Top

Bedrijfsuitje Capelle aan den IJssel

Bedrijfsuitje Capelle aan den IJssel? Bekijk leuke kantooruitjes in Capelle aan den IJssel. De origineelste teamuitjes zoals jullie het willen!

Bedrijfsuitje Capelle aan den IJssel Waardering ★★★★★ 4.6 gebaseerd op 93 reviews.
5 1

Vragen? Bel 020 770 89 53
Stuur een e-mail
of Whatsapp *

*Bereikbaar van ma-za van 09.00 tot 18:00

Capelle aan den IJsel

Aan de IJsel, en tegen Rotterdam aan ligt Capelle aan den IJsel, ookwel kortweg Capelle genoemd. Het is een gemeente met 66.000 inwoners, op een oppervlakte van 15 vierkante kilometer. Het was tot halverwege de 20ste eeuw een klein dorp, maar sinds de jaren ’50 werden er veel wijken gebouwd, waar met name ontheemde Rotterdammers kwamen wonen. Capelle ligt in een mooie regio, met natuurgebieden in de buurt waar gewandeld en gefietst kan worden.

Recreatie en bezienswaardigheden in de regio

In Capelle zelf liggen meerdere musea die een bezoekje waard zijn tijdens een dagje uit. Een voorbeeld is het Dief- en Duifhuis, dat bekend staat als het kleinste museum van Nederland. Het was vroeger een gevangenis. Daarnaast ligt er een Historisch Museum in Capelle. Wie er op uit is om tijdens een uitje de natuur op te zoeken, kan gaan wandelen in het Kralingse Bos of het Lage Bergse Bos. Wie echter liever in de stad blijft kan hier volop winkelen, leuke restaurants vinden, en deelnemen aan activiteiten die in de stad georganiseerd worden.

Een bedrijfsuitje in Capelle

Capelle kan een leuke bestemming zijn voor een uitje, wegens het gezellige centrum waar altijd veel te doen is. Het dorp ligt vlakbij diverse andere steden en dorpen, waaronder natuurlijk Rotterdam, zodat een bezoek aan Capelle gecombineerd kan worden met andere bestemmingen. Capelle is omringd door water, dus vaartochten of wandelingen zijn goed mogelijk. Opties genoeg voor een geslaagd uitje.

Bekijk bedrijfsuitjes in de omgeving van Capelle aan den IJssel:

Meer verrassende ideëen en tips voor jullie personeelsuitje in Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland)?

Bekijk gave bedrijfsuitjes in Capelle aan den IJssel: