Top

Lees hier Specialtours reviews

Uw feedback is erg belangrijk voor ons! Laat hier uw reactie achter en waardeer het uitje met een aantal sterren. Deze informatie is voor ons erg belangrijk!

Naam
Welk uitje heeft u gedaan?
Cijfer
Opmerkingen

Lees hier de laatste reacties

Karaoke Diner - Den Haag

★★★★★
Het was een leuk uitje en we hebben veel lol gehad. Heb nog wel drie punten die ik graag wil meegeven. Het eerste is, dat het nu een erg "koud" begin is geweest. Misschien een tip om in het vervolg te adviseren om eerst een drankje te doen om een beetje in een sfeer te komen. Het was nu gelijk aan de slag en als je dan zo van het werk gelijk moet beginnen is een beetje vreemd. Eerst een drankje, gezellig even samen babbelen en dan beginnen is denk iets leuker. Ten tweede was het geluid echt heel erg slecht, niet te horen, het geluid kraakte als het iets harder ging met gevolg dat met het zingen de muziek niet meer te horen was. Daar mag echt wel naar gekeken worden. Ook een groot bestand aan nummers maar niet alle nummers waren te gebruiken. Maar verder hebben we zeker een leuke avond gehad met lekker eten.
- Sylvia P

Bedrijfsuitje Amsterdam

★★★★★
Top uitje in Amsterdam gehad! Wij waren gestart met het smartlappen zingen en hebben daarna de borrelboot geboekt. Top geregeld.
- Johanna B

Moorddiner

★★★★★
We hebben met z'n allen genoten van het uitje. Veel leuke reacties gekregen. Groep werd goed meegenomen door de spelleiders, timing van het eten was goed. Sprak een collega die meer had verwacht van het eten (meer keuze / was een beetje koud), maar heb het zelf niet zo ervaren.
- Pim M

borrelboot 10 personen

★★★★★
Uitje was super leuk en rust gevend. Geweldige Schipper. Heel erg naar ons zin gehad als team tijdens de rondvaart. 't was een last minute reservering en special tours is heel flexibel en efficient.
- Ranbir

Wie is de Rat

★★★★☆
Wij zijn erg tevreden over de activiteit en hoe dit werd uitgevoerd. Onze groep kan soms best lomp overkomen, maar onze spelbegeleidster Suzanne kon het gelukkig makkelijk hebben. De activiteit werd goed uitgelegd en met enthousiasme gegeven. Onze groep werd daardoor al snel fanatiek en hebben we zelfs na die tijd nog lang over na kunnen praten (positief uiteraard). Daarnaast vond ik het best spannend om bij jullie te boeken. Dit omdat ik een kleine twijfel had of er uiteindelijk ook wel iemand kwam opdagen. Het geld moet voor die tijd betaald worden (wat ik uiteraard begrijp) maar dan is het de vraag of we uiteindelijk een activiteit zullen krijgen. Gelukkig is dit allemaal goed gegaan en ben ik blij dat jullie geen 'nep' bedrijf zijn, haha. Maar misschien is het nog een idee om mensen toch nog wat meer zekerheid te geven. Nogmaals, wij zijn erg tevreden over de activiteit. We hebben het gezellig gehad als groep en zullen hier nog vaak over napraten. Wij willen Suzanne dan ook graag bedanken voor deze super leuke middag!
- Marlie

Noord Zuid lijn experience

★★★★★
Wij vonden het een erg leuke avond, de restaurants waren fijn, de gidsen vriendelijk en gelukkig zat het weer ook enorm mee (koud maar wel droog!). Bedankt voor de organisatie!!
- Anoniem

Wandeling Jordaan, Grachtengordel

★★★★★
Super, gids erg enthousiast, heeft heel veel verteld en ook heel begrijpend. We hebben ervan genoten en geleerd. Heeft ook specifieke plekjes laten zien en ging langer door dan moest, ondanks de regen.
- Charlotte M

Ik hou van holland

★★★★★
Gezellig, goed georganiseerd en interactief
- Anoniem

Ik Houd van Holland Diner

★★★★★
Super leuk! Het was vooraf erg spannend of het wel geschikt zou zijn voor ons gezelschap, maar iedereen had het naar z'n zin.
- Monique

alles mag op zaterdag

★★★☆☆
We hebben het super gezellig gehad en dat is het belangrijkste! Maar eerlijk gezegd vond ik het niet op het concept alles mag op zaterdag lijken, waar jullie wel mee adverteren natuurlijk. Het was gewoon een quiz, maar steeds in een andere opstelling. Ik vond helaas ook dat de 2 dames erg niet extra jeu aan gaven. Al met al super gezellig gehad, maar de 19,50 per persoon vond ik het niet waard.
- Annemarie S

Escape Diner

★★★★★
Wij vonden het erg leuk en gezellig georganiseerd. De ruimte was goed geschikt voor een redelijk grote groep (24pers.) Lot de dame die ons door het spel leiden was erg leuk en kon leuk inspelen op de groep. De raadsels waren leuk bedacht en goed van niveau.
- Anoniem

ik hou van holland

★★★★★
we vonden het allemaal erg leuk en hebben zeker genoten. de begeleiding deed het erg leuk en voelde de sfeer goed aan.
- Bert W

Wallentour +eetcafe

★★★★☆
Was prima, onze gids heeft ons leuk rondgeleid. Ik kwam met wat ideeen, waar ook gehoor aan werd gegeven.
- Annemiek B

S

★★★☆☆
We hebben het super gezellig gehad en dat is het belangrijkste! Maar eerlijk gezegd vond ik het niet op het concept alles mag op zaterdag lijken, waar jullie wel mee adverteren natuurlijk. Het was gewoon een quiz, maar steeds in een andere opstelling. Ik vond helaas ook dat de 2 dames erg niet extra jeu aan gaven. Al met al super gezellig gehad, maar de 19,50 per persoon vond ik het niet waard.
- Annemarie

Rondvaart

★★★★★
Leuke rondvaart gehad door het centrum van Amsterdam. Gids Paul was erg bekwaam.
- Niels

Wallentoer

★★★★★
Tom kan goed vertellen. Mooie uitleg. Vond alleen de groep te groot. 24. Hij was soms al begonnen maar kwamen wij nog door drukte aanlopen en mis je dus dingen. Verder top.
- Petra K

Noord Zuidlijn Tour-Amsterdam

★★★★★
GEWELDIG!! Alles klopte. We werden ontvangen in de Kroonprins, tafel stond klaar, we hoefden alleen maar aan te schuiven. Nanno, onze gids, kwam ons om half elf ophalen. Wat hebben we genoten van al zijn uitleg, de verwondering van de mooie noord-zuidlijn met zijn kunst. Een fantastische gids die de aandacht van 12 dames al die tijd wist te behouden!! Na een drankje tussendoor, begonnen we aan ons laatste onderdeel: de Pijp. Echt nog stukje oud Amsterdam. Hier heeft Nanno ons afgezet bij het restaurant Barca waar we met een early dinner reuze verwend zijn.
- Monique

Pub quiz

★★★★☆
Het was een gezellige avond. De popquiz was leuk om te doen alleen de entertainer vond ik erg gehaast en ging aan het einde snel weg. Dat vind ik erg jammer.. Voor de rest deed hij het wel leuk.
- Anoniem

Kellendonk

★★★★★
Wij vonden het een leuke informatieve tour/veel uitleg informatie gids Ton!
- Marion

Rondwandeling Grachtengordel en Jordaan

★★★★☆
Leerzaam. Gids had Kunstgeschiedenis gestudeerd en wist veel te vertellen over allerlei gebouwen in de Grachtengordel. Er stond helaas een koude wind waardoor de aandacht soms verslapte. We hadden graag halverwege ergens koffie of warme choco gedronken. Bekeken Café Lowietje waar geen koffie en thee verkrijgbaar was. De Jordaan was een gezellige afsluiting van de 2,5 uur durende wandeling.
- Gerry