Top

Bedrijfsuitje Ridderkerk

Bedrijfsuitje Ridderkerk? Bekijk spetterende teamuitjes in Ridderkerk! De origineelste bedrijfsuitjes regelen wij voor jullie!

Bedrijfsuitje Ridderkerk Waardering ★★★★★ 4.6 gebaseerd op 93 reviews.
5 1

Vragen? Bel 020 770 89 53
Stuur een e-mail
of Whatsapp *

*Bereikbaar van ma-za van 09.00 tot 18:00

Ridderkerk

Ridderkerk is een dorp gelegen aan de Nieuwe Maas en de Noord, twee mooie rivieren. Het is dan ook een dorp waar veel waterrecreatie mogelijk is. Het dorp ligt nabij de ‘Drecht-streek’; het ligt naast Barendrecht, Zwijndrecht en Dordrecht, een aantal plaatsen die elk op zich ook interessant zijn voor een bezoek.

Een stukje geschiedenis

De naam Ridderkerk heeft niets te maken met ridders, zoals je wellicht zou kunnen vermoeden. Ridderkerk ligt in een gebied dat vroeger Riederwaard heten, het geen afkomstig is van het woord riet. Zo komt het aan zijn naam. Ridderkerk is al sinds de Romeinse tijd bewoond, maar toen had het nog niet die naam.

Recreatie in Ridderkerk

Vanwege de mooie ligging van Ridderkerk is er veel te doen. Er zijn natuurgebieden om te bezoeken. Daarnaast is zijn er op meerdere plekken kano’s en boten te huur voor wateractiviteiten. Voor een vrijgezellenfeest in combinatie met een dagje op het water is Ridderkerk een leuke plek. Ook een bedrijfsuitje in Ridderkerk is een prima optie. Er is volop ruimte voor teambuilding activiteiten in Ridderkerk. Er is een molen in Ridderkerk die bezocht kan worden en er zijn diverse restaurants en cafés om te bezoeken. Ook is er een oudheidskamer.

Uitje in Ridderkerk

Wie op zoek is naar een leuke locatie voor een vrijgezellenfeest, teamuitje of andere activiteit kan goed voor Ridderkerk kiezen. Daar zijn alle benodigdheden voor een geslaagde, gezellige dag met een groep mensen. Probeer het eens!

Bekijk personeelsuitjes in de omgeving van Ridderkerk:

Meer verrassende ideeën & tips voor jullie personeelsuitje in Ridderkerk (Zuid-Holland)?

Bekijk nog meer spectaculaire kantooruitjes in Ridderkerk: