Dinerspel

Bent u op zoek naar een speciaal en bijzonder diner? Een groepsdiner waar nog lang over nagepraat wordt? Bekijk hier dan ons dinerspel aanbod. Uitsluitend voor uw groep!

Bent u die saaie etentjes zat en wilt u meer vermaak en gezelligheid? Wij hebben de oplossing voor u! Combineer een 3-gangendiner met een leuke quiz, show of teambuildingsactiviteit. Onze themadiners zijn erg geschikt als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of om bijvoorbeeld een familiedag in een ander bijzonder daglicht te zetten.

Ik Hou van Holland Dinerspel

Ook zo gek op Holland? Schitter zelf in de meest oer-Hollandse quiz en geniet van een lekker 3 gangen diner. Inclusief quizmaster(s), originele spelrondes, decoratie en prijs voor de winnaars. Strijd met elkaar aan tafel tijdens deze Specialtours dinerspel quiz!

Bekijk

PopQuiz Diner

Het dinerspel dat als muziek in de oren klinkt! Welkom bij het PopQuiz Diner: een leuke avondactiviteit met een 3 gangen diner voor uw personeelsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje!

Bekijk

Moorddiner

Wie lukt het om een moord op te lossen tijdens het moordspeldiner? Er zijn een aantal verdachten gesignaleerd in uw groep die er iets mee te maken hebben. Taak aan de rest om dit op te lossen. Een hilarische avond tijdens ons moordspel aan tafel!

Bekijk

Jongens tegen de Meisjes Diner

Wat een hysterisch gezellige avond zal dit gaan worden waarbij de vrouwen de strijd met de mannen aangaan in typische Man-Vrouw verschillen. Let the battle begin!

Bekijk

Moordlunch

De moordlunch: de meest bizarre maar toch ook hilarische lunch die je maar kunt meemaken. Speel een moordspel tijdens de lunch en beleef een gezellige middag in een stad naar keuze!

Bekijk

Specialtours: Altijd de leukste dinnerspellen, ook voor uw dinerspel op locatie!

Wilt u achterover leunen en genieten van een 3-gangen diner in combinatie met een show? Dan zijn bijvoorbeeld onze Travestieten Dinner Show en Comedy Dinershows perfect voor jullie gezelschap. Als u juist op zoek bent naar een interactieve invulling dan is ons Hou van Holland Diner, Moorddiner of een van de Dinerquizzen zoals de Popquiz een ideale invulling van jullie avond.

Wilt u meer weten van die ene collega dan het aantal suikertjes dat hij in zijn koffie gebruikt? Boek dan onze Ranking The Stars. Tijdens dit spelprogramma komt u erachter wie het slechtst tegen drank kan en wie zich het leukste kleedt en nog veel meer… Zoek bij ons een leuke dinerspel uit en maak er een top avond van!

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies