Top

Lees hier Specialtours reviews

Uw feedback is erg belangrijk voor ons! Laat hier uw reactie achter en waardeer het uitje met een aantal sterren. Deze informatie is voor ons erg belangrijk!

Naam
Welk uitje heeft u gedaan?
Cijfer
Opmerkingen

Lees hier de laatste reacties

Ik hou van Holland diner spel

★★★★☆
Laat ik voorop stellen dat we een gezellige avond hebben gehad, De locatie "Weesper" die jullie voor ons uitgezocht hadden was super en het eten was heerlijk. We vonden het prettig dat wij een afgesloten gedeelte van het restaurant tot onze beschikking hadden. Jullie hadden de ruimte leuk versierd. Toch had de avond een andere insteek dan dat we verwacht hadden. Wij denken dat er zeker voor jullie winst te behalen valt als jullie van te voren rekening houden met de doelgroep van de avond. "Hoeveel smurfen en hoeveel sinterklaasliedjes kennen we" had echt beter gekund! Dit is ook zeker niet in de voorbespreking naar voren gekomen. De vragen die wij hadden aangeleverd werden meteen voor de eerste ronde getoond, waardoor dit binnen 5 minuten klaar was en dat was jammer. Het geluid was niet goed, de groep die naast de box at, had hier veel last van, terwijl enkele groepen aan de andere kant van de zaal niet konden verstaan wat er gezegd werd. De dames waren erg enthousiast en kregen de groep aan het einde van de avond op de stoelen. Het was fijn dat we nog konden blijven nadat het "programma" afgerond was.
- Ilse G

Ik Houd van Holland Diner

★★★★★
Super leuk! Het was vooraf erg spannend of het wel geschikt zou zijn voor ons gezelschap, maar iedereen had het naar z'n zin.
- Monique

Op je slofjes langs de hofjes

★★★★★
Naar tevredenheid, met interessante informatie om op een andere manier naar een stad te kijken
- Anoniem

Wallentour en borrelboot

★★★★★
Onze gids stond al te wachten. Ze vertelde heel gepassioneerd over Amsterdam, was flexibel en voor iedereen leuk (van 16 jarigen tot 72 jarigen). De borrelboot was top, leuke schipper, lekkere hapjes en drankjes en heerlijk knus. Ook het restaurant was een verrassing. Goed geregeld allemaal.
- Jolanda M Van der

moordspel

★★★★★
Het was top! Iedereen heeft een fantastische avond gehad. De verdachten, hoewel ze het aanvankelijk wel spannend vonden, gingen helemaal op in hun rol. Communicatie met Joshua verliep ook goed. Hij paste wel bij ons team ook, pakte snel onze onderlinge humor op en ging daar in mee. Al met al een hele gezellig avond voor iedereen! Heel blij dat we voor special tours gekozen hebben!
- Kristel L de

ARTIS spel + borrelboot + diner

★★★★★
Zeer geslaagd. Leuke combinatie van actief bezig zijn met elkaar in kleine groepjes in Artis. Het spelelement maakte flink wat winnaarsmentaliteit los. En daarna lekker socializen op de boot (hield zich perfect aan de tijd) en tijdens het diner.
- Anoniem

Wie is de Rat

★★★★☆
Wij zijn erg tevreden over de activiteit en hoe dit werd uitgevoerd. Onze groep kan soms best lomp overkomen, maar onze spelbegeleidster Suzanne kon het gelukkig makkelijk hebben. De activiteit werd goed uitgelegd en met enthousiasme gegeven. Onze groep werd daardoor al snel fanatiek en hebben we zelfs na die tijd nog lang over na kunnen praten (positief uiteraard). Daarnaast vond ik het best spannend om bij jullie te boeken. Dit omdat ik een kleine twijfel had of er uiteindelijk ook wel iemand kwam opdagen. Het geld moet voor die tijd betaald worden (wat ik uiteraard begrijp) maar dan is het de vraag of we uiteindelijk een activiteit zullen krijgen. Gelukkig is dit allemaal goed gegaan en ben ik blij dat jullie geen 'nep' bedrijf zijn, haha. Maar misschien is het nog een idee om mensen toch nog wat meer zekerheid te geven. Nogmaals, wij zijn erg tevreden over de activiteit. We hebben het gezellig gehad als groep en zullen hier nog vaak over napraten. Wij willen Suzanne dan ook graag bedanken voor deze super leuke middag!
- Marlie

Borrelboot

★☆☆☆☆
Dit was een tegenvaller. Ik had dit geboekt in de veronderstelling dat Borrelboot inhoud: borrelen met een kleine versnapering maar dat was niet het geval. Vonden we tegenvallen. Ik vind voor de prijs dat een nootje of blokje kaas er wel af kan. De schipper die we hadden was ook mwah. De sfeer moet je zelf maken maar er zat ook weinig initiatief in. Dat vonden we jammer van de tocht.
- Mirella Asma-Moolenaar

Noord Zuid lijn experience

★★★★★
Wij vonden het een erg leuke avond, de restaurants waren fijn, de gidsen vriendelijk en gelukkig zat het weer ook enorm mee (koud maar wel droog!). Bedankt voor de organisatie!!
- Anoniem

Moorddiner

★★★☆☆
Leuk, grappig om het moordspel zo te doen. Begeleiding was ook leuk. Fijn om aparte ruimte te hebben. Het leek of de communicatie met restaurant beter kan. Ik kreeg de indruk dat ze laat de info kregen van het eten. Het zou een zomer menu zijn en de vis van de dag was een hele vis. Wel lekker hoor, maar met heel veel graat en plukwerk. Daarnaast zie je de hele kop met ogen etc. Ik zou meer voor een filet gekozen hebben. Heb ik ook teruggegeven aan de bediening en zij gaven aan dat jullie zonder overleg de menu keuze hadden doorgeven en dat zij zich daarop moeten aanpassen. Restaurant staat op een super plekje, eten is prima. Medewerkers van het restaurant zouden ons iets gastvrijer kunnen ontvangen.
- Anoniem

escape diner

★★★★★
Goed verzorgd, leuke en enthousiaste spelleider, leuke uitdagende spellen. Qua restaurant was het heel vriendelijk personeel, maar de locatie zelf was wat gedateerd. Bij de borrel zaten we erg krap op elkaar gepakt op de verhoging in het café. Eten was lekker, maar had wat sneller achter elkaar geserveerd mogen worden. Sommige collega's hadden echt veel trek om 20.20uur.
- Inge D

Vlaamse Wandeling

★★★★★
Zeer interessante en boeiende gids. De ganse groep was zeer tevreden.
- Phillipe

walking dinner

★★★★★
Iedereen heeft genoten van de informatie die de gids gaf. Super aangepast op ons intresse omdat we zelf uit de bouw komen. Jullie hebben super kwaliteit restaurants gekozen. Ook hier waren geen klachten op. Leuke route om door amsterdam te lopen. En uiteraard hadden we het droge weer ook getroffen.
- Anoniem

Pub quiz

★★★★☆
Het was een gezellige avond. De popquiz was leuk om te doen alleen de entertainer vond ik erg gehaast en ging aan het einde snel weg. Dat vind ik erg jammer.. Voor de rest deed hij het wel leuk.
- Anoniem

jordaan rondleiding

★★★★☆
Het was leuk en informatief. Gids Tom was zeer onderhouden en sprak duidelijk en met humor. Het gedeelte door de Jordaan was beperkt en we eindigden op de Dam. Dat werd vooraf medegedeeld maar er had uitgebreider door de Jordaan kunnen worden gelopen. Tom of Ton was echt een prima gids.
- Jan O

architectuurfietstocht met gids

★★★★☆
prima. ik heb a eerder dit programma gedaan en kom telkens weer terug. als het weer niet meewerkt, denken gidsen mee
- Bastiaan R

moorddiner

★★★★☆
Het was een verrassing voor het team, zij dachten dat we alleen uit eten zouden gaan. Het was dan ook goed gecommuniceerd dat zij van niks wisten en daarom nog leuker dat de 'spelleider' ineens binnen kwam vallen. Wij hebben een ontzettend gezellige avond gehad ! Iedereen deed onwijs leuk mee. Het spel zat goed in elkaar (goed verhaal).
- Anoniem

Amsterdamse avond met Sien

★★★★☆
Wij hebben dit uitje gisteravond gedaan met 10 personen. Chanel is een leuke spontane gastvrouw, ze heeft ons een super gezellige avond bezorgd. Wij hebben genoten. Eten was voldoende , bediening was goed.
- Mirella Asma-Moolenaar

ARTIS spel + borrelboot + diner

★★★★★
Zeer geslaagd. Leuke combinatie van actief bezig zijn met elkaar in kleine groepjes in Artis. Het spelelement maakte flink wat winnaarsmentaliteit los. En daarna lekker socializen op de boot (hield zich perfect aan de tijd) en tijdens het diner.
- Anoniem

Ik hou van Holland

★★★★★
Bedankt voor dit leuke uitje, we hebben het super gehad! Complimenten aan jullie quizmaster Max!
- Niels