Top

Lees hier Specialtours reviews

Uw feedback is erg belangrijk voor ons! Laat hier uw reactie achter en waardeer het uitje met een aantal sterren. Deze informatie is voor ons erg belangrijk!

Naam
Welk uitje heeft u gedaan?
Cijfer
Opmerkingen

Lees hier de laatste reacties

Ik Hou van Holland Diner (lunch)

★★★★★
Geweldig. Alles top, van offerte tot de uitwerking en tot het werkelijke evenement. We hebben bijzonder genoten. Ook de complimenten aan Restaurant Pavlov en vooral aan Guido, Wes en Lotte.
- Ruud V

neuzen in de rosse buurt

★★★★★
Heel leuk, omdat we zelf onze wensen konden doorgeven
- Nelly

Vlaamse Wandeling

★★★★★
Zeer interessante en boeiende gids. De ganse groep was zeer tevreden.
- Phillipe

Jordaan Tour

★★★★★
Het was een superleuke wandeling met Marjet. Wat een fantastische gids, ze kon ons nog heel veel vertellen over de stad wat we nog niet wisten. Alle volwassenen hebben zelf in de stad gewoond maar veel van de hofjes zijn we dus jarenlang voorbij onwetend voorbij gereden op de fiets. En een aantal van de kinderen had met geschiedenis al wat onderwerpen behandeld die tijdens de wandeling werden aangestipt. Het weer was wat onstuimig, maar dat mocht de pret niet drukken. En een stop bij de Blaffende Vis voor warme choco maakte voor een perfect opwarmmoment. Een fijn uitstapje!
- Verity K

Popquiz

★★★★★
De Popquiz was prima georganiseerd. De quizmaster was op tijd aanwezig. Daarnaast was ze enthousiast en zorgde ze ervoor dat onze groep goed in beweging kwam. Het niveau van de quizvragen was over het algemeen goed. Erg fijn ook dat op zo'n korte termijn het uitje nog naar een eerdere datum omgezet kon worden. Goede service!
- Anoniem

escape diner

★★★★★
Goed verzorgd, leuke en enthousiaste spelleider, leuke uitdagende spellen. Qua restaurant was het heel vriendelijk personeel, maar de locatie zelf was wat gedateerd. Bij de borrel zaten we erg krap op elkaar gepakt op de verhoging in het café. Eten was lekker, maar had wat sneller achter elkaar geserveerd mogen worden. Sommige collega's hadden echt veel trek om 20.20uur.
- Inge D

Walking Dinner

★★★★★
Goed ervaring: gidsen waren prettig en hielden het luchtig, eten was goed geregeld in de verschillende restaurants en het geheel verliep voorspoedig. Kwaliteit van het eten ook goed. Het was prettig dat mijn contactpersoon meedacht door de route iets te verplaatsen zodat het voor ons handiger was om er te geraken. Regen gooide echter wel roet in het eten maar daar valt uiteraard weinig aan te doen.
- Anoniem

jordaan rondleiding

★★★★☆
Het was leuk en informatief. Gids Tom was zeer onderhouden en sprak duidelijk en met humor. Het gedeelte door de Jordaan was beperkt en we eindigden op de Dam. Dat werd vooraf medegedeeld maar er had uitgebreider door de Jordaan kunnen worden gelopen. Tom of Ton was echt een prima gids.
- Jan O

Hartje Haarlem tour

★★★★★
Was ondanks het slechte weer (regen, wind en koud) erg leuk. Antoinette deed het erg goed. Leuke spontane charmante vrouw. Viel bij iedereen in de smaak. Tour was ook goed misschien iets aan de korte kant maar dat was nu niet erg ivm het weer.
- Carola B

Amsterdamse avond met Sien

★★★★☆
Wij hebben dit uitje gisteravond gedaan met 10 personen. Chanel is een leuke spontane gastvrouw, ze heeft ons een super gezellige avond bezorgd. Wij hebben genoten. Eten was voldoende , bediening was goed.
- Mirella Asma-Moolenaar

ARTIS spel + borrelboot + diner

★★★★★
Zeer geslaagd. Leuke combinatie van actief bezig zijn met elkaar in kleine groepjes in Artis. Het spelelement maakte flink wat winnaarsmentaliteit los. En daarna lekker socializen op de boot (hield zich perfect aan de tijd) en tijdens het diner.
- Anoniem

Winterwandeling

★★★★★
Súper, ontzettend enthousiaste gids, leuke combi van informatie en local details. Met een relaxed sfeer bij diner Eerste klas. Eenieder was content , hartelijk dank
- Maartje

Wie is de Rat

★★★★☆
Wij zijn erg tevreden over de activiteit en hoe dit werd uitgevoerd. Onze groep kan soms best lomp overkomen, maar onze spelbegeleidster Suzanne kon het gelukkig makkelijk hebben. De activiteit werd goed uitgelegd en met enthousiasme gegeven. Onze groep werd daardoor al snel fanatiek en hebben we zelfs na die tijd nog lang over na kunnen praten (positief uiteraard). Daarnaast vond ik het best spannend om bij jullie te boeken. Dit omdat ik een kleine twijfel had of er uiteindelijk ook wel iemand kwam opdagen. Het geld moet voor die tijd betaald worden (wat ik uiteraard begrijp) maar dan is het de vraag of we uiteindelijk een activiteit zullen krijgen. Gelukkig is dit allemaal goed gegaan en ben ik blij dat jullie geen 'nep' bedrijf zijn, haha. Maar misschien is het nog een idee om mensen toch nog wat meer zekerheid te geven. Nogmaals, wij zijn erg tevreden over de activiteit. We hebben het gezellig gehad als groep en zullen hier nog vaak over napraten. Wij willen Suzanne dan ook graag bedanken voor deze super leuke middag!
- Marlie

ik hou van holland

★★★★★
we vonden het allemaal erg leuk en hebben zeker genoten. de begeleiding deed het erg leuk en voelde de sfeer goed aan.
- Bert W

Karaoke Diner

★★★★★
Enorm gezellig uitje. Goed georiganiseerd, goede begeleiding. Een dikke 10!
- Sejla M

Ik hou van Holland

★★★★★
Bedankt voor dit leuke uitje, we hebben het super gehad! Complimenten aan jullie quizmaster Max!
- Niels

wie is de rat

★★★★★
Leuke spellen, uitleg buiten was lastig te horen ivm omgevingsgeluiden. Ik dacht dat er meer opdrachten zouden zijn in de stad maar we bleven op 1 plek. Verder leuke activiteiten!
- Indra

Ik hou van Holland diner spel

★★★★☆
Laat ik voorop stellen dat we een gezellige avond hebben gehad, De locatie "Weesper" die jullie voor ons uitgezocht hadden was super en het eten was heerlijk. We vonden het prettig dat wij een afgesloten gedeelte van het restaurant tot onze beschikking hadden. Jullie hadden de ruimte leuk versierd. Toch had de avond een andere insteek dan dat we verwacht hadden. Wij denken dat er zeker voor jullie winst te behalen valt als jullie van te voren rekening houden met de doelgroep van de avond. "Hoeveel smurfen en hoeveel sinterklaasliedjes kennen we" had echt beter gekund! Dit is ook zeker niet in de voorbespreking naar voren gekomen. De vragen die wij hadden aangeleverd werden meteen voor de eerste ronde getoond, waardoor dit binnen 5 minuten klaar was en dat was jammer. Het geluid was niet goed, de groep die naast de box at, had hier veel last van, terwijl enkele groepen aan de andere kant van de zaal niet konden verstaan wat er gezegd werd. De dames waren erg enthousiast en kregen de groep aan het einde van de avond op de stoelen. Het was fijn dat we nog konden blijven nadat het "programma" afgerond was.
- Ilse G

Noord Zuidlijn Tour-Amsterdam

★★★★★
GEWELDIG!! Alles klopte. We werden ontvangen in de Kroonprins, tafel stond klaar, we hoefden alleen maar aan te schuiven. Nanno, onze gids, kwam ons om half elf ophalen. Wat hebben we genoten van al zijn uitleg, de verwondering van de mooie noord-zuidlijn met zijn kunst. Een fantastische gids die de aandacht van 12 dames al die tijd wist te behouden!! Na een drankje tussendoor, begonnen we aan ons laatste onderdeel: de Pijp. Echt nog stukje oud Amsterdam. Hier heeft Nanno ons afgezet bij het restaurant Barca waar we met een early dinner reuze verwend zijn.
- Monique

moorddiner

★★★★★
Co was/is geweldig! Specialtours is super snel met reacties! Locatie, Seafoodbar: Personeel echt top! 1 opmerking is wel het eten. Dit kan echt stukke beter. Even los dat we weinig keuze hadden, kon er meer aandacht aan eten besteed kunnen worden.
- Sahin