Bedrijfsuitje Uithoorn

Bedrijfsuitje Uithoorn

“Op zoek naar leuke tips en ideeën of activiteiten voor een personeelsuitje? Bekijk hier dan onze uitjes in Uithoorn.. Uit in Uithoorn!”

De hechte gemeenschap van Uithoorn ontvangt je met open armen! Het is fijn wonen in Uithoorn, dat omgeven door water een prachtige plek in Noord-Hollands is. Dit gegeven en de voordelige ligging (nabij Amsterdam en Amstelveen) bepaalt dat het een gewilde forenzenstad is. Bent u op zoek naar een leuk uitje? Laat u dan inspireren door ons uitgebreide aanbod of neem contact op voor maatwerk!

Groepsuitjes in Uithoorn

Anders: bekijk groepsactiviteiten in een andere stad of bekijk het bedrijfsuitje op locatie aanbod.

Ik Hou van Holland Dinerspel

Ook zo gek op Holland? Schitter zelf in de meest oer-Hollandse quiz en geniet van een lekker 3 gangen diner. Inclusief quizmaster(s), originele spelrondes, decoratie en prijs voor de winnaars. Strijd met elkaar aan tafel tijdens deze Specialtours dinerspel quiz!

PopQuiz Diner

Het dinerspel dat als muziek in de oren klinkt! Welkom bij het PopQuiz Diner: een leuke avondactiviteit met een 3 gangen diner voor uw personeelsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje!

Moorddiner

Wie lukt het om een moord op te lossen tijdens het moordspeldiner? Er zijn een aantal verdachten gesignaleerd in uw groep die er iets mee te maken hebben. Taak aan de rest om dit op te lossen. Een hilarische avond tijdens ons moordspel aan tafel!

Groepsuitje, Teamuitje, bedrijfsuitje of personeelsuitje? Boek hem in Uithoorn!

Uithoorn heeft door de tijd heen altijd met water te maken gehad. Rond 1600 begon men met turfwinning in de streek. Als gevolgd daarvan ontstonden er grote veenplassen die aanzienlijke delen van Uithoorn onder water zetten. Deze plassen werden later weer ingepolderd. Tegenwoordig wordt het dorpsbeeld bepaald door de daardoorheen stromende Amstel.

De gehele gemeente Uithoorn waartoe ook het aangrenzende dorpje De Kwakel behoort, telt tegenwoordig zo’n 28.500 inwoners. In het verleden hebben de inwoners hard gewerkt in zowel veeteelt en landbouw, maar echte welvaart kwam pas naar Uithoorn met de komst van de industrie.

Verhalen vertellende gebouwen? Tijdens een bezoek aan Uithoorn valt de Thamerkerk vrijwel direct op. Deze middeleeuwse kerk is officieel Rijksmonument. De kerk wordt vergezeld door de Schanskerkkerk is een Rooms-Katholiek gebouw uit 1867 en heeft een totaal andere, maar ook mooi, uitstraling. Op zoek naar een originele lunchplek? Eetcafé Het Oude Spoorhuis is gevestigd in het letterlijke uit de jaren ’15 stammende stationsgebouw.

In de uitgestrekte Uithoornse polderomgeving kun je fijne wandelingen maken. Bezoek tijdens zo’n wandeling het Fort aan de Drecht. Dit fort maakt onderdeel uit van verdedigingslinie de Stelling van Amsterdam. Na jaren leegstand heeft het nu na renovatie een bijzondere en bijna charmante uitstraling. Het fort wordt voor verschillende doeleinden gebruikt. Er kan zelfs getrouwd worden!

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies