Top

Lees hier Specialtours reviews

Uw feedback is erg belangrijk voor ons! Laat hier uw reactie achter en waardeer het uitje met een aantal sterren. Deze informatie is voor ons erg belangrijk!

Naam
Welk uitje heeft u gedaan?
Cijfer
Opmerkingen

Lees hier de laatste reacties

Walletjestour

★★★★★
Het uitje was erg leuk . Veel details gehoord . Alex de gids legde alles prima uit . Wat wij jammer vonden was dat er erg weinig over de wallen zelf verteld werd . Wij hadden verwacht dat we het 1 en ander over de wallen en de dames te horen zouden krijgen , tenslotte heet het ook de walletjestour. Halverwege de tour zouden we ergens op eigen kosten wat drinken in een echt Amsterdams café bijvoorbeeld een pikketanis stond in de papieren . Dit is niet gebeurd wat we jammer vonden . Wat we erg leuk vonden was de Jordaan met de verschillende markten . Voor de rest hebben we erg genoten . Dank voor de leuke tocht
- Jolanda P Van der

Escape Diner

★★★★★
Wij vonden het erg leuk en gezellig georganiseerd. De ruimte was goed geschikt voor een redelijk grote groep (24pers.) Lot de dame die ons door het spel leiden was erg leuk en kon leuk inspelen op de groep. De raadsels waren leuk bedacht en goed van niveau.
- Anoniem

Wandeling Jordaan, Grachtengordel

★★★★★
Super, gids erg enthousiast, heeft heel veel verteld en ook heel begrijpend. We hebben ervan genoten en geleerd. Heeft ook specifieke plekjes laten zien en ging langer door dan moest, ondanks de regen.
- Charlotte M

Escape Diner

★★★★★
Was erg gezellig uitje, vooral de combinatie van eten en het spelen van een spel zorgde voor een leuke sfeer. Eten was prima, al hadden 2 personen niet wat zij hadden besteld met het hoofdgerecht, ondanks dat wij een excelbestand hadden gemaakt met wie en wat ze wilden eten. Ging gelukkig bij het voorgerecht en nagerecht wel goed! De locatie was top, ook de service was prima. Bij een collega kwam jus op zijn overhemd en jas en meteen werd een kaartje gegeven om de stomerij kosten te declareren. Wij hebben een erg gezellige avond gehad.
- Marco

Borrelboot

★☆☆☆☆
Dit was een tegenvaller. Ik had dit geboekt in de veronderstelling dat Borrelboot inhoud: borrelen met een kleine versnapering maar dat was niet het geval. Vonden we tegenvallen. Ik vind voor de prijs dat een nootje of blokje kaas er wel af kan. De schipper die we hadden was ook mwah. De sfeer moet je zelf maken maar er zat ook weinig initiatief in. Dat vonden we jammer van de tocht.
- Mirella Asma-Moolenaar

Smartlappen workshop Amsterdam

★★★★★
Ontzettend leuk! De locatie was top geregeld een mooie privé ruimte. De accordeonist deed ontzettend leuk mee en we hebben 1,5 uur uit volle borst meegezonden. Echt een aanrader!
- Anouk D

Borrelboot

★★★★★
Helemaal perfect! Zeker voor herhaling vatbaar
- Sharona K

moorddiner

★★★★☆
Het was een verrassing voor het team, zij dachten dat we alleen uit eten zouden gaan. Het was dan ook goed gecommuniceerd dat zij van niks wisten en daarom nog leuker dat de 'spelleider' ineens binnen kwam vallen. Wij hebben een ontzettend gezellige avond gehad ! Iedereen deed onwijs leuk mee. Het spel zat goed in elkaar (goed verhaal).
- Anoniem

Rondvaart met diner aan boord

★★★★★
Het uitje was geweldig! Leuke vaart, heerlijk eten en genoeg ruimte.
- Anoniem

Walking diner Utrecht

★★★★☆
Het uitje was heel erg leuk! Al onze collega’s keken terug op een gezellige avond.
- Anoniem

Moorddiner

★★★★★
Het was onwijs gaaf en Jade alias shanti is een goede begeleidster en een gezellige dame. Genoten van het eten en van het spel.
- Cora alias Garda

Wallentoer

★★★★★
Tom kan goed vertellen. Mooie uitleg. Vond alleen de groep te groot. 24. Hij was soms al begonnen maar kwamen wij nog door drukte aanlopen en mis je dus dingen. Verder top.
- Petra K

Ik hou van Hollandspel in cafe de prins

★★★★☆
Het was super leuk locatie kwamen niks tekort leuke vlotte spel begeleidster
- Leonie H

Noord Zuid lijn experience

★★★★★
Wij vonden het een erg leuke avond, de restaurants waren fijn, de gidsen vriendelijk en gelukkig zat het weer ook enorm mee (koud maar wel droog!). Bedankt voor de organisatie!!
- Anoniem

moorddiner

★★★★★
Co was/is geweldig! Specialtours is super snel met reacties! Locatie, Seafoodbar: Personeel echt top! 1 opmerking is wel het eten. Dit kan echt stukke beter. Even los dat we weinig keuze hadden, kon er meer aandacht aan eten besteed kunnen worden.
- Sahin

Moorddiner

★★★★★
We hebben met z'n allen genoten van het uitje. Veel leuke reacties gekregen. Groep werd goed meegenomen door de spelleiders, timing van het eten was goed. Sprak een collega die meer had verwacht van het eten (meer keuze / was een beetje koud), maar heb het zelf niet zo ervaren.
- Pim M

Jordaanwandeling

★★★☆☆
De wandeling was goed te doen alleen jammer dat wij niet waren geïnformeerd over de verandering , het bezoek aan de wallen was er uit gehaald. En er was ook geen stop tussendoor om wat te drinken , het was koud dus wij wilden best wel wat warms. Maar de gids had een hoop te vertellen.
- Ahmed

Wallentour +eetcafe

★★★★☆
Was prima, onze gids heeft ons leuk rondgeleid. Ik kwam met wat ideeen, waar ook gehoor aan werd gegeven.
- Annemiek B

Wie is de Rat

★★★★☆
Wij zijn erg tevreden over de activiteit en hoe dit werd uitgevoerd. Onze groep kan soms best lomp overkomen, maar onze spelbegeleidster Suzanne kon het gelukkig makkelijk hebben. De activiteit werd goed uitgelegd en met enthousiasme gegeven. Onze groep werd daardoor al snel fanatiek en hebben we zelfs na die tijd nog lang over na kunnen praten (positief uiteraard). Daarnaast vond ik het best spannend om bij jullie te boeken. Dit omdat ik een kleine twijfel had of er uiteindelijk ook wel iemand kwam opdagen. Het geld moet voor die tijd betaald worden (wat ik uiteraard begrijp) maar dan is het de vraag of we uiteindelijk een activiteit zullen krijgen. Gelukkig is dit allemaal goed gegaan en ben ik blij dat jullie geen 'nep' bedrijf zijn, haha. Maar misschien is het nog een idee om mensen toch nog wat meer zekerheid te geven. Nogmaals, wij zijn erg tevreden over de activiteit. We hebben het gezellig gehad als groep en zullen hier nog vaak over napraten. Wij willen Suzanne dan ook graag bedanken voor deze super leuke middag!
- Marlie

Rondvaart

★★★★★
Leuke rondvaart gehad door het centrum van Amsterdam. Gids Paul was erg bekwaam.
- Niels