Top

Bedrijfsuitje Ouderkerk aan de Amstel

Op zoek naar leuke tips en ideeën voor een personeelsuitje in of nabij Ouderkerk aan de Amstel? Bekijk ze nu hier!

Bedrijfsuitje Ouderkerk aan de Amstel Waardering ★★★★★ 4.6 gebaseerd op 93 reviews.
5 1

Vragen? Bel 020 770 89 53
Stuur een e-mail
of Whatsapp *

*Bereikbaar van ma-za van 09.00 tot 18:00

Uw personeelsuitje in Ouderkerk? Boek hem bij Specialtours!

Naast bijvoorbeeld Amsterdam en Amstelveen bieden wij ook uitjes in Ouderkerk aan de Amstel! Ouderkerk aan de Amstel ligt, zoals de naam al verraadt, aan de rivier de Amstel. De waterrijke omgeving maakt Ouderkerk aan de Amstel, kortweg ‘Ouderkerk’, een prachtige bestemming voor waterrecreanten, maar er is meer!

Ouderkerk aan de Amstel is een rustig, charmant dorp, waar een aantal goede eetgelegenheden huizen. De geschiedenis van Ouderkerk gaat zelfs verder terug dan het nabijgelegen Amsterdam. Deze lange historie wordt bijvoorbeeld weerspiegeld in de Portugees-Israëlitische begraafplaats Beth Haim, middenin de oude dorpskern. Daar staat ook de door Cuypers ontworpen St. Urbanuskerk. Deze Rooms-Katholieke kruisbasiliek laat een mooi staaltje neogotische architectuur zien. Uitwaaien in de Rondehoep? Ouderkerk aan de Amstel behoort samen met Duivendrecht en buurtschap Waver tot de gemeente Ouder-Amstel. Binnen deze gemeente ligt de Rondehoep, een schitterend poldergebied. Het is een van de grootste onbebouwde gebieden in de Randstad, dus het is er goed uitwaaien geblazen.

Genoeg ruimte voor recreatie, want vlak naast het dorp ligt de Ouderkerkerplas, een populair recreatiegebied. Vooral watersportliefhebbers kunnen er hun hart ophalen: er huist een watersportvereniging en bij mooi weer zie je veel kleine zeilbootjes, windsurfers en kanoërs op het water. In de winter vinden veel watervogels er hun tijdelijke huis. Een bezoek aan dit elegante plaatsje leent zich goed als onderdeel van een dagje uit met collega’s, familie of vrienden. De Ouderkerkerplas biedt verschillende faciliteiten aan, zoals fiets- en wandelroutes, strandjes en een dag-kampeerterrein.

Bekijk bedrijfsuitjes in de buurt

Meer handige ideëen en tips voor jullie personeelsuitje in Ouderkerk aan de Amstel (Noord-Holland)?

Bekijk meer gave personeelsuitjes in Ouderkerk aan de Amstel: