Top
Home » Zoeken » Dinerspel » Jongens tegen de Meisjes Diner
jongens tegen de meisjes 1

Jongens tegen de Meisjes Diner

vanaf €60 p.p. incl. BTW

jongens tegen de meisjes 1

Jongens tegen de Meisjes dinerspel

Jongens tegen de Meisjes Diner Waardering ★★★★★ 4.6 gebaseerd op 93 reviews.
5 1

Korte omschrijving: Speel met ons dit humoristische dinerspel waarin de verschillen tussen de twee seksen centraal staat. Inclusief een 3-gangen diner en spetterende quizmaster!

3,5 uur

10+

Speel met ons dit humoristische dinerspel waarin de verschillen tussen de twee seksen centraal staat, in combinatie met een overheerlijk 3-gangen diner.

Dit dinerspel is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes maar ook voor familie of vrienden. Vanavond staan de mannen en de vrouwen lijnrecht tegenover elkaar en moeten zij zich inleven in de belevingswereld van de andere sekse, om erachter te komen hoeveel ze eigenlijk van elkaar weten en dit levert hilarische taferelen op.

Met welke hunk zouden de vrouwen liever een beschuitje eten ? En wat vinden de mannen over de vrouwelijke autorijders ? Mannen komen van Mars en vrouwen van Venus, toch? Of weten wij inmiddels meer over het andere geslacht? Luisteren mannen nou echt zo slecht of scannen zij alleen wat belangrijk is? Er zullen nog veel meer fabels en clichés voorbij komen tijdens het Jongens tegen de Meisjes diner maar wellicht leer je ook nog iets van elkaar. De quiz spelen we tussen de gangen van het diner door wat zorgt voor een prettige afwisseling tussen lekker eten en fanatiek meespelen.

Het team met het meeste inlevingsvermogen verdient de meeste punten en wint de quiz. Dit team krijgt een leuke prijs mee naar huis die natuurlijk door onze enthousiaste en onpartijdige spelhost zal worden uitgereikt.

Zelf mag u natuurlijk ook met leuke suggesties komen met vragen over uw eigen groep! Wij kunnen deze toevoegen aan de quiz.

Prijs

Vanaf  €60 p.p. incl. BTW.

*Grote groep? Dan ontvangt u meestal een leuke korting. Deze activiteit is ook te combineren met andere uitjes op deze website.

Informatie aanvragen

Inclusief

Specialtours quizmaster(s)
Spelmaterialen
3 gangen diner
Hilarische rondes
Prijs voor de winnaars
Privé locatie (besloten)
Teambuilding aan tafel
Overal in Nederland te boeken
Speciale dieetwensen? Laat het ons vooraf weten!

Bekijk meer in deze categorie

Hulp nodig? Bel 020 770 89 53
Stuur een e-mail
of Whatsapp

*Bereikbaar van ma-za van 09.00 tot 18:00

Jongens tegen de Meisjes Diner offerte?

Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  Bedrijfsnaam (optioneel)
  E-mail*
  Gewenste datum
  In welke stad of dorp?
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer
  Uw bericht

  Blijf op de hoogte

  Voeg uzelf toe aan onze maillist voor leuke acties en kortingen

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje

  Schrijf een review