Top

Lees hier Specialtours reviews

Uw feedback is erg belangrijk voor ons! Laat hier uw reactie achter en waardeer het uitje met een aantal sterren. Deze informatie is voor ons erg belangrijk!

Naam
Welk uitje heeft u gedaan?
Cijfer
Opmerkingen

Lees hier de laatste reacties

Noord Zuidlijn Tour-Amsterdam

★★★★★
GEWELDIG!! Alles klopte. We werden ontvangen in de Kroonprins, tafel stond klaar, we hoefden alleen maar aan te schuiven. Nanno, onze gids, kwam ons om half elf ophalen. Wat hebben we genoten van al zijn uitleg, de verwondering van de mooie noord-zuidlijn met zijn kunst. Een fantastische gids die de aandacht van 12 dames al die tijd wist te behouden!! Na een drankje tussendoor, begonnen we aan ons laatste onderdeel: de Pijp. Echt nog stukje oud Amsterdam. Hier heeft Nanno ons afgezet bij het restaurant Barca waar we met een early dinner reuze verwend zijn.
- Monique

Jordaanwandeling

★★★☆☆
De wandeling was goed te doen alleen jammer dat wij niet waren geïnformeerd over de verandering , het bezoek aan de wallen was er uit gehaald. En er was ook geen stop tussendoor om wat te drinken , het was koud dus wij wilden best wel wat warms. Maar de gids had een hoop te vertellen.
- Ahmed

Noord Zuid lijn experience

★★★★★
Wij vonden het een erg leuke avond, de restaurants waren fijn, de gidsen vriendelijk en gelukkig zat het weer ook enorm mee (koud maar wel droog!). Bedankt voor de organisatie!!
- Anoniem

moordspel

★★★★★
Het was top! Iedereen heeft een fantastische avond gehad. De verdachten, hoewel ze het aanvankelijk wel spannend vonden, gingen helemaal op in hun rol. Communicatie met Joshua verliep ook goed. Hij paste wel bij ons team ook, pakte snel onze onderlinge humor op en ging daar in mee. Al met al een hele gezellig avond voor iedereen! Heel blij dat we voor special tours gekozen hebben!
- Kristel L de

Ik Hou van Holland Diner (lunch)

★★★★★
Geweldig. Alles top, van offerte tot de uitwerking en tot het werkelijke evenement. We hebben bijzonder genoten. Ook de complimenten aan Restaurant Pavlov en vooral aan Guido, Wes en Lotte.
- Ruud V

Wallentoer

★★★★★
Tom kan goed vertellen. Mooie uitleg. Vond alleen de groep te groot. 24. Hij was soms al begonnen maar kwamen wij nog door drukte aanlopen en mis je dus dingen. Verder top.
- Petra K

S

★★★☆☆
We hebben het super gezellig gehad en dat is het belangrijkste! Maar eerlijk gezegd vond ik het niet op het concept alles mag op zaterdag lijken, waar jullie wel mee adverteren natuurlijk. Het was gewoon een quiz, maar steeds in een andere opstelling. Ik vond helaas ook dat de 2 dames erg niet extra jeu aan gaven. Al met al super gezellig gehad, maar de 19,50 per persoon vond ik het niet waard.
- Annemarie

De Jordaan en walletjes

★★★★☆
Leuk om wat meer te horen over de historie van Amsterdam
- Carin

Jordaantour

★★★★★
In 3 groepen van ongeveer 19 personen een heerlijke middag beleefd. Het was superleuk om door de Jordaan te lopen en de verhalen en geschiedenis van deze buurt te horen. Ook nog even lekker een borreltje genuttigd bij Smalle Lowietje. Super deskundige rondleidster met veel humor. Het was een top excursies. Een ieder was zeer tevreden.
- Jan

Ik Houd van Holland Diner

★★★★★
Super leuk! Het was vooraf erg spannend of het wel geschikt zou zijn voor ons gezelschap, maar iedereen had het naar z'n zin.
- Monique

Walking dinner Delft en Leiden

★★★★☆
Ik ben mee geweest in Delft. Het concept is heel leuk en het eten was heerlijk. Het voorgerecht vond ik een beetje jammer dat er champignons op de carpaccio zat. Het weer zat een klein beetje tegen, maar toch lekker gewandeld door Delft.
- Patricia Zw

ARTIS spel + borrelboot + diner

★★★★★
Zeer geslaagd. Leuke combinatie van actief bezig zijn met elkaar in kleine groepjes in Artis. Het spelelement maakte flink wat winnaarsmentaliteit los. En daarna lekker socializen op de boot (hield zich perfect aan de tijd) en tijdens het diner.
- Anoniem

Rondje van de Rechercheur

★★★★★
We hebben erg genoten. Alles prima geregeld.
- Eddy

Walletjes en Jordaanroute

★★★★☆
De moeite waard, bevlogen gids, groep te groot, gids niet altijd verstaanbaar!
- Ivonne

Hartje Haarlem tour

★★★★★
Was ondanks het slechte weer (regen, wind en koud) erg leuk. Antoinette deed het erg goed. Leuke spontane charmante vrouw. Viel bij iedereen in de smaak. Tour was ook goed misschien iets aan de korte kant maar dat was nu niet erg ivm het weer.
- Carola B

Escape Diner

★★★★★
Was erg gezellig uitje, vooral de combinatie van eten en het spelen van een spel zorgde voor een leuke sfeer. Eten was prima, al hadden 2 personen niet wat zij hadden besteld met het hoofdgerecht, ondanks dat wij een excelbestand hadden gemaakt met wie en wat ze wilden eten. Ging gelukkig bij het voorgerecht en nagerecht wel goed! De locatie was top, ook de service was prima. Bij een collega kwam jus op zijn overhemd en jas en meteen werd een kaartje gegeven om de stomerij kosten te declareren. Wij hebben een erg gezellige avond gehad.
- Marco

pubquiz

★★★★★
Het was leuk, de vragen waren best moeilijk.
- Leonie J de

jordaan en wallentour

★★★★★
leuke tour met gids marjet mooie verhalen en fijne route.
- Jos K

Jordaan Tour

★★★★★
Het was een superleuke wandeling met Marjet. Wat een fantastische gids, ze kon ons nog heel veel vertellen over de stad wat we nog niet wisten. Alle volwassenen hebben zelf in de stad gewoond maar veel van de hofjes zijn we dus jarenlang voorbij onwetend voorbij gereden op de fiets. En een aantal van de kinderen had met geschiedenis al wat onderwerpen behandeld die tijdens de wandeling werden aangestipt. Het weer was wat onstuimig, maar dat mocht de pret niet drukken. En een stop bij de Blaffende Vis voor warme choco maakte voor een perfect opwarmmoment. Een fijn uitstapje!
- Verity K

Popquiz

★★★★★
Het uitje was erg leuk en Ko de quizmaster heeft hier zéker aan bijgedragen, veel dank nogmaals aan Ko! Jullie service is zeer goed! Tim en Guido hebben in heel korte tijd een uitje georganiseerd voor ons team en meegedacht qua locatie en invulling, heel erg fijn!
- Alexandra