Top

Lees hier Specialtours reviews

Uw feedback is erg belangrijk voor ons! Laat hier uw reactie achter en waardeer het uitje met een aantal sterren. Deze informatie is voor ons erg belangrijk!

Naam
Welk uitje heeft u gedaan?
Cijfer
Opmerkingen

Lees hier de laatste reacties

Escape Diner

★★★★★
Was erg gezellig uitje, vooral de combinatie van eten en het spelen van een spel zorgde voor een leuke sfeer. Eten was prima, al hadden 2 personen niet wat zij hadden besteld met het hoofdgerecht, ondanks dat wij een excelbestand hadden gemaakt met wie en wat ze wilden eten. Ging gelukkig bij het voorgerecht en nagerecht wel goed! De locatie was top, ook de service was prima. Bij een collega kwam jus op zijn overhemd en jas en meteen werd een kaartje gegeven om de stomerij kosten te declareren. Wij hebben een erg gezellige avond gehad.
- Marco

De Jordaan en walletjes

★★★★☆
Leuk om wat meer te horen over de historie van Amsterdam
- Carin

moorddiner

★★★★☆
Het was een verrassing voor het team, zij dachten dat we alleen uit eten zouden gaan. Het was dan ook goed gecommuniceerd dat zij van niks wisten en daarom nog leuker dat de 'spelleider' ineens binnen kwam vallen. Wij hebben een ontzettend gezellige avond gehad ! Iedereen deed onwijs leuk mee. Het spel zat goed in elkaar (goed verhaal).
- Anoniem

pubquiz

★★★★★
Het was leuk, de vragen waren best moeilijk.
- Leonie J de

moordspel

★★★★★
Het was top! Iedereen heeft een fantastische avond gehad. De verdachten, hoewel ze het aanvankelijk wel spannend vonden, gingen helemaal op in hun rol. Communicatie met Joshua verliep ook goed. Hij paste wel bij ons team ook, pakte snel onze onderlinge humor op en ging daar in mee. Al met al een hele gezellig avond voor iedereen! Heel blij dat we voor special tours gekozen hebben!
- Kristel L de

Ik hou van holland

★★★★★
Gezellig, goed georganiseerd en interactief
- Anoniem

Borrelboot

★☆☆☆☆
Dit was een tegenvaller. Ik had dit geboekt in de veronderstelling dat Borrelboot inhoud: borrelen met een kleine versnapering maar dat was niet het geval. Vonden we tegenvallen. Ik vind voor de prijs dat een nootje of blokje kaas er wel af kan. De schipper die we hadden was ook mwah. De sfeer moet je zelf maken maar er zat ook weinig initiatief in. Dat vonden we jammer van de tocht.
- Mirella Asma-Moolenaar

popquiz met driegangen diner

★★★★☆
Hallo, De avond is als positief ervaren. Het eten was lekker en er was voldoende keuze aan drank. Het geluid was minder maar de vragen waren leuk.
- Bart D

Jordaan, oude centrum tour en rondvaart

★★★★☆
Met collega’s een oude centrum, Jordaan en hofjes tour gedaan. Leuke gidsen die veel vertelden.1 gids was een half uur te laat maar een andere gids nam even 2 groepen mee tot dat de andere gids er was. Ook de rondvaart was leuk. Alles weer goed geregeld!
- Karin G

moorddiner

★★★★★
Co was/is geweldig! Specialtours is super snel met reacties! Locatie, Seafoodbar: Personeel echt top! 1 opmerking is wel het eten. Dit kan echt stukke beter. Even los dat we weinig keuze hadden, kon er meer aandacht aan eten besteed kunnen worden.
- Sahin

Karaoke Diner - Den Haag

★★★★★
Het was een leuk uitje en we hebben veel lol gehad. Heb nog wel drie punten die ik graag wil meegeven. Het eerste is, dat het nu een erg "koud" begin is geweest. Misschien een tip om in het vervolg te adviseren om eerst een drankje te doen om een beetje in een sfeer te komen. Het was nu gelijk aan de slag en als je dan zo van het werk gelijk moet beginnen is een beetje vreemd. Eerst een drankje, gezellig even samen babbelen en dan beginnen is denk iets leuker. Ten tweede was het geluid echt heel erg slecht, niet te horen, het geluid kraakte als het iets harder ging met gevolg dat met het zingen de muziek niet meer te horen was. Daar mag echt wel naar gekeken worden. Ook een groot bestand aan nummers maar niet alle nummers waren te gebruiken. Maar verder hebben we zeker een leuke avond gehad met lekker eten.
- Sylvia P

jordaan rondleiding

★★★★☆
Het was leuk en informatief. Gids Tom was zeer onderhouden en sprak duidelijk en met humor. Het gedeelte door de Jordaan was beperkt en we eindigden op de Dam. Dat werd vooraf medegedeeld maar er had uitgebreider door de Jordaan kunnen worden gelopen. Tom of Ton was echt een prima gids.
- Jan O

Rondje van de Rechercheur

★★★★★
We hebben erg genoten. Alles prima geregeld.
- Eddy

Winterwandeling

★★★★★
Súper, ontzettend enthousiaste gids, leuke combi van informatie en local details. Met een relaxed sfeer bij diner Eerste klas. Eenieder was content , hartelijk dank
- Maartje

walking dinner

★★★★★
Iedereen heeft genoten van de informatie die de gids gaf. Super aangepast op ons intresse omdat we zelf uit de bouw komen. Jullie hebben super kwaliteit restaurants gekozen. Ook hier waren geen klachten op. Leuke route om door amsterdam te lopen. En uiteraard hadden we het droge weer ook getroffen.
- Anoniem

Rondwandeling Grachtengordel en Jordaan

★★★★☆
Leerzaam. Gids had Kunstgeschiedenis gestudeerd en wist veel te vertellen over allerlei gebouwen in de Grachtengordel. Er stond helaas een koude wind waardoor de aandacht soms verslapte. We hadden graag halverwege ergens koffie of warme choco gedronken. Bekeken Café Lowietje waar geen koffie en thee verkrijgbaar was. De Jordaan was een gezellige afsluiting van de 2,5 uur durende wandeling.
- Gerry

Moorddiner

★★★★★
We hebben vooral heel veel plezier gehad met elkaar, mede om hoe de rollen ingevuld werden.
- Berna W

Escape Diner

★★★★★
Wij vonden het erg leuk en gezellig georganiseerd. De ruimte was goed geschikt voor een redelijk grote groep (24pers.) Lot de dame die ons door het spel leiden was erg leuk en kon leuk inspelen op de groep. De raadsels waren leuk bedacht en goed van niveau.
- Anoniem

Karaoke Diner

★★★★★
Enorm gezellig uitje. Goed georiganiseerd, goede begeleiding. Een dikke 10!
- Sejla M

Popquiz

★★★★★
Geweldig leuke ervaring! Superleuke en enthousiaste quizmaster. Leuke vragen en een goeie locatie in het centrum van Leiden. Geweldig genoten met z'n allen. Bedankt voor het regelen van deze leuke avond.
- Tineke V de