Top

Bedrijfsuitje Haarlem

Op zoek naar goede tips en ideeën voor een leuke teamdag? Bekijk de leuke bedrijfsuitjes en personeelsuitjes in Haarlem op onze speciale bedrijfsuitjes in Haarlem website! Laatje inspireren door meer dan 180 verschillende groepsactiviteiten.

Bedrijfsuitje Haarlem Waardering ★★★★★ 4.6 gebaseerd op 93 reviews.
5 1

Vragen? Bel 020 770 89 53
Stuur een e-mail
of Whatsapp *

*Bereikbaar van ma-za van 09.00 tot 18:00

Kantoor uitje met collega’s? Of een leuk themafeest of bedrijfsfeest in Haarlem? Boek de leukste activiteiten in Haarlem bij Specialtours. Daarnaast verzorgen wij ook maatwerk uitjes!

Haarlem behoudt een geheel eigen karakter doordat diverse wijken de status van Beschermd Stadsgezicht hebben. Dit zie je voornamelijk terug in het oude centrum, waar de prachtige panden je doen herinneren aan de Gouden Eeuw. De Gouden Straatjes danken zelfs hun naam nog aan die tijd. Het is inmiddels een sfeervol winkelgebied met een gevarieerd aanbod. Ook stadspark Haarlemmerhout herbergt een aantal monumentale panden in perfecte staan. Het is een rustplek middenin de drukke stad, waar jaarlijks ook een aantal festivals plaatsvinden.

In de directe omgeving van Haarlem kun je erop uit. Op nog geen 10 kilometer afstand bevinden zich de stranden van Bloemendaal en Zandvoort. In de ‘achtertuin’ van Haarlem ligt het nationaal park Zuid-Kennermerland. Dit natuurgebied is het thuis van onder anderen de bijzondere wilde Koninks paarden, Drentsche weideschapen en roodbonte koeien. Er zijn hier ook genoeg mogelijkheden tot wandelen, fietsen, zwemmen of paardrijden.

Een complete dag uit!? In en rond Haarlem kun je erop uit met vrienden of familie, maar het is ook een perfecte plek voor een personeelsuitje of een teambuildingsdag. Combineer een bezoek aan de binnenstad en het Frans Halsmuseum met een verkenningstocht in het bijzondere Zuid-Kennermerland of boek een dinerspel voor een speciaal en onvergetelijk groepsdiner in Haarlem. Zoals het een stad van enig formaat betaamd vind je er bovendien volop gezellig uitgaans- en eetgelegenheden. Daarnaast bieden wij ook vrijgezellenfeest activiteiten voor uw vrijgezellenuitje in Haarlem voor zowel mannen als vrouwen!

Bekijk bedrijfsuitjes in de buurt

Meer verrassende ideeën & tips voor jullie personeelsuitje in Haarlem (Noord-Holland)?

Bekijk meer actieve bedrijfsuitstapjes in Haarlem: