Top

Bedrijfsuitje Friesland

Bekijk ons hier onze uitjes in de provincie Friesland voor uw bedrijfsuitje, personeelsuitje, vrijgezellenfeest of dagje uit of weg in Fryslân! Leuke groepsuitjes en activiteiten voor de scherpste prijs!

Bedrijfsuitje Friesland Waardering ★★★★★ 4.6 gebaseerd op 93 reviews.
5 1

Vragen? Bel 020 770 89 53
Stuur een e-mail
of Whatsapp *

*Bereikbaar van ma-za van 09.00 tot 18:00

De leukste bedrijfsuitjes in Friesland

Wat biedt Friesland een verscheidenheid aan bedrijfsuitje activiteiten, van skutsjesielen tot fierljeppen, en van kaatsen tot tippen. Dit zijn natuurlijk de echte typische Friese bezigheden maar wij bieden nog net even wat extra’s. Je kunt hier namelijk ook uitstekend je vrijgezellenfeestje vieren door een stripdiner te boeken voor jullie vrijgezellenfeest of een ludiek stadsspel voor jullie bedrijfsuitje in Friesland.

In Leeuwarden kun je bijvoorbeeld prima terecht door eerst een middag te varen en de avond af te sluiten met een gezellig teambuilding dinerspel zoals het Hou van Holland of Moorddiner. Mocht er dan nog tijd over zijn kan er eventueel nog een leuke workshop gedaan worden zoals de workshop cocktail shaken. Kortom er is hier genoeg te doen, vraag gerust naar de mogelijkheden of laat een programma op maat opstellen. Dit wilt u niet missen!