Top

Lees hier Specialtours reviews

Uw feedback is erg belangrijk voor ons! Laat hier uw reactie achter en waardeer het uitje met een aantal sterren. Deze informatie is voor ons erg belangrijk!

Naam
Welk uitje heeft u gedaan?
Cijfer
Opmerkingen

Lees hier de laatste reacties

Popquiz

★★★★★
Het uitje was erg leuk en Ko de quizmaster heeft hier zéker aan bijgedragen, veel dank nogmaals aan Ko! Jullie service is zeer goed! Tim en Guido hebben in heel korte tijd een uitje georganiseerd voor ons team en meegedacht qua locatie en invulling, heel erg fijn!
- Alexandra

Vlaamse Wandeling

★★★★★
Zeer interessante en boeiende gids. De ganse groep was zeer tevreden.
- Phillipe

heineken experience, varen en wallentour

★★★★☆
Heel leuk uitje. Heineken was top alleen voor mensen die geen Engels spreken wat lastig maar dat komt niet heel vaak voor. Varen was super. Jammer van de regen want hierdoor kon je niet goed naar buiten kijken tijdens het varen. De schipper en de verzorging waren prima. De Wallen toer was ook leuk. Ik had van te voren even moeten aangeven dat onze heren eigenlijk voor de rose buurt kwamen want er was weinig aandacht voor de serieuzere zaken. Het eten in de kroonprins was ook goed. We hadden een leuke tafel in een leuk aangekleed zaaltje.
- Wendy N

architectuurfietstocht met gids

★★★★☆
prima. ik heb a eerder dit programma gedaan en kom telkens weer terug. als het weer niet meewerkt, denken gidsen mee
- Bastiaan R

Jordaanwandeling

★★★☆☆
De wandeling was goed te doen alleen jammer dat wij niet waren geïnformeerd over de verandering , het bezoek aan de wallen was er uit gehaald. En er was ook geen stop tussendoor om wat te drinken , het was koud dus wij wilden best wel wat warms. Maar de gids had een hoop te vertellen.
- Ahmed

Smartlappen workshop Amsterdam

★★★★★
Ontzettend leuk! De locatie was top geregeld een mooie privé ruimte. De accordeonist deed ontzettend leuk mee en we hebben 1,5 uur uit volle borst meegezonden. Echt een aanrader!
- Anouk D

jordaan en wallentour

★★★★★
leuke tour met gids marjet mooie verhalen en fijne route.
- Jos K

Rondvaart met ihvh quiz

★★★★★
Het uitje was zeer geslaagd, weinig van de grachten gezien omdat we allemaal op gingen in het spel. De bediening, schipper en quizmaster waren uiterst vriendelijk. Hapjes en drankjes waren goed geregeld. Wij hebben een leuke hilarische middag gehad en heb alleen maar positieve reacties terug ontvangen.
- Regina V

wie is de rat

★★★★★
Leuke spellen, uitleg buiten was lastig te horen ivm omgevingsgeluiden. Ik dacht dat er meer opdrachten zouden zijn in de stad maar we bleven op 1 plek. Verder leuke activiteiten!
- Indra

Winterwandeling

★★★★★
Súper, ontzettend enthousiaste gids, leuke combi van informatie en local details. Met een relaxed sfeer bij diner Eerste klas. Eenieder was content , hartelijk dank
- Maartje

ARTIS spel + borrelboot + diner

★★★★★
Zeer geslaagd. Leuke combinatie van actief bezig zijn met elkaar in kleine groepjes in Artis. Het spelelement maakte flink wat winnaarsmentaliteit los. En daarna lekker socializen op de boot (hield zich perfect aan de tijd) en tijdens het diner.
- Anoniem

Walletjes en Jordaanroute

★★★★☆
De moeite waard, bevlogen gids, groep te groot, gids niet altijd verstaanbaar!
- Ivonne

moordspel

★★★★★
Het was top! Iedereen heeft een fantastische avond gehad. De verdachten, hoewel ze het aanvankelijk wel spannend vonden, gingen helemaal op in hun rol. Communicatie met Joshua verliep ook goed. Hij paste wel bij ons team ook, pakte snel onze onderlinge humor op en ging daar in mee. Al met al een hele gezellig avond voor iedereen! Heel blij dat we voor special tours gekozen hebben!
- Kristel L de

Filmquiz

★★★★★
Het was top gedaan en er werd rekening gehouden met de diversiteit in leeftijden
- Seafra

ik hou van holland

★★★★★
we vonden het allemaal erg leuk en hebben zeker genoten. de begeleiding deed het erg leuk en voelde de sfeer goed aan.
- Bert W

Rondvaart

★★★★★
Leuke rondvaart gehad door het centrum van Amsterdam. Gids Paul was erg bekwaam.
- Niels

Pub quiz

★★★★☆
Het was een gezellige avond. De popquiz was leuk om te doen alleen de entertainer vond ik erg gehaast en ging aan het einde snel weg. Dat vind ik erg jammer.. Voor de rest deed hij het wel leuk.
- Anoniem

Noord Zuid lijn experience

★★★★★
Wij vonden het een erg leuke avond, de restaurants waren fijn, de gidsen vriendelijk en gelukkig zat het weer ook enorm mee (koud maar wel droog!). Bedankt voor de organisatie!!
- Anoniem

Escape Diner

★★★★★
Was erg gezellig uitje, vooral de combinatie van eten en het spelen van een spel zorgde voor een leuke sfeer. Eten was prima, al hadden 2 personen niet wat zij hadden besteld met het hoofdgerecht, ondanks dat wij een excelbestand hadden gemaakt met wie en wat ze wilden eten. Ging gelukkig bij het voorgerecht en nagerecht wel goed! De locatie was top, ook de service was prima. Bij een collega kwam jus op zijn overhemd en jas en meteen werd een kaartje gegeven om de stomerij kosten te declareren. Wij hebben een erg gezellige avond gehad.
- Marco

Wie is de rat?

★★★★☆
Wij vonden het uitje heel leuk! Judith heeft ons goed begeleid. Het enige waarvan ik denk dat anders zou kunnen is het aanwijzen van de mol. Blijkbaar ging dat in het verleden via een envelop. Dat zou ik weer doen. Het apart nemen van alle deelnemers vergde veel tijd en je kan nu heel makkelijk nee zeggen. Maar verder heel leuk en voor herhaling vatbaar!
- Ruth B