Top

Bedrijfsuitje Krimpen aan den IJssel

Bedrijfsuitje Krimpen aan den IJssel? Bekijk spraakmakende teamuitjes in Krimpen aan den IJssel. De leukste en beste werk uitjes organiseren wij voor jullie binnen een paar klikken!

Bedrijfsuitje Krimpen aan den IJssel Waardering ★★★★★ 4.6 gebaseerd op 93 reviews.
5 1

Vragen? Bel 020 770 89 53
Stuur een e-mail
of Whatsapp *

*Bereikbaar van ma-za van 09.00 tot 18:00

Krimpen aan den IJssel

Ten oosten van Rotterdam, omringd door natuurgebieden en rivieren ligt Krimpen aan den IJssel. Het was van oorsprong vooral een agrarisch dorp, maar daar is tegenwoordig weinig van over, sinds veel van het boerenland bebouwd is. Krimpen heeft vaak strijd moeten leveren tegen het water, tot in 1954 de Stormkering Hollandse IJssel gebouwd werd. Krimpen is nu vooral een forensengemeente bij Rotterdam.

Activiteiten en bezienswaardigheden in Krimpen aan den IJssel

Hoewel Krimpen maar een klein dorp is, kun je er dankzij de natuurgebieden en enkele bezienswaardigheden best wat beleven. Er staan wat bijzondere gebouwen, zoals de korenmolen (De Schelvenaer) waarin een restaurant gevestigd is, en een reeks kerken en monumenten. Vooral bijzonder is de natuur rondom Krimpen. Er zijn uitgebreide wandelpaden en fietspaden die het mogelijk maken om mooie tochten door de regio maken. Voor de liefhebbers zijn er kaarten om tochten langs de mooiste stukjes natuur te kunnen maken. Wie een tocht wil maken kan kiezen om bijvoorbeeld de IJssel, of de Nieuwe Maas te volgen. Ook zijn er andere dorpjes die bezocht kunnen worden als Capelle aan den IJssel of Ouderkerk aan den IJssel.

Een dagje uit in Krimpen aan den IJssel

Voor een uitje in een rustige streek is Krimpen een mooie bestemming. Je kunt er tijdens een groepsuitje mooie tochten maken, gezellig lunchen in een restaurant of in de molen, en het oude centrum bezichtigen. Krimpen is een authentiek Hollands dorpje, in een prachtige omgeving.

Bekijk bedrijfsuitjes in de omgeving van Krimpen aan den IJssel:

Meer unieke tips & ideëen voor jullie bedrijfsuitje in Krimpen aan den IJssel (Zuid-Holland)?

Bekijk meer tips unieke personeelsuitjes in Krimpen aan den IJssel: