Top

Lees hier Specialtours reviews

Uw feedback is erg belangrijk voor ons! Laat hier uw reactie achter en waardeer het uitje met een aantal sterren. Deze informatie is voor ons erg belangrijk!

Naam
Welk uitje heeft u gedaan?
Cijfer
Opmerkingen

Lees hier de laatste reacties

Ik Hou van Holland Diner (lunch)

★★★★★
Geweldig. Alles top, van offerte tot de uitwerking en tot het werkelijke evenement. We hebben bijzonder genoten. Ook de complimenten aan Restaurant Pavlov en vooral aan Guido, Wes en Lotte.
- Ruud V

Escape Diner

★★★★★
Was erg gezellig uitje, vooral de combinatie van eten en het spelen van een spel zorgde voor een leuke sfeer. Eten was prima, al hadden 2 personen niet wat zij hadden besteld met het hoofdgerecht, ondanks dat wij een excelbestand hadden gemaakt met wie en wat ze wilden eten. Ging gelukkig bij het voorgerecht en nagerecht wel goed! De locatie was top, ook de service was prima. Bij een collega kwam jus op zijn overhemd en jas en meteen werd een kaartje gegeven om de stomerij kosten te declareren. Wij hebben een erg gezellige avond gehad.
- Marco

Ik hou van holland

★★★★★
Gezellig, goed georganiseerd en interactief
- Anoniem

jordaan rondleiding

★★★★☆
Het was leuk en informatief. Gids Tom was zeer onderhouden en sprak duidelijk en met humor. Het gedeelte door de Jordaan was beperkt en we eindigden op de Dam. Dat werd vooraf medegedeeld maar er had uitgebreider door de Jordaan kunnen worden gelopen. Tom of Ton was echt een prima gids.
- Jan O

Borrelboot

★☆☆☆☆
Dit was een tegenvaller. Ik had dit geboekt in de veronderstelling dat Borrelboot inhoud: borrelen met een kleine versnapering maar dat was niet het geval. Vonden we tegenvallen. Ik vind voor de prijs dat een nootje of blokje kaas er wel af kan. De schipper die we hadden was ook mwah. De sfeer moet je zelf maken maar er zat ook weinig initiatief in. Dat vonden we jammer van de tocht.
- Mirella Asma-Moolenaar

Bedrijfsuitje Amsterdam

★★★★★
Top uitje in Amsterdam gehad! Wij waren gestart met het smartlappen zingen en hebben daarna de borrelboot geboekt. Top geregeld.
- Johanna B

Moorddiner

★★★★★
Het was onwijs gaaf en Jade alias shanti is een goede begeleidster en een gezellige dame. Genoten van het eten en van het spel.
- Cora alias Garda

Jordaan Tour

★★★★★
Het was een superleuke wandeling met Marjet. Wat een fantastische gids, ze kon ons nog heel veel vertellen over de stad wat we nog niet wisten. Alle volwassenen hebben zelf in de stad gewoond maar veel van de hofjes zijn we dus jarenlang voorbij onwetend voorbij gereden op de fiets. En een aantal van de kinderen had met geschiedenis al wat onderwerpen behandeld die tijdens de wandeling werden aangestipt. Het weer was wat onstuimig, maar dat mocht de pret niet drukken. En een stop bij de Blaffende Vis voor warme choco maakte voor een perfect opwarmmoment. Een fijn uitstapje!
- Verity K

Filmquiz

★★★★★
Het was top gedaan en er werd rekening gehouden met de diversiteit in leeftijden
- Seafra

Ik hou van Holland spel

★★★★☆
Gezellig! Leuke spellen en een leuke spelleider. Ik was zelf de jongste van de groep (25 jaar) en vond sommige vragen en spellen erg lastig. Ik had het idee dat dit van voor mijn tijd was. Als tip zou ik willen meegeven om de vragen en opdrachten up to date te houden.
- Vera

Wie is de rat?

★★★★☆
Wij vonden het uitje heel leuk! Judith heeft ons goed begeleid. Het enige waarvan ik denk dat anders zou kunnen is het aanwijzen van de mol. Blijkbaar ging dat in het verleden via een envelop. Dat zou ik weer doen. Het apart nemen van alle deelnemers vergde veel tijd en je kan nu heel makkelijk nee zeggen. Maar verder heel leuk en voor herhaling vatbaar!
- Ruth B

Escape the city

★★★★★
Prima, leuke activiteit met paar groepen, goed bedacht.
- Anoniem

Borrelboot

★★★★★
Helemaal perfect! Zeker voor herhaling vatbaar
- Sharona K

Moorddiner

★★★★★
We hebben vooral heel veel plezier gehad met elkaar, mede om hoe de rollen ingevuld werden.
- Berna W

Walletjes en Jordaanroute

★★★★☆
De moeite waard, bevlogen gids, groep te groot, gids niet altijd verstaanbaar!
- Ivonne

Wallentour, borrelboot, diner

★★★★☆
Ik vond het een leuk uitje. De groep vond het ook een leuke dag. Al het ontmoete personeel was vriendelijk. Al met al een leuke dag.
- Anoniem

Walking diner Utrecht

★★★★☆
Het uitje was heel erg leuk! Al onze collega’s keken terug op een gezellige avond.
- Anoniem

Meezing diner

★★★★★
De tour met beppie door de Jordaan was top. Het diner bij het groene paleis was écht heerlijk . Bediening top en Johnny en Leen waren erg goed. Het enige minpuntje van de avond was de discussie met de toiletjuffrouw die vond dat wij moesten betalen. Personeel van het restaurant heeft dit opgelost. Misschien een idee om toiletbezoek af te kopen..
- Karin R

Geweldig leuke walking dinner gehad

★★★★★
5 sterren!
- Broekhuijzen

moorddiner

★★★★☆
Het was een verrassing voor het team, zij dachten dat we alleen uit eten zouden gaan. Het was dan ook goed gecommuniceerd dat zij van niks wisten en daarom nog leuker dat de 'spelleider' ineens binnen kwam vallen. Wij hebben een ontzettend gezellige avond gehad ! Iedereen deed onwijs leuk mee. Het spel zat goed in elkaar (goed verhaal).
- Anoniem