in beweging kwam. Het niveau van de quizvragen was over het algemeen goed. Erg fijn ook dat op zo'n korte termijn het uitje nog naar een eerdere datum omgezet kon worden. Goede service!
- Anoniem

Ik Hou van Holland Diner (lunch)

★★★★★
Geweldig. Alles top, van offerte tot de uitwerking en tot het werkelijke evenement. We hebben bijzonder genoten. Ook de complimenten aan Restaurant Pavlov en vooral aan Guido, Wes en Lotte.
- Ruud V

Rondwandeling Grachtengordel en Jordaan

★★★★☆
Leerzaam. Gids had Kunstgeschiedenis gestudeerd en wist veel te vertellen over allerlei gebouwen in de Grachtengordel. Er stond helaas een koude wind waardoor de aandacht soms verslapte. We hadden graag halverwege ergens koffie of warme choco gedronken. Bekeken Café Lowietje waar geen koffie en thee verkrijgbaar was. De Jordaan was een gezellige afsluiting van de 2,5 uur durende wandeling.
- Gerry

Van twee walletjes tour

★★★★★
Geweldig! Thom was een fijne, relaxte gids. Hij vertelde leuke wetenswaardigheden en niet alleen maar saaie historische feiten.
- K

ARTIS spel + borrelboot + diner

★★★★★
Zeer geslaagd. Leuke combinatie van actief bezig zijn met elkaar in kleine groepjes in Artis. Het spelelement maakte flink wat winnaarsmentaliteit los. En daarna lekker socializen op de boot (hield zich perfect aan de tijd) en tijdens het diner.
- Anoniem

Winterwandeling

★★★★★
Súper, ontzettend enthousiaste gids, leuke combi van informatie en local details. Met een relaxed sfeer bij diner Eerste klas. Eenieder was content , hartelijk dank
- Maartje

jordaan rondleiding

★★★★☆
Het was leuk en informatief. Gids Tom was zeer onderhouden en sprak duidelijk en met humor. Het gedeelte door de Jordaan was beperkt en we eindigden op de Dam. Dat werd vooraf medegedeeld maar er had uitgebreider door de Jordaan kunnen worden gelopen. Tom of Ton was echt een prima gids.
- Jan O

Popquiz

★★★★★
Geweldig leuke ervaring! Superleuke en enthousiaste quizmaster. Leuke vragen en een goeie locatie in het centrum van Leiden. Geweldig genoten met z'n allen. Bedankt voor het regelen van deze leuke avond.
- Tineke V de

Escape the city

★★★★★
Heel erg leuk, interactief en van deze tijd dmv gebruik mobiele telefoon.
- Eloy M

ik hou van holland

★★★★★
we vonden het allemaal erg leuk en hebben zeker genoten. de begeleiding deed het erg leuk en voelde de sfeer goed aan.
- Bert W