Top

Lees hier Specialtours reviews

Uw feedback is erg belangrijk voor ons! Laat hier uw reactie achter en waardeer het uitje met een aantal sterren. Deze informatie is voor ons erg belangrijk!

Naam
Welk uitje heeft u gedaan?
Cijfer
Opmerkingen

Lees hier de laatste reacties

Jordaan Tour

★★★★★
Heel plezierige tour door de Jordaan gemaakt. Spontane, goed geïnformeerde, vriendelijke toerbegeleidster. Luisterede ook goed naar wat de groep van haar vroeg en wilde doen. Van de deelnemers alleen maar positieve reacties ontvangen., We hopen dat Bo/Beau ook een plezierige ochtend heeft beleefd.
- Anoniem

Floating & Walking Dinner

★★★★★
Goed geregeld, we hebben een geweldige avond gehad. Het eten in de restaurant is, vooral door het mannelijke geslacht als te weinig ervaren. Een broodje bij het voorgerecht met wat smeersels of patat en groenten bij het hoofdgerecht had optie geweest. Gidsen waren geweldig! Al met al top!
- Marianne P

happen en stappen

★★★★★
Wij hebben erg genoten, een goede gids, wist veel leuke dingen te vertellen, rustig en niet te opdringerig! Leuke route met prima restaurants, het hoofdgerecht in de Brakke grond was niet warm genoeg, ze konden het niet meer opwarmen, wel een korting van 20% gekregen (zonder ernaar te vragen) op de drank (erg netjes). Al met al een zeer leuke avond gehad, jullie worden bedankt!
- Michel F

Rondvaart met ihvh quiz

★★★★★
Het uitje was zeer geslaagd, weinig van de grachten gezien omdat we allemaal op gingen in het spel. De bediening, schipper en quizmaster waren uiterst vriendelijk. Hapjes en drankjes waren goed geregeld. Wij hebben een leuke hilarische middag gehad en heb alleen maar positieve reacties terug ontvangen.
- Regina V

Ik hou van holland

★★★★★
Gezellig, goed georganiseerd en interactief
- Anoniem

Karaoke Diner - Den Haag

★★★★★
Het was een leuk uitje en we hebben veel lol gehad. Heb nog wel drie punten die ik graag wil meegeven. Het eerste is, dat het nu een erg "koud" begin is geweest. Misschien een tip om in het vervolg te adviseren om eerst een drankje te doen om een beetje in een sfeer te komen. Het was nu gelijk aan de slag en als je dan zo van het werk gelijk moet beginnen is een beetje vreemd. Eerst een drankje, gezellig even samen babbelen en dan beginnen is denk iets leuker. Ten tweede was het geluid echt heel erg slecht, niet te horen, het geluid kraakte als het iets harder ging met gevolg dat met het zingen de muziek niet meer te horen was. Daar mag echt wel naar gekeken worden. Ook een groot bestand aan nummers maar niet alle nummers waren te gebruiken. Maar verder hebben we zeker een leuke avond gehad met lekker eten.
- Sylvia P

Jordaanwandeling

★★★☆☆
De wandeling was goed te doen alleen jammer dat wij niet waren geïnformeerd over de verandering , het bezoek aan de wallen was er uit gehaald. En er was ook geen stop tussendoor om wat te drinken , het was koud dus wij wilden best wel wat warms. Maar de gids had een hoop te vertellen.
- Ahmed

De Jordaan en walletjes

★★★★☆
Leuk om wat meer te horen over de historie van Amsterdam
- Carin

Ik hou van Holland

★★★★★
Bedankt voor dit leuke uitje, we hebben het super gehad! Complimenten aan jullie quizmaster Max!
- Niels

Borrelboot

★★★★★
Helemaal perfect! Zeker voor herhaling vatbaar
- Sharona K

Walletjestour

★★★★★
Het uitje was erg leuk . Veel details gehoord . Alex de gids legde alles prima uit . Wat wij jammer vonden was dat er erg weinig over de wallen zelf verteld werd . Wij hadden verwacht dat we het 1 en ander over de wallen en de dames te horen zouden krijgen , tenslotte heet het ook de walletjestour. Halverwege de tour zouden we ergens op eigen kosten wat drinken in een echt Amsterdams café bijvoorbeeld een pikketanis stond in de papieren . Dit is niet gebeurd wat we jammer vonden . Wat we erg leuk vonden was de Jordaan met de verschillende markten . Voor de rest hebben we erg genoten . Dank voor de leuke tocht
- Jolanda P Van der

Walking Dinner

★★★★★
Goed ervaring: gidsen waren prettig en hielden het luchtig, eten was goed geregeld in de verschillende restaurants en het geheel verliep voorspoedig. Kwaliteit van het eten ook goed. Het was prettig dat mijn contactpersoon meedacht door de route iets te verplaatsen zodat het voor ons handiger was om er te geraken. Regen gooide echter wel roet in het eten maar daar valt uiteraard weinig aan te doen.
- Anoniem

ik hou van holland

★★★★★
we vonden het allemaal erg leuk en hebben zeker genoten. de begeleiding deed het erg leuk en voelde de sfeer goed aan.
- Bert W

Ik Houd van Holland Diner

★★★★★
Super leuk! Het was vooraf erg spannend of het wel geschikt zou zijn voor ons gezelschap, maar iedereen had het naar z'n zin.
- Monique

Popquiz

★★★★★
Geweldig leuke ervaring! Superleuke en enthousiaste quizmaster. Leuke vragen en een goeie locatie in het centrum van Leiden. Geweldig genoten met z'n allen. Bedankt voor het regelen van deze leuke avond.
- Tineke V de

Rondje van de Rechercheur

★★★★★
We hebben erg genoten. Alles prima geregeld.
- Eddy

Hartje Haarlem tour

★★★★★
Was ondanks het slechte weer (regen, wind en koud) erg leuk. Antoinette deed het erg goed. Leuke spontane charmante vrouw. Viel bij iedereen in de smaak. Tour was ook goed misschien iets aan de korte kant maar dat was nu niet erg ivm het weer.
- Carola B

Meezing diner

★★★★★
De tour met beppie door de Jordaan was top. Het diner bij het groene paleis was écht heerlijk . Bediening top en Johnny en Leen waren erg goed. Het enige minpuntje van de avond was de discussie met de toiletjuffrouw die vond dat wij moesten betalen. Personeel van het restaurant heeft dit opgelost. Misschien een idee om toiletbezoek af te kopen..
- Karin R

Jordaan Tour

★★★★★
Het was een superleuke wandeling met Marjet. Wat een fantastische gids, ze kon ons nog heel veel vertellen over de stad wat we nog niet wisten. Alle volwassenen hebben zelf in de stad gewoond maar veel van de hofjes zijn we dus jarenlang voorbij onwetend voorbij gereden op de fiets. En een aantal van de kinderen had met geschiedenis al wat onderwerpen behandeld die tijdens de wandeling werden aangestipt. Het weer was wat onstuimig, maar dat mocht de pret niet drukken. En een stop bij de Blaffende Vis voor warme choco maakte voor een perfect opwarmmoment. Een fijn uitstapje!
- Verity K

Rondvaart met diner aan boord

★★★★★
Het uitje was geweldig! Leuke vaart, heerlijk eten en genoeg ruimte.
- Anoniem