Top

Bedrijfsuitje Amsterdam

Personeelsuitje of bedrijfsuitje in Amsterdam? Wij organiseren de leukste bedrijfsuitjes in Amsterdam voor de scherpste prijs!

Bekijk alle bedrijfsuitjes in Amsterdam
Bedrijfsuitje Amsterdam Waardering ★★★★★ 4.6 gebaseerd op 93 reviews.
5 1

Vragen? Bel 020 770 89 53
Stuur een e-mail
of Whatsapp *

*Bereikbaar van ma-za van 09.00 tot 18:00

Een bedrijfsuitje in Amsterdam organiseren? Zo geregeld!

U bent de gelukkige en moet een gezellig en leuk uitje organiseren voor uw collega’s, vrienden of familie voor een leuk dagje uit, een vrijgezellenfeest, familiedag of bedrijfsuitje in Amsterdam? In deze bruisende en veelzijdige stad, waar ook ons hoofdkantoor gevestigd is, bent u van succes gegarandeerd! Bezoek met ons de Amsterdamse Jordaan, het oude centrum of het Rosse Buurt gedeelte en beleef een gezellige, komische en informatieve dag in Amsterdam met een gezonde portie teambuilding.

Geschiedenis van Mokum ligt voor het grijpen

Onze hoofdstad is een stad om trots op te zijn. Het herbergt een schat aan historisch erfgoed. Schoolvoorbeeld daarvan is de Oude Kerk. Deze oudste kerk van Amsterdam neemt je mee naar het eind van de 13e eeuw! Maar monumentale panden te over. Kijk eens goed naar de details van bijvoorbeeld het Paleis op de Dam of het Rijksmuseum. In de musea op het Museumplein zijn de meest indrukwekkende kunsttentoonstellingen te vinden. Historie ligt binnen handbereik in het centrum van Amsterdam!

Altijd in ontwikkeling

Amsterdam blijft zeker niet hangen in het verleden. Tegen een achtergrond van dat indrukwekkend erfgoed staat de stad met recht bekend als vooruitstrevend en tolerant. Het Red Light District en de coffeeshops zijn daar traditiegetrouw onderdeel van, maar laat je daardoor niet verblinden. Oude volksbuurten zijn nu de meest hippe wijken van de stad; in de Pijp en de Jordaan duiken bijzondere hotelletjes en boetiekjes op. Overal vind je restaurantjes, gastronomische pareltjes met vernieuwende concepten. Neem de pont over het IJ naar het futuristische gedeelte van de stad…

Op naar Amsterdam!

Vooruitstrevendheid en pure gezelligheid hand in hand met een historie waar je u tegen zegt: Amsterdam is hét toneel voor een te gekke avond, een gedenkwaardige dag of wat je ook maar in gedachten hebt voor jouw groepsuitje! Bekijk hier meer informatie over bezienswaardigheden in Amsterdam.

Andere stad of op locatie in Noord Holland?

Wij zijn in Nederland in bijna alle steden en dorpen actief. Bekijk hier bijvoorbeeld onze Bedrijfsuitje Noord Holland pagina. Daarnaast organiseert Specialtours bijvoorbeeld ook evenementen op uw eigen locatie of in uw eigen regio.

Is Amsterdam de ideale stad voor een bedrijfsuitje?

Amsterdam is de ideale stad voor een bedrijfsuitje. “I amsterdam” is niet voor niets de slogan van onze eigen metropool, want veelzijdig Amsterdam herbergt voor ieder wat wils! Vergaap je aan een prachtig stadsbeeld van eeuwenoude grachten, bruggetjes en elegante grachtenpanden, laaf je aan de vele musea en theaters of stort je in een hip, vooruitstrevend nachtleven. Onze hoofdstad is een stad om trots op te zijn. Het herbergt een schat aan historisch erfgoed. Schoolvoorbeeld daarvan is de Oude Kerk. Deze oudste kerk van Amsterdam neemt je mee naar het eind van de 13e eeuw! Maar monumentale panden te over. Kijk eens goed naar de details van bijvoorbeeld het Paleis op de Dam of het Rijksmuseum. In de musea op het Museumplein zijn de meest indrukwekkende kunsttentoonstellingen te vinden. Historie ligt binnen handbereik in het centrum van Amsterdam!

Zijn er maatwerk bedrijfsuitjes mogelijk in Amsterdam?

Ja, maatwerk bedrijfsuitjes zijn mogelijk in Amsterdam. Wij organiseren bijvoorbeeld uw stadswandeling, speurtocht, puzzeltocht, teambuilding, lunch, rondvaart, diner of dinerspel, themafeest, bedrijfsfeest en workshop. U kunt kiezen uit ons assortiment, maar kunt natuurlijk ook met ons uw eigen bedrijfsevenement samenstellen. Ons ervaren team staat voor u klaar om u een onvergetelijk dagje weg of bijvoorbeeld een teamuitje in Amsterdam te bezorgen.

Nog meer tips voor een bedrijfsuitje in Amsterdam?

Wij hebben nog veel meer leuke tips en ideeën voor de invulling van uw bedrijfsuitje in Amsterdam. Neem contact ons team en plan een afspraak in om het leukste dagje uit samen te stellen.

Bekijk bedrijfsuitjes in de buurt

Meer verrassende ideëen en tips voor jullie personeelsuitje in Amsterdam (Noord-Holland)?

Kijk verder naar spectaculaire teamuitjes in Amsterdam: