Top

Bedrijfsuitje Alblasserdam

Bedrijfsuitje Alblasserdam? Bekijk spetterende teamuitjes in Alblasserdam. De leukste en beste bedrijfsuitjes zijn direct geboekt bij Specialtours!

Bedrijfsuitje Alblasserdam Waardering ★★★★★ 4.6 gebaseerd op 93 reviews.
5 1

Vragen? Bel 020 770 89 53
Stuur een e-mail
of Whatsapp *

*Bereikbaar van ma-za van 09.00 tot 18:00

Meer over Alblasserdam

Alblasserdam is een oud plaatsje aan de druk bevaren rivier “De Noord”, nabij het Lek. Zoals veel plaatsen in de regio kent Alblasserdam een geschiedenis vol tegenslag ten gevolge van overstromingen en oorlogen. Het liep talloze malen onder water, en is in de tweede wereldoorlog gebombardeerd waardoor veel verloren ging. Ondanks alle tegenslag is Alblasserdam een mooi dorp gebleven. Je kunt er tijdens een bedrijfsuitje een heerlijke dag beleven!

Recreatie en bezienswaardigheden

De strijd tegen het water heeft voor Alblasserdam niet alleen negatieve gevolgen gehad. Tot op de dag van vandaag ligt er namelijk een prachtig polderlandschap, vol oude poldermolens, met daartussen meertjes en rivieren. Dit gebied is zeer geschikt voor wandelingen en fietstochten tijdens een uitje. Het stadsbeeld van Alblasserdam wordt gekenmerkt door kerken, bruggetjes en afwisselend nieuwbouw en oudere panden. Je kunt er wandelen, en in diverse restaurants lunchen of eten.

Een uitje in Alblasserdam

Bij het plannen van een bedrijfsuitje of teamuitje zijn de mogelijkheden natuurlijk eindeloos. Zeker omdat er in Nederland zo veel mooie plaatsen zijn. Alblasserdam behoort zeker tot de mooie dorpjes van Nederland, onder meer door de vele rivieren in de buurt waar je prachtig kunt wandelen. Het ligt nabij andere mooie steden en plaatsen als Ridderkerk, Hendrik-Ido-Ambacht en Rotterdam. Een mooi dorp in een mooie streek dus. Er zijn in Alblasserdam volop activiteiten te organiseren, om zo tijdens een groepsuitje tezamen veel te beleven, en het beste uit de dag te halen.

Bekijk meer bedrijfsuitjes in de buurt:

Meer creatieve tips & ideëen voor jullie bedrijfsuitje in Alblasserdam (Zuid-Holland)?

Bekijk goedkope personeelsuitjes in Alblasserdam: