Top

Lees hier Specialtours reviews

Uw feedback is erg belangrijk voor ons! Laat hier uw reactie achter en waardeer het uitje met een aantal sterren. Deze informatie is voor ons erg belangrijk!

Naam
Welk uitje heeft u gedaan?
Cijfer
Opmerkingen

Lees hier de laatste reacties

wie is de rat

★★★★★
Leuke spellen, uitleg buiten was lastig te horen ivm omgevingsgeluiden. Ik dacht dat er meer opdrachten zouden zijn in de stad maar we bleven op 1 plek. Verder leuke activiteiten!
- Indra

Rondvaart met diner aan boord

★★★★★
Het uitje was geweldig! Leuke vaart, heerlijk eten en genoeg ruimte.
- Anoniem

Moorddiner

★★★★★
We hebben vooral heel veel plezier gehad met elkaar, mede om hoe de rollen ingevuld werden.
- Berna W

Ik hou van Holland spel

★★★★☆
Gezellig! Leuke spellen en een leuke spelleider. Ik was zelf de jongste van de groep (25 jaar) en vond sommige vragen en spellen erg lastig. Ik had het idee dat dit van voor mijn tijd was. Als tip zou ik willen meegeven om de vragen en opdrachten up to date te houden.
- Vera

Wie is de Rat

★★★★☆
Wij zijn erg tevreden over de activiteit en hoe dit werd uitgevoerd. Onze groep kan soms best lomp overkomen, maar onze spelbegeleidster Suzanne kon het gelukkig makkelijk hebben. De activiteit werd goed uitgelegd en met enthousiasme gegeven. Onze groep werd daardoor al snel fanatiek en hebben we zelfs na die tijd nog lang over na kunnen praten (positief uiteraard). Daarnaast vond ik het best spannend om bij jullie te boeken. Dit omdat ik een kleine twijfel had of er uiteindelijk ook wel iemand kwam opdagen. Het geld moet voor die tijd betaald worden (wat ik uiteraard begrijp) maar dan is het de vraag of we uiteindelijk een activiteit zullen krijgen. Gelukkig is dit allemaal goed gegaan en ben ik blij dat jullie geen 'nep' bedrijf zijn, haha. Maar misschien is het nog een idee om mensen toch nog wat meer zekerheid te geven. Nogmaals, wij zijn erg tevreden over de activiteit. We hebben het gezellig gehad als groep en zullen hier nog vaak over napraten. Wij willen Suzanne dan ook graag bedanken voor deze super leuke middag!
- Marlie

Jordaanwandeling

★★★☆☆
De wandeling was goed te doen alleen jammer dat wij niet waren geïnformeerd over de verandering , het bezoek aan de wallen was er uit gehaald. En er was ook geen stop tussendoor om wat te drinken , het was koud dus wij wilden best wel wat warms. Maar de gids had een hoop te vertellen.
- Ahmed

happen en stappen

★★★★★
Wij hebben erg genoten, een goede gids, wist veel leuke dingen te vertellen, rustig en niet te opdringerig! Leuke route met prima restaurants, het hoofdgerecht in de Brakke grond was niet warm genoeg, ze konden het niet meer opwarmen, wel een korting van 20% gekregen (zonder ernaar te vragen) op de drank (erg netjes). Al met al een zeer leuke avond gehad, jullie worden bedankt!
- Michel F

Kellendonk

★★★★★
Wij vonden het een leuke informatieve tour/veel uitleg informatie gids Ton!
- Marion

Walking Dinner

★★★★★
Goed ervaring: gidsen waren prettig en hielden het luchtig, eten was goed geregeld in de verschillende restaurants en het geheel verliep voorspoedig. Kwaliteit van het eten ook goed. Het was prettig dat mijn contactpersoon meedacht door de route iets te verplaatsen zodat het voor ons handiger was om er te geraken. Regen gooide echter wel roet in het eten maar daar valt uiteraard weinig aan te doen.
- Anoniem

Borrelboot

★★★★★
Helemaal perfect! Zeker voor herhaling vatbaar
- Sharona K

Winterwandeling

★★★★★
Súper, ontzettend enthousiaste gids, leuke combi van informatie en local details. Met een relaxed sfeer bij diner Eerste klas. Eenieder was content , hartelijk dank
- Maartje

jordaan rondleiding

★★★★☆
Het was leuk en informatief. Gids Tom was zeer onderhouden en sprak duidelijk en met humor. Het gedeelte door de Jordaan was beperkt en we eindigden op de Dam. Dat werd vooraf medegedeeld maar er had uitgebreider door de Jordaan kunnen worden gelopen. Tom of Ton was echt een prima gids.
- Jan O

escape diner

★★★★★
Goed verzorgd, leuke en enthousiaste spelleider, leuke uitdagende spellen. Qua restaurant was het heel vriendelijk personeel, maar de locatie zelf was wat gedateerd. Bij de borrel zaten we erg krap op elkaar gepakt op de verhoging in het café. Eten was lekker, maar had wat sneller achter elkaar geserveerd mogen worden. Sommige collega's hadden echt veel trek om 20.20uur.
- Inge D

pubquiz

★★★★★
Het was leuk, de vragen waren best moeilijk.
- Leonie J de

Karaoke Diner

★★★★★
Enorm gezellig uitje. Goed georiganiseerd, goede begeleiding. Een dikke 10!
- Sejla M

Hartje Haarlem tour

★★★★★
Was ondanks het slechte weer (regen, wind en koud) erg leuk. Antoinette deed het erg goed. Leuke spontane charmante vrouw. Viel bij iedereen in de smaak. Tour was ook goed misschien iets aan de korte kant maar dat was nu niet erg ivm het weer.
- Carola B

architectuurfietstocht met gids

★★★★☆
prima. ik heb a eerder dit programma gedaan en kom telkens weer terug. als het weer niet meewerkt, denken gidsen mee
- Bastiaan R

Ik hou van Holland

★★★★★
Bedankt voor dit leuke uitje, we hebben het super gehad! Complimenten aan jullie quizmaster Max!
- Niels

moorddiner

★★★★★
Co was/is geweldig! Specialtours is super snel met reacties! Locatie, Seafoodbar: Personeel echt top! 1 opmerking is wel het eten. Dit kan echt stukke beter. Even los dat we weinig keuze hadden, kon er meer aandacht aan eten besteed kunnen worden.
- Sahin

ARTIS spel + borrelboot + diner

★★★★★
Zeer geslaagd. Leuke combinatie van actief bezig zijn met elkaar in kleine groepjes in Artis. Het spelelement maakte flink wat winnaarsmentaliteit los. En daarna lekker socializen op de boot (hield zich perfect aan de tijd) en tijdens het diner.
- Anoniem