Top

Lees hier Specialtours reviews

Uw feedback is erg belangrijk voor ons! Laat hier uw reactie achter en waardeer het uitje met een aantal sterren. Deze informatie is voor ons erg belangrijk!

Naam
Welk uitje heeft u gedaan?
Cijfer
Opmerkingen

Lees hier de laatste reacties

ARTIS spel + borrelboot + diner

★★★★★
Zeer geslaagd. Leuke combinatie van actief bezig zijn met elkaar in kleine groepjes in Artis. Het spelelement maakte flink wat winnaarsmentaliteit los. En daarna lekker socializen op de boot (hield zich perfect aan de tijd) en tijdens het diner.
- Anoniem

Escape the city

★★★★★
Prima, leuke activiteit met paar groepen, goed bedacht.
- Anoniem

De Jordaan en walletjes

★★★★☆
Leuk om wat meer te horen over de historie van Amsterdam
- Carin

alles mag op zaterdag

★★★☆☆
We hebben het super gezellig gehad en dat is het belangrijkste! Maar eerlijk gezegd vond ik het niet op het concept alles mag op zaterdag lijken, waar jullie wel mee adverteren natuurlijk. Het was gewoon een quiz, maar steeds in een andere opstelling. Ik vond helaas ook dat de 2 dames erg niet extra jeu aan gaven. Al met al super gezellig gehad, maar de 19,50 per persoon vond ik het niet waard.
- Annemarie S

moorddiner

★★★★★
Co was/is geweldig! Specialtours is super snel met reacties! Locatie, Seafoodbar: Personeel echt top! 1 opmerking is wel het eten. Dit kan echt stukke beter. Even los dat we weinig keuze hadden, kon er meer aandacht aan eten besteed kunnen worden.
- Sahin

Popquiz

★★★★★
Geweldig leuke ervaring! Superleuke en enthousiaste quizmaster. Leuke vragen en een goeie locatie in het centrum van Leiden. Geweldig genoten met z'n allen. Bedankt voor het regelen van deze leuke avond.
- Tineke V de

TukTuk diner Amsterdam

★★★☆☆
we vonden het geslaagd, met wat kanttekeningen, 1 tuktuk was veel te laat, (ook wat mensen van ons) dus op zich was het niet schokkend. 2 tuktuks hebben maar een tour van 30 min. gedaan anders waren ze te laat bij het eerste restaurant. De gidsen deden het leuk. Wel vreemd, ik moest aan jullie een menukeuze doorgeven, wat ik ook netjes heb gedaan, alleen bij het eerste restaurant wisten ze daar niets vanaf en kregen we vanalles wat op de tafels gezet. Ze hebben de keuzes nooit doorgekregen van jullie en ook is daar niet doorgekomen dat we de drank via verrekening zouden laten lopen. Dat was slordig. Verder heeft iedereen lekker gegeten en hebben we een leuke avond gehad.
- M

Winterwandeling

★★★★★
Súper, ontzettend enthousiaste gids, leuke combi van informatie en local details. Met een relaxed sfeer bij diner Eerste klas. Eenieder was content , hartelijk dank
- Maartje

Pub quiz

★★★★☆
Het was een gezellige avond. De popquiz was leuk om te doen alleen de entertainer vond ik erg gehaast en ging aan het einde snel weg. Dat vind ik erg jammer.. Voor de rest deed hij het wel leuk.
- Anoniem

Meezing diner

★★★★★
De tour met beppie door de Jordaan was top. Het diner bij het groene paleis was écht heerlijk . Bediening top en Johnny en Leen waren erg goed. Het enige minpuntje van de avond was de discussie met de toiletjuffrouw die vond dat wij moesten betalen. Personeel van het restaurant heeft dit opgelost. Misschien een idee om toiletbezoek af te kopen..
- Karin R

wie is de rat

★★★★★
Leuke spellen, uitleg buiten was lastig te horen ivm omgevingsgeluiden. Ik dacht dat er meer opdrachten zouden zijn in de stad maar we bleven op 1 plek. Verder leuke activiteiten!
- Indra

Stadswandeling en boottocht

★★★★☆
Het was een ontzettend plezierig uitje: leuke gidsen, aansprekelijk verhaal (voor de doelgroep) vertelden ze. Goede organisatie!
- Bregje

Jordaan Tour

★★★★★
Ik wil jullie even bedanken voor de leuke tour van gisteren namiddag. Men was erg enthousiast. Altijd leuk een goede feedback te ontvangen. Speciaal dank aan de gids, die vond men geweldig. Tot een volgende keer
- Trix

Popquiz

★★★★★
Het uitje was erg leuk en Ko de quizmaster heeft hier zéker aan bijgedragen, veel dank nogmaals aan Ko! Jullie service is zeer goed! Tim en Guido hebben in heel korte tijd een uitje georganiseerd voor ons team en meegedacht qua locatie en invulling, heel erg fijn!
- Alexandra

happen en stappen

★★★★★
Wij hebben erg genoten, een goede gids, wist veel leuke dingen te vertellen, rustig en niet te opdringerig! Leuke route met prima restaurants, het hoofdgerecht in de Brakke grond was niet warm genoeg, ze konden het niet meer opwarmen, wel een korting van 20% gekregen (zonder ernaar te vragen) op de drank (erg netjes). Al met al een zeer leuke avond gehad, jullie worden bedankt!
- Michel F

Walking Dinner

★★★★★
Goed ervaring: gidsen waren prettig en hielden het luchtig, eten was goed geregeld in de verschillende restaurants en het geheel verliep voorspoedig. Kwaliteit van het eten ook goed. Het was prettig dat mijn contactpersoon meedacht door de route iets te verplaatsen zodat het voor ons handiger was om er te geraken. Regen gooide echter wel roet in het eten maar daar valt uiteraard weinig aan te doen.
- Anoniem

Rondwandeling Grachtengordel en Jordaan

★★★★☆
Leerzaam. Gids had Kunstgeschiedenis gestudeerd en wist veel te vertellen over allerlei gebouwen in de Grachtengordel. Er stond helaas een koude wind waardoor de aandacht soms verslapte. We hadden graag halverwege ergens koffie of warme choco gedronken. Bekeken Café Lowietje waar geen koffie en thee verkrijgbaar was. De Jordaan was een gezellige afsluiting van de 2,5 uur durende wandeling.
- Gerry

Moorddiner

★★★★★
We hebben vooral heel veel plezier gehad met elkaar, mede om hoe de rollen ingevuld werden.
- Berna W

Moorddiner

★★★☆☆
Leuk, grappig om het moordspel zo te doen. Begeleiding was ook leuk. Fijn om aparte ruimte te hebben. Het leek of de communicatie met restaurant beter kan. Ik kreeg de indruk dat ze laat de info kregen van het eten. Het zou een zomer menu zijn en de vis van de dag was een hele vis. Wel lekker hoor, maar met heel veel graat en plukwerk. Daarnaast zie je de hele kop met ogen etc. Ik zou meer voor een filet gekozen hebben. Heb ik ook teruggegeven aan de bediening en zij gaven aan dat jullie zonder overleg de menu keuze hadden doorgeven en dat zij zich daarop moeten aanpassen. Restaurant staat op een super plekje, eten is prima. Medewerkers van het restaurant zouden ons iets gastvrijer kunnen ontvangen.
- Anoniem

Escape Diner

★★★★★
Wij vonden het erg leuk en gezellig georganiseerd. De ruimte was goed geschikt voor een redelijk grote groep (24pers.) Lot de dame die ons door het spel leiden was erg leuk en kon leuk inspelen op de groep. De raadsels waren leuk bedacht en goed van niveau.
- Anoniem