Top

Bedrijfsuitje Barendrecht

Bedrijfsuitje Barendrecht? Bekijk de nieuwste bedrijfsuitjes met collega's in Barendrecht. De origineelste kantooruitjes voor de scherpste prijs.

Bedrijfsuitje Barendrecht Waardering ★★★★★ 4.6 gebaseerd op 93 reviews.
5 1

Vragen? Bel 020 770 89 53
Stuur een e-mail
of Whatsapp *

*Bereikbaar van ma-za van 09.00 tot 18:00

Recreatie en bezienswaardigheden in Barendrecht

Ten zuiden van Rotterdam ligt Barendrecht; een oud dorp met een historische kern, waaromheen door de jaren heen nieuwbouw gekomen is. In het oude centrum bevindt zich de bijzondere watertoren en de oude kerk van Barendrecht.Barendrecht is een leuk dorp voor een uitje; er zijn diverse bezienswaardigheden en activiteiten te ondernemen, en er kan mooie gewandeld worden in de omgeving.

Er zijn een aantal bijzondere gebouwen en gebieden in Barendrecht die bezocht kunnen worden. Een hiervan is de Pendrechtse molen. Deze is in 1731 gebouwd, en kan op woensdag en zaterdag bezocht worden. De molen ligt in een prachtig natuurgebied, en een bezoek aan de molen kan dan ook goed gecombineerd worden met een wandeling in de regio. Een andere bezienswaardigheid is de oude dorpskern. Het is maar een klein stukje Barendrecht, maar dit deel van het dorp heeft door de eeuwen heen (sinds de 15e eeuw) zijn karakter behouden, en ademt nog helemaal de historische sfeer. Er bevindt zich in Barendrecht tot slot een levend landbouwmuseum, waar jong en oud van alles kan leren over de herkomst van allerlei landbouwproducten. Een leuke plek om te bezoeken tijdens een uitje.

Een bedrijfsuitje in Barendrecht

Voor een teamuitje is Barendrecht een mooie bestemming. Ook met het bedrijf, of met een club kan het leuk zijn een dagje Barendrecht te doen. In de stad en in de regio kun je prachtig wandelen, gezellig lunchen en veel beleven!

Bekijk teamuitjes in de omgeving van Barendrecht:

Meer unieke tips en ideeën voor jullie bedrijfsuitje in Barendrecht (Zuid-Holland)?

Bekijk meer tips goedkope bedrijfsuitjes in Barendrecht: