Top
moordlunch 2

Moordlunch

vanaf €52 p.p. incl. BTW

moordlunch 2

Moordlunch

Moordlunch Waardering ★★★★★ 4.6 gebaseerd op 93 reviews.
5 1

Omschrijving: Tijdens de moordlunch speelt u een hilarisch moordspel tijdens een lunch, overal in Nederland te boeken.

2,5 uur

10+

Een moordenares eet gezellig samen met nietsvermoedende politieagenten van de ontdooide en klaargemaakte lamsbout waarmee zij haar man dodelijk heeft getroffen. Tja, moorden en eten: als vanzelf komt het bekende verhaal ‘Lamb to the slaughter’ van Roald Dahl in je op.

Toch kan Specialtours jullie op één middag van beide zaken laten ‘proeven’ door middel van een heerlijke lunch met als inzet: het oplossen van een gruwelijke moord. Onder leiding van een acteur of actrice ga je samen met jouw familie, vrienden of collega’s een moordzaak proberen op te lossen.

Wat kun je tijdens de moordlunch verwachten?

Er worden een aantal verdachte personen uit uw groep gepikt die een duidelijk script en de juiste aankleding krijgen om één van de extravagante rollen te spelen. Het kan de rol van zijn of haar leven worden! De rest van de groep wordt in teams verdeeld die deze moord moeten gaan zien op te lossen. Je helpt de rechercheur deze middag met zijn onderzoek. Het licht wordt nog eens wat extra gedimd. Wat heeft het criminele bestaan voor jullie in petto?

Ben je de gemene, niets en niemand ontziende maffiabaas of de perfect geklede zakenman die altijd een goed alibi heeft? We zullen zien, we zullen huiveren! Geniet van een combinatie van theater en culinaire uitspattingen. Zet alles op alles om in deze setting de onderwereld te ontmaskeren!

Misschien ligt dit  wat zwaar op de maag en ben je meer op beweging ingesteld. Geen probleem. Het is namelijk in bepaalde steden ook mogelijk het moordspel met bijvoorbeeld een rondvaart of een stadswandeling aan te kleden.

Geef vooraf informatie aan ons door over uw groep

Voor een leuk extraatje bieden wij de mogelijkheid om vooraf wat informatie over de personen uit jouw groep aan ons door te spelen. Onze begeleiders zullen hier tijdens de moordlunch op gaan inspelen. Bel met onze medewerkers om jouw voorkeur kenbaar te maken. Zij kunnen jullie bedrijfsuitje, familie-uitje, vriendenreünie of vrijgezellenfeest nog leuker maken!

Prijs

Vanaf  €52 p.p. incl. BTW.

*Grote groep? Dan ontvangt u meestal een leuke korting. Deze activiteit is ook te combineren met andere uitjes op deze website.

Informatie aanvragen

Inclusief

Deze activiteit is overal in Nederland te boeken, ook op locatie
Professionele Specialtours begeleider(s)
Complete lunch of high tea
Hilarisch moordspel
Privéruimte & locatiehuur
Boek dit uitje op uw dag en gewenst tijdstip
Speciale dieetwensen in uw groep? Geef deze vooraf aan ons door!

Bekijk meer in deze categorie

Hulp nodig? Bel 020 770 89 53
Stuur een e-mail
of Whatsapp

*Bereikbaar van ma-za van 09.00 tot 18:00

Moordlunch offerte?

Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  Bedrijfsnaam (optioneel)
  E-mail*
  Gewenste datum
  In welke stad of dorp?
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer
  Uw bericht

  Blijf op de hoogte

  Voeg uzelf toe aan onze maillist voor leuke acties en kortingen

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje