Top

Lees hier Specialtours reviews

Uw feedback is erg belangrijk voor ons! Laat hier uw reactie achter en waardeer het uitje met een aantal sterren. Deze informatie is voor ons erg belangrijk!

Naam
Welk uitje heeft u gedaan?
Cijfer
Opmerkingen

Lees hier de laatste reacties

alles mag op zaterdag

Reviews
★★★☆☆
We hebben het super gezellig gehad en dat is het belangrijkste! Maar eerlijk gezegd vond ik het niet op het concept alles mag op zaterdag lijken, waar jullie wel mee adverteren natuurlijk. Het was gewoon een quiz, maar steeds in een andere opstelling. Ik vond helaas ook dat de 2 dames erg niet extra jeu aan gaven. Al met al super gezellig gehad, maar de 19,50 per persoon vond ik het niet waard.
- Annemarie S

moorddiner

Reviews
★★★★☆
Het was een verrassing voor het team, zij dachten dat we alleen uit eten zouden gaan. Het was dan ook goed gecommuniceerd dat zij van niks wisten en daarom nog leuker dat de 'spelleider' ineens binnen kwam vallen. Wij hebben een ontzettend gezellige avond gehad ! Iedereen deed onwijs leuk mee. Het spel zat goed in elkaar (goed verhaal).
- Anoniem

Escape the city

Reviews
★★★★★
Heel erg leuk, interactief en van deze tijd dmv gebruik mobiele telefoon.
- Eloy M

Ik hou van Holland diner spel

Reviews
★★★★☆
Laat ik voorop stellen dat we een gezellige avond hebben gehad, De locatie "Weesper" die jullie voor ons uitgezocht hadden was super en het eten was heerlijk. We vonden het prettig dat wij een afgesloten gedeelte van het restaurant tot onze beschikking hadden. Jullie hadden de ruimte leuk versierd. Toch had de avond een andere insteek dan dat we verwacht hadden. Wij denken dat er zeker voor jullie winst te behalen valt als jullie van te voren rekening houden met de doelgroep van de avond. "Hoeveel smurfen en hoeveel sinterklaasliedjes kennen we" had echt beter gekund! Dit is ook zeker niet in de voorbespreking naar voren gekomen. De vragen die wij hadden aangeleverd werden meteen voor de eerste ronde getoond, waardoor dit binnen 5 minuten klaar was en dat was jammer. Het geluid was niet goed, de groep die naast de box at, had hier veel last van, terwijl enkele groepen aan de andere kant van de zaal niet konden verstaan wat er gezegd werd. De dames waren erg enthousiast en kregen de groep aan het einde van de avond op de stoelen. Het was fijn dat we nog konden blijven nadat het "programma" afgerond was.
- Ilse G

Wallentoer

Reviews
★★★★★
Tom kan goed vertellen. Mooie uitleg. Vond alleen de groep te groot. 24. Hij was soms al begonnen maar kwamen wij nog door drukte aanlopen en mis je dus dingen. Verder top.
- Petra K

Borrelboot

Reviews
★☆☆☆☆
Dit was een tegenvaller. Ik had dit geboekt in de veronderstelling dat Borrelboot inhoud: borrelen met een kleine versnapering maar dat was niet het geval. Vonden we tegenvallen. Ik vind voor de prijs dat een nootje of blokje kaas er wel af kan. De schipper die we hadden was ook mwah. De sfeer moet je zelf maken maar er zat ook weinig initiatief in. Dat vonden we jammer van de tocht.
- Mirella Asma-Moolenaar

moorddiner

Reviews
★★★★★
Co was/is geweldig! Specialtours is super snel met reacties! Locatie, Seafoodbar: Personeel echt top! 1 opmerking is wel het eten. Dit kan echt stukke beter. Even los dat we weinig keuze hadden, kon er meer aandacht aan eten besteed kunnen worden.
- Sahin

Meezing diner

Reviews
★★★★★
De tour met beppie door de Jordaan was top. Het diner bij het groene paleis was écht heerlijk . Bediening top en Johnny en Leen waren erg goed. Het enige minpuntje van de avond was de discussie met de toiletjuffrouw die vond dat wij moesten betalen. Personeel van het restaurant heeft dit opgelost. Misschien een idee om toiletbezoek af te kopen..
- Karin R

Ik hou van Hollandspel in cafe de prins

Reviews
★★★★☆
Het was super leuk locatie kwamen niks tekort leuke vlotte spel begeleidster
- Leonie H

Rondvaart met ihvh quiz

Reviews
★★★★★
Het uitje was zeer geslaagd, weinig van de grachten gezien omdat we allemaal op gingen in het spel. De bediening, schipper en quizmaster waren uiterst vriendelijk. Hapjes en drankjes waren goed geregeld. Wij hebben een leuke hilarische middag gehad en heb alleen maar positieve reacties terug ontvangen.
- Regina V

Escape Diner

Reviews
★★★★★
Was erg gezellig uitje, vooral de combinatie van eten en het spelen van een spel zorgde voor een leuke sfeer. Eten was prima, al hadden 2 personen niet wat zij hadden besteld met het hoofdgerecht, ondanks dat wij een excelbestand hadden gemaakt met wie en wat ze wilden eten. Ging gelukkig bij het voorgerecht en nagerecht wel goed! De locatie was top, ook de service was prima. Bij een collega kwam jus op zijn overhemd en jas en meteen werd een kaartje gegeven om de stomerij kosten te declareren. Wij hebben een erg gezellige avond gehad.
- Marco

Rondvaart

Reviews
★★★★★
Leuke rondvaart gehad door het centrum van Amsterdam. Gids Paul was erg bekwaam.
- Niels

Wallentour en borrelboot

Reviews
★★★★★
Onze gids stond al te wachten. Ze vertelde heel gepassioneerd over Amsterdam, was flexibel en voor iedereen leuk (van 16 jarigen tot 72 jarigen). De borrelboot was top, leuke schipper, lekkere hapjes en drankjes en heerlijk knus. Ook het restaurant was een verrassing. Goed geregeld allemaal.
- Jolanda M Van der

Ik hou van Holland spel

Reviews
★★★★☆
Gezellig! Leuke spellen en een leuke spelleider. Ik was zelf de jongste van de groep (25 jaar) en vond sommige vragen en spellen erg lastig. Ik had het idee dat dit van voor mijn tijd was. Als tip zou ik willen meegeven om de vragen en opdrachten up to date te houden.
- Vera

Bedrijfsuitje Amsterdam

Reviews
★★★★★
Top uitje in Amsterdam gehad! Wij waren gestart met het smartlappen zingen en hebben daarna de borrelboot geboekt. Top geregeld.
- Johanna B

Floating & Walking Dinner

Reviews
★★★★★
Goed geregeld, we hebben een geweldige avond gehad. Het eten in de restaurant is, vooral door het mannelijke geslacht als te weinig ervaren. Een broodje bij het voorgerecht met wat smeersels of patat en groenten bij het hoofdgerecht had optie geweest. Gidsen waren geweldig! Al met al top!
- Marianne P

walking dinner

Reviews
★★★★★
Iedereen heeft genoten van de informatie die de gids gaf. Super aangepast op ons intresse omdat we zelf uit de bouw komen. Jullie hebben super kwaliteit restaurants gekozen. Ook hier waren geen klachten op. Leuke route om door amsterdam te lopen. En uiteraard hadden we het droge weer ook getroffen.
- Anoniem

Ik Houd van Holland Diner

Reviews
★★★★★
Super leuk! Het was vooraf erg spannend of het wel geschikt zou zijn voor ons gezelschap, maar iedereen had het naar z'n zin.
- Monique

Vlaamse Wandeling

Reviews
★★★★★
Zeer interessante en boeiende gids. De ganse groep was zeer tevreden.
- Phillipe

neuzen in de rosse buurt

Reviews
★★★★★
Heel leuk, omdat we zelf onze wensen konden doorgeven
- Nelly