Top

Lees hier Specialtours reviews

Uw feedback is erg belangrijk voor ons! Laat hier uw reactie achter en waardeer het uitje met een aantal sterren. Deze informatie is voor ons erg belangrijk!

Naam
Welk uitje heeft u gedaan?
Cijfer
Opmerkingen

Lees hier de laatste reacties

moorddiner

★★★★★
Co was/is geweldig! Specialtours is super snel met reacties! Locatie, Seafoodbar: Personeel echt top! 1 opmerking is wel het eten. Dit kan echt stukke beter. Even los dat we weinig keuze hadden, kon er meer aandacht aan eten besteed kunnen worden.
- Sahin

Wallentoer

★★★★★
Tom kan goed vertellen. Mooie uitleg. Vond alleen de groep te groot. 24. Hij was soms al begonnen maar kwamen wij nog door drukte aanlopen en mis je dus dingen. Verder top.
- Petra K

Escape the city

★★★★★
Heel erg leuk, interactief en van deze tijd dmv gebruik mobiele telefoon.
- Eloy M

Wallentour en borrelboot

★★★★★
Onze gids stond al te wachten. Ze vertelde heel gepassioneerd over Amsterdam, was flexibel en voor iedereen leuk (van 16 jarigen tot 72 jarigen). De borrelboot was top, leuke schipper, lekkere hapjes en drankjes en heerlijk knus. Ook het restaurant was een verrassing. Goed geregeld allemaal.
- Jolanda M Van der

De Jordaan en walletjes

★★★★☆
Leuk om wat meer te horen over de historie van Amsterdam
- Carin

Op je slofjes langs de hofjes

★★★★★
Naar tevredenheid, met interessante informatie om op een andere manier naar een stad te kijken
- Anoniem

jordaan en wallentour

★★★★★
leuke tour met gids marjet mooie verhalen en fijne route.
- Jos K

Rondje van de Rechercheur

★★★★★
We hebben erg genoten. Alles prima geregeld.
- Eddy

Filmquiz

★★★★★
Het was top gedaan en er werd rekening gehouden met de diversiteit in leeftijden
- Seafra

Rondvaart

★★★★★
Leuke rondvaart gehad door het centrum van Amsterdam. Gids Paul was erg bekwaam.
- Niels

Rondvaart met ihvh quiz

★★★★★
Het uitje was zeer geslaagd, weinig van de grachten gezien omdat we allemaal op gingen in het spel. De bediening, schipper en quizmaster waren uiterst vriendelijk. Hapjes en drankjes waren goed geregeld. Wij hebben een leuke hilarische middag gehad en heb alleen maar positieve reacties terug ontvangen.
- Regina V

alles mag op zaterdag

★★★☆☆
We hebben het super gezellig gehad en dat is het belangrijkste! Maar eerlijk gezegd vond ik het niet op het concept alles mag op zaterdag lijken, waar jullie wel mee adverteren natuurlijk. Het was gewoon een quiz, maar steeds in een andere opstelling. Ik vond helaas ook dat de 2 dames erg niet extra jeu aan gaven. Al met al super gezellig gehad, maar de 19,50 per persoon vond ik het niet waard.
- Annemarie S

Pub quiz

★★★★☆
Het was een gezellige avond. De popquiz was leuk om te doen alleen de entertainer vond ik erg gehaast en ging aan het einde snel weg. Dat vind ik erg jammer.. Voor de rest deed hij het wel leuk.
- Anoniem

Jordaan Tour

★★★★★
Ik wil jullie even bedanken voor de leuke tour van gisteren namiddag. Men was erg enthousiast. Altijd leuk een goede feedback te ontvangen. Speciaal dank aan de gids, die vond men geweldig. Tot een volgende keer
- Trix

Walking Dinner

★★★★★
Goed ervaring: gidsen waren prettig en hielden het luchtig, eten was goed geregeld in de verschillende restaurants en het geheel verliep voorspoedig. Kwaliteit van het eten ook goed. Het was prettig dat mijn contactpersoon meedacht door de route iets te verplaatsen zodat het voor ons handiger was om er te geraken. Regen gooide echter wel roet in het eten maar daar valt uiteraard weinig aan te doen.
- Anoniem

Wandeling Jordaan, Grachtengordel

★★★★★
Super, gids erg enthousiast, heeft heel veel verteld en ook heel begrijpend. We hebben ervan genoten en geleerd. Heeft ook specifieke plekjes laten zien en ging langer door dan moest, ondanks de regen.
- Charlotte M

Wallentour, borrelboot, diner

★★★★☆
Ik vond het een leuk uitje. De groep vond het ook een leuke dag. Al het ontmoete personeel was vriendelijk. Al met al een leuke dag.
- Anoniem

Moorddiner

★★★★★
We hebben vooral heel veel plezier gehad met elkaar, mede om hoe de rollen ingevuld werden.
- Berna W

Walking diner Utrecht

★★★★☆
Het uitje was heel erg leuk! Al onze collega’s keken terug op een gezellige avond.
- Anoniem

Amsterdamse avond met Sien

★★★★☆
Wij hebben dit uitje gisteravond gedaan met 10 personen. Chanel is een leuke spontane gastvrouw, ze heeft ons een super gezellige avond bezorgd. Wij hebben genoten. Eten was voldoende , bediening was goed.
- Mirella Asma-Moolenaar