Top
Home » Zoeken » Dinerspel » Moorddiner
moorddiner

Moorddiner

vanaf €60 p.p. incl. BTW

moorddiner

Moorddiner

Moorddiner Waardering ★★★★★ 4.6 gebaseerd op 93 reviews.
5 1

Omschrijving: Speel mee met het hilarische moordspel diner en los een moord op tijdens een 3 gangen diner… een echte moordavond!

3,5 uur

10+

Zoek niet verder! Bent u klaar voor een avond vol spanning, sensatie en mysterie? Dan hebben wij de perfecte activiteit voor u: ons moorddiner!

Wanneer u op zoek bent naar een onvergetelijke en hilarische avond, waarbij u uw vrienden, familie of collega’s van een hele andere kant leert kennen, dan is het moorddiner de perfecte keuze voor u. Dit is niet zomaar een dinerspel, het is een complete ervaring die u nog lang zal bijblijven.

Tijdens deze avond, geniet u van een overheerlijk drie gangen diner, terwijl u plotseling wordt verrast door de komst van de politie. Er is namelijk een moord gepleegd in het restaurant en er zijn verdachte personen aanwezig in uw gezelschap. Deze personen worden meegenomen voor een kort verhoor en worden daarna omgetoverd tot het juiste personage.

Uw gezelschap zal de rest van de avond bezig zijn met het oplossen van deze mysterieuze moordzaak. Aanwijzingen van onze rechercheurs, snedige ondervragingen, de lichaamstaal van de verdachten en hilarische situaties zullen u helpen tot een eindoordeel te komen. Wie van uw gezelschap lukt het om de dader te ontmaskeren?

Het moorddiner is een groepsdiner om je bloederige vingers bij af te likken. Wie weet ontpopt er zich vanavond wel een ware detective in uw gezelschap, of misschien juist wel de dader zelf. Één ding is zeker, deze avond zal u niet snel vergeten. Het moorddiner is door heel Nederland te boeken, dus vraag nu snel een vrijblijvende offerte op maat aan voor het moorddiner in de stad van uw keuze en beleef een avond om nooit te vergeten!

Prijs

Vanaf  €60 p.p. incl. BTW.

*Grote groep? Dan ontvangt u meestal een leuke korting. Deze activiteit is ook te combineren met andere uitjes op deze website.

Informatie aanvragen

Inclusief

3 gangen diner (vlees, vis & vegetarisch)
Specialtours moordspel begeleiding
Spelmaterialen en verkleedmaterialen
Prijs voor de winnaars
Privéruimte restaurant in stad naar keuze (besloten)
Boek dit uitje op uw dag en tijdstip
Garantie op een gezellige moordavond
Ook op uw eigen locatie mogelijk
Geef ons vooraf wat informatie door uit de personen uit uw groep en onze begeleiders zullen hier op inspelen
Speciale dieetwensen in uw groep? Geef deze vooraf aan ons door!

Bekijk meer in deze categorie

Hulp nodig? Bel 020 770 89 53
Stuur een e-mail
of Whatsapp

*Bereikbaar van ma-za van 09.00 tot 18:00

Moorddiner offerte?

Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  Bedrijfsnaam (optioneel)
  E-mail*
  Gewenste datum
  In welke stad of dorp?
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer
  Uw bericht

  Blijf op de hoogte

  Voeg uzelf toe aan onze maillist voor leuke acties en kortingen

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje