Top

Lees hier Specialtours reviews

Uw feedback is erg belangrijk voor ons! Laat hier uw reactie achter en waardeer het uitje met een aantal sterren. Deze informatie is voor ons erg belangrijk!

Naam
Welk uitje heeft u gedaan?
Cijfer
Opmerkingen

Lees hier de laatste reacties

Jordaanwandeling

★★★☆☆
De wandeling was goed te doen alleen jammer dat wij niet waren geïnformeerd over de verandering , het bezoek aan de wallen was er uit gehaald. En er was ook geen stop tussendoor om wat te drinken , het was koud dus wij wilden best wel wat warms. Maar de gids had een hoop te vertellen.
- Ahmed

Meezing diner

★★★★★
De tour met beppie door de Jordaan was top. Het diner bij het groene paleis was écht heerlijk . Bediening top en Johnny en Leen waren erg goed. Het enige minpuntje van de avond was de discussie met de toiletjuffrouw die vond dat wij moesten betalen. Personeel van het restaurant heeft dit opgelost. Misschien een idee om toiletbezoek af te kopen..
- Karin R

Escape the city

★★★★★
Prima, leuke activiteit met paar groepen, goed bedacht.
- Anoniem

Escape Diner

★★★★★
Was erg gezellig uitje, vooral de combinatie van eten en het spelen van een spel zorgde voor een leuke sfeer. Eten was prima, al hadden 2 personen niet wat zij hadden besteld met het hoofdgerecht, ondanks dat wij een excelbestand hadden gemaakt met wie en wat ze wilden eten. Ging gelukkig bij het voorgerecht en nagerecht wel goed! De locatie was top, ook de service was prima. Bij een collega kwam jus op zijn overhemd en jas en meteen werd een kaartje gegeven om de stomerij kosten te declareren. Wij hebben een erg gezellige avond gehad.
- Marco

ARTIS spel + borrelboot + diner

★★★★★
Zeer geslaagd. Leuke combinatie van actief bezig zijn met elkaar in kleine groepjes in Artis. Het spelelement maakte flink wat winnaarsmentaliteit los. En daarna lekker socializen op de boot (hield zich perfect aan de tijd) en tijdens het diner.
- Anoniem

pubquiz

★★★★★
Het was leuk, de vragen waren best moeilijk.
- Leonie J de

Jordaantour

★★★★★
In 3 groepen van ongeveer 19 personen een heerlijke middag beleefd. Het was superleuk om door de Jordaan te lopen en de verhalen en geschiedenis van deze buurt te horen. Ook nog even lekker een borreltje genuttigd bij Smalle Lowietje. Super deskundige rondleidster met veel humor. Het was een top excursies. Een ieder was zeer tevreden.
- Jan

borrelboot 10 personen

★★★★★
Uitje was super leuk en rust gevend. Geweldige Schipper. Heel erg naar ons zin gehad als team tijdens de rondvaart. 't was een last minute reservering en special tours is heel flexibel en efficient.
- Ranbir

S

★★★☆☆
We hebben het super gezellig gehad en dat is het belangrijkste! Maar eerlijk gezegd vond ik het niet op het concept alles mag op zaterdag lijken, waar jullie wel mee adverteren natuurlijk. Het was gewoon een quiz, maar steeds in een andere opstelling. Ik vond helaas ook dat de 2 dames erg niet extra jeu aan gaven. Al met al super gezellig gehad, maar de 19,50 per persoon vond ik het niet waard.
- Annemarie

ARTIS spel + borrelboot + diner

★★★★★
Zeer geslaagd. Leuke combinatie van actief bezig zijn met elkaar in kleine groepjes in Artis. Het spelelement maakte flink wat winnaarsmentaliteit los. En daarna lekker socializen op de boot (hield zich perfect aan de tijd) en tijdens het diner.
- Anoniem

Bedrijfsuitje Amsterdam

★★★★★
Top uitje in Amsterdam gehad! Wij waren gestart met het smartlappen zingen en hebben daarna de borrelboot geboekt. Top geregeld.
- Johanna B

Cursus plat Amsterdams praten

★★★★★
Het uitje was leuk, niet te lang en heel gezellig. Er werd sfeer gemaakt door de persoon die de workshop gaf.
- Teddy M

Walletjestour

★★★★★
Het uitje was erg leuk . Veel details gehoord . Alex de gids legde alles prima uit . Wat wij jammer vonden was dat er erg weinig over de wallen zelf verteld werd . Wij hadden verwacht dat we het 1 en ander over de wallen en de dames te horen zouden krijgen , tenslotte heet het ook de walletjestour. Halverwege de tour zouden we ergens op eigen kosten wat drinken in een echt Amsterdams café bijvoorbeeld een pikketanis stond in de papieren . Dit is niet gebeurd wat we jammer vonden . Wat we erg leuk vonden was de Jordaan met de verschillende markten . Voor de rest hebben we erg genoten . Dank voor de leuke tocht
- Jolanda P Van der

Walking dinner Delft en Leiden

★★★★☆
Ik ben mee geweest in Delft. Het concept is heel leuk en het eten was heerlijk. Het voorgerecht vond ik een beetje jammer dat er champignons op de carpaccio zat. Het weer zat een klein beetje tegen, maar toch lekker gewandeld door Delft.
- Patricia Zw

Ik Hou van Holland Diner (lunch)

★★★★★
Geweldig. Alles top, van offerte tot de uitwerking en tot het werkelijke evenement. We hebben bijzonder genoten. Ook de complimenten aan Restaurant Pavlov en vooral aan Guido, Wes en Lotte.
- Ruud V

Moorddiner

★★★★★
We hebben vooral heel veel plezier gehad met elkaar, mede om hoe de rollen ingevuld werden.
- Berna W

Popquiz

★★★★★
Het uitje was erg leuk en Ko de quizmaster heeft hier zéker aan bijgedragen, veel dank nogmaals aan Ko! Jullie service is zeer goed! Tim en Guido hebben in heel korte tijd een uitje georganiseerd voor ons team en meegedacht qua locatie en invulling, heel erg fijn!
- Alexandra

Wallentoer

★★★★★
Tom kan goed vertellen. Mooie uitleg. Vond alleen de groep te groot. 24. Hij was soms al begonnen maar kwamen wij nog door drukte aanlopen en mis je dus dingen. Verder top.
- Petra K

Walletjes en Jordaanroute

★★★★☆
De moeite waard, bevlogen gids, groep te groot, gids niet altijd verstaanbaar!
- Ivonne

Rondvaart met diner aan boord

★★★★★
Het uitje was geweldig! Leuke vaart, heerlijk eten en genoeg ruimte.
- Anoniem