Top

Bedrijfsuitje Amstelveen

Leuk bedrijfsuitje of personeelsuitje in Amstelveen? Of misschien een bedrijfsfeest of themafeest? Wij organiseren onze uitjes ook bij jullie in Amstelveen!

Bedrijfsuitje Amstelveen Waardering ★★★★★ 4.6 gebaseerd op 93 reviews.
5 1

Vragen? Bel 020 770 89 53
Stuur een e-mail
of Whatsapp *

*Bereikbaar van ma-za van 09.00 tot 18:00

Teamuitje, bedrijfsuitje of personeelsuitje? Kom naar Amstelveen!

Grenzend aan het zuiden van Amsterdam ligt elegant Amstelveen. Amstelveen beslaat de eigen stadskern en het gebied eromheen dat tot 1964 bekend stond als Nieuwer-Amstel. Amstelveen is werkelijk een plaatje om te zien. Omgeven door natuur straalt de stad -ondanks de nieuwbouw- een ongeëvenaarde charme uit. Paradepaard is het grote Amsterdamse Bos, dat gedeeltelijk Amstelveen beslaat. Ter vergelijking: het Amsterdamse Bos is wel drie maal groter dan New Yorks Central Park, en wij organiseren hier bijvoorbeeld ook uw bedrijfsuitje! De prachtige velden, breed aangelegde lanen en meren en kanalen hebben een grote aantrekkingskracht op wandelaars, sporters en dagjesmensen.

Roeien, fietsen, wandelen, het bezoeken van boerderijtjes en sfeervolle eetgelegenheden; in het Amsterdamse Bos verveel je je nooit. Toch even iets anders? In het stadscentrum van Amstelveen kunnen shopliefhebbers hun hart ophalen in het gezellige Stadshart. Daar vlakbij bevindt zich het Cobra Museum. Neem een kijkje in de tuin van dit museum voor moderne kunst, verrassend genoeg een Japanse kiezeltuin. In het oude dorpsgedeelte ligt nog een belangrijk museum op het gebied van moderne kunst, het Jan van der Togt museum.

Door de combinatie van prachtige natuur, de charmante oude binnenstad én belangrijke moderne musea zoals het Cobra museum is het organiseren van een geslaagde groepsuitje hier bijna een makkie. Recreatiemogelijkheden te over in Amstelveen, daar hoef je het nabijgelegen Amsterdam niet voor in! Daarnaast organiseren wij ook uw afdelingsuitje in Amstelveen bijvoorbeeld ook in het Amsterdamse Bos. Tip: deze bestemming leent zich uitstekend voor zowel een ontspannende dag als voor actieve teambuilding activiteiten! Bent u op zoek naar een themafeest in Amstelveen? Neem dan contact met ons op. Wij organiseren ook themafeesten in de regio en nemen al het werk voor u uit handen!

Bekijk bedrijfsuitjes in de buurt

Meer unieke ideëen en tips voor jullie personeelsuitje in Amstelveen (Noord-Holland)?

Bekijk nog meer leuke kantooruitjes in Amstelveen: