Top

Bedrijfsuitje Diemen

Een bedrijfsuitje in Diemen organiseren? Bekijk hier dan onze groepsactiviteiten in Diemen voor een onvergetelijk personeelsuitje. Wij werken met verschillende horecapartners samen om er een top dag van te maken, maar kunnen onze events bijvoorbeeld ook op uw eigen locatie uitvoeren.

Bedrijfsuitje Diemen Waardering ★★★★★ 4.6 gebaseerd op 93 reviews.
5 1

Vragen? Bel 020 770 89 53
Stuur een e-mail
of Whatsapp *

*Bereikbaar van ma-za van 09.00 tot 18:00

Teamuitje, bedrijfsuitje of personeelsuitje in Diemen?

Natuurlijk zijn Amsterdam en Haarlem dé steden als je denkt aan een dagje uit in de provincie Noord-Holland. Maar zoek eens de mooie omgeving op van omliggende plaatsen zoals Diemen. In Diemen geniet je van de rust en kleinschaligheid van een gezellig dorp, terwijl de voorzieningen van de grote stad zich op een steenworp afstand bevinden. Diemen gaat tot minstens 10 eeuwen terug en heeft daar –ondanks het groeiende aantal nieuwbouwwijken- haar charmante oude karakter aan te danken. Het dorp wordt doorsneden door zowel het Amsterdam-Rijn kanaal als de Diem, een oude rivier waar Diemen haar naam aan dankt. Het centrum word gekenmerkt door veel groen en een aantal historische gebouwen.

In het voormalige dorpsgedeelte Diemerbrug staat nog steeds een schuilkerk voor Rooms-Katholieken uit de tijd van de alteratie: schuilkerk De Hoop. Officieel gemeentelijk monument ‘De Oude Smidse’ is een voormalige dorpssmederij uit 1749.

Overweeg je een groepsuitje in Diemen? Gewoon doen! De ligging is prachtig. Het Diemerbos en de Diemervijfhoek zijn prachtige natuurgebieden en je kunt makkelijk parkeren. Wij organiseren bijvoorbeeld uw dinerspel in het Wapen Van Diemen. Een ideale plek voor een borrel of Amsterdams themafeest. In een aantal delen vind je picknicktafels en banken waar je als groep kunt uitrusten van een stevige wandeling.

Zoek je ook graag de drukte weer op? Alhoewel Amsterdam lonkt, zijn er ook genoeg faciliteiten in Diemen zelf. Van winkelcentra tot grote supermarkten en van een multifunctioneel sportcentrum (met zwembad) tot een aantal gezellige cafés en restaurants.

Bekijk bedrijfsuitjes in de buurt

Meer verrassende ideëen en tips voor jullie bedrijfsuitje in Diemen (Noord-Holland)?

Bekijk spectaculaire kantooruitjes in Diemen: