Top
Home » Zoeken » Dinerspel » Ranking The Stars Dinerspel
ranking the stars quiz dinerspel

Ranking The Stars Dinerspel

vanaf €60 p.p. incl. BTW

Al vanaf €60 p.p. incl. BTW

Informatie aanvragen

ranking the stars quiz dinerspel

Ranking The Stars Dinerspel

Ranking The Stars Dinerspel Waardering ★★★★★ 4.6 gebaseerd op 93 reviews.
5 1

Omschrijving: Speel het hilarische Ranking The Stars spel met collega’s, vrienden of familie tijdens een 3 gangen diner. 

3,5 uur

10+

Bent u die standaard personeelsuitjes zat en wilt u graag eens wat nieuws ervaren? Of heeft u de taak gekregen om een spetterend vrijgezellenuitje te organiseren? Doe dan mee aan het Ranking The Stars Dinerspel!

Het Ranking The Stars Dinerspel geeft garantie voor een hilarische avond met je vrienden, familie of collega’s. Leer hen op een andere manier nóg beter kennen en geniet van elkaars antwoorden op de leuke stellingen. Weg met saaie wijnproeverijen of een bezoek aan een museum. Het Ranking The Stars Dinerspel is het perfecte groepsuitje!

Wat is het Ranking The Stars Dinerspel?

De avond begint met een warm ontvangst door de quizmaster, welke ook de rest van de avond zal begeleiden. Onder het genot van de eerste gang van het 3-gangen diner wordt er een begin gemaakt met het Ranking The Stars Dinerspel. Tussen de gangen door worden de bekende elementen van het spel gespeeld. Dus welke karaktereigenschappen passen het beste bij je collega’s of vrienden? En wie komt er met spannende ontboezemingen op tafel? Dat alles terwijl u heerlijk kunt eten en drinken in een privéruimte waar enkel u met uw gezelschap zit.

Naarmate het spel vordert hoe hilarischer het wordt. De meest leuke, soms pikante, stellingen komen aan bod. Wat natuurlijk voor de nodige lachers zorgt! Wie kent zijn of haar vrienden het beste? En welke karaktereigenschappen krijg jij toegewezen? Kortom, het Ranking The Stars Dinerspel is een fantastisch spel om met een gezellige groep mensen te spelen en elkaar op een leuke manier te leren kennen. Ideaal als groepsuitje met collega’s (Ranking Your Colleagues) of als vrijgezellenuitje!

Prijs

Vanaf  €60 p.p. incl. BTW.

*Grote groep? Dan ontvangt u meestal een leuke korting. Deze activiteit is ook te combineren met andere uitjes op deze website.

Informatie aanvragen

Inclusief

Specialtours quizmaster(s)
Spelmaterialen
3 gangen diner
Hilarische Ranking rondes
Prijs voor de winnaars
Privé locatie (besloten)
Teambuilding aan tafel
Overal in Nederland te boeken
Speciale dieetwensen? Laat het ons vooraf weten!

Bekijk meer in deze categorie

Hulp nodig? Bel 020 770 89 53
Stuur een e-mail
of Whatsapp

*Bereikbaar van ma-za van 09.00 tot 18:00

Ranking The Stars Dinerspel offerte?

Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  Bedrijfsnaam (optioneel)
  E-mail*
  Gewenste datum
  In welke stad of dorp?
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer
  Uw bericht

  Blijf op de hoogte

  Voeg uzelf toe aan onze maillist voor leuke acties en kortingen

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje

  Schrijf een review