Top

Bedrijfsuitje Aalsmeer

Bedrijfsuitje Aalsmeer? Bekijk hier onze leukste tips & ideeën voor de leukste bedrijfsuitjes in Aalsmeer! Veel van deze groepsactiviteiten zijn ook op uw eigen locatie te boeken, maar wij maken ook gebruik van onze vaste horecapartners om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen.

Bedrijfsuitje Aalsmeer Waardering: ★★★★★ 4.6 op basis van 77 reacties
5 1

Vragen? Bel 020 770 89 53
Stuur een e-mail
of Whatsapp *

*Bereikbaar van ma-za van 09.00 tot 18:00

Teamuitje, bedrijfsuitje of personeelsuitje? Boek hem in Aalsmeer!

Onder de rook van Amsterdam, maar zeker niet in de schaduw ervan, ligt Aalsmeer. Aalsmeer is één van de charmante kleinere gemeentes die Noord-Holland rijk is. Deze stad staat bekend om haar rijke handelsverleden. Begonnen als vissersdorp en uitgegroeid tot rijke stad door de verhandeling van aardbeien en bloemen. De stad geniet nog steeds landelijke bekendheid door de grootste bloemenveiling van de wereld, die er tot de dag van vandaag gevestigd is én nog steeds dienst doet als zodanig.

Misschien landelijk bekend, maar internationaal van belang, want de bloemen uit Aalsmeer gaan de hele wereld over! Waar een kleine stad groot in kan zijn… Vroege vogels kunnen de veiling van 7.00 uur tot 11.00 uur ‘s ochtends bezoeken. Gaat daarna een kopje koffie er wel in? De ‘Oude Veiling’, het eerste veilinggebouw uit 1912 is nu omgetoverd tot een sfeervol café-restaurant.

Kijk je in Aalsmeer nog wat beter om je heen, dan ontdek je mooie monumentale panden, zoals de watertoren, het oude Raadshuis en prachtige molens. Aalsmeer is een echt waterland. Er zijn veel kanalen en de nabijgelegen Westeinderplassen herbergen een prachtig natuurgebied, onderdeel van Het Groene Hart.

Aalsmeer is een ideale uitvalsbasis voor menig groepsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje of teamuitje! De eerder besproken bloemenmarkt met internationale allure, Flora Holland, is een bezoek meer dan waard. Een dagje het water op voor een afdelingsuitje? Rondvaarten, dinerspel, citygame, watersport, bootje huren; de Westeinderplassen en omgeving bieden veel verschillende recreatiemogelijkheden. Bovendien is Aalsmeer een leuke start van een complete dag uit, indoor of outdoor! Voor een origineel bedrijfsuitje in Aalsmeer bent u bij ons aan het goede adres. Ook in voor een bedrijfsuitje Aalsmeer, of een evenement op uw eigen locatie, zijn wij te boeken!

Bekijk bedrijfsuitjes in de buurt

Meer unieke ideeën & tips voor jullie personeelsuitje in Aalsmeer (Noord-Holland)?

Bekijk actieve personeelsuitjes in Aalsmeer: