Bedrijfsuitje Purmerend

Bedrijfsuitje Purmerend

“Een groepsuitje in Purmerend? Bekijk hier onze bedrijfsuitjes en personeelsuitjes! Ook leuk om te boeken als vrijgezellenfeest, familie uitje of een dagje uit met vrienden”

Het levendige Purmerend nodigt je uit voor een bezoek. Purmerend is uitgegroeid tot een geliefde forenzenstad, maar dat betekent niet dat er in Purmerend weinig te beleven is. Integendeel! Tegen een achtergrond van fraaie 17e- en 18e-eeuwse panden wacht een bruisend winkel- en uitgaansgebied dat van alle gemakken is voorzien!

Groepsuitjes in Purmerend

Anders: bekijk groepsactiviteiten in een andere stad of bekijk het bedrijfsuitje op locatie aanbod.

Ik Hou van Holland Dinerspel

Ook zo gek op Holland? Schitter zelf in de meest oer-Hollandse quiz en geniet van een lekker 3 gangen diner. Inclusief quizmaster(s), originele spelrondes, decoratie en prijs voor de winnaars. Strijd met elkaar aan tafel tijdens deze Specialtours dinerspel quiz!

PopQuiz Diner

Het dinerspel dat als muziek in de oren klinkt! Welkom bij het PopQuiz Diner: een leuke avondactiviteit met een 3 gangen diner voor uw personeelsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje!

Moorddiner

Wie lukt het om een moord op te lossen tijdens het moordspeldiner? Er zijn een aantal verdachten gesignaleerd in uw groep die er iets mee te maken hebben. Taak aan de rest om dit op te lossen. Een hilarische avond tijdens ons moordspel aan tafel!

Uitjes in Purmerend: bij Specialtours altijd de leukste groepsactiviteiten voor uw dagje uit!

Purmerend is groot geworden door de handel. Kaas, vis, schapen, paarden en pluimvee: voor alles was er een aparte markt. Ook nu profileert Purmerend zich nog graag als ‘De Marktstad’. Dit resulteert zich in traditionele themamarkten gedurende het gehele jaar. Op de wekelijkse grote markt in het centrum is het altijd een drukte van belang. De voormalige Koemarkt heeft zijn naam behouden, maar is nu een gezellige ontmoetingsplek voor jong en oud.

Aan de Kaasmarkt ligt het voormalige neo-renaissancistische stadhuis. Een prachtig gebouw waar je nu het Purmerends museum vindt. Jugendstil liefhebbers opgelet! Het museum huisvest een prachtige collectie aardewerk in deze kunststijl.Middelpunt van Laag Holland: Was Purmerend eerder omgeven door meren, nu is dat door drooglegging veranderd in een prachtig polderlandschap, genaamd Laag Holland. In dit nationaal beschermde landschap vind je geen grootschalige nieuwbouw, maar bouwwerken vol geschiedenis, zoals molens en traditionele droogmakerijen.

Een groepsreisje naar Purmerend? Purmerend is absoluut aan te raden als onderdeel van bijvoorbeeld een personeelsuitje. Combineer het bezoek aan de stad met een bezoek aan vissersdorpen Volendam of Marken of een groepsactiviteit in de frisse buitenlucht van Laag Holland. Wij bieden verschillende teambuilding activiteiten en stellen graag samen met u het ideale groepsuitje samen!

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies