Bedrijfsuitje Muiden

Bedrijfsuitje Muiden

“Een bedrijfsuitje organiseren in Muiden? Bekijk onze groepsuitjes in Muiden! De ideale activiteiten voor uw personeelsuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest of teambuildingsdag”

Muiden klinkt menig mens bekend in de oren vanwege het Muiderslot. Dat is niet voor niets, want het nog in perfecte staat verkerende middeleeuwse kasteel spreekt tot de verbeelding en moet je zeker minstens één keer gezien hebben. Bovendien is het een perfect uitgangspunt om te ontdekken wat Muiden nog meer te bieden heeft.

Groepsuitjes in Muiden

Anders: bekijk groepsactiviteiten in een andere stad of bekijk het bedrijfsuitje op locatie aanbod.

Ik Hou van Holland Dinerspel

Ook zo gek op Holland? Schitter zelf in de meest oer-Hollandse quiz en geniet van een lekker 3 gangen diner. Inclusief quizmaster(s), originele spelrondes, decoratie en prijs voor de winnaars. Strijd met elkaar aan tafel tijdens deze Specialtours dinerspel quiz!

PopQuiz Diner

Het dinerspel dat als muziek in de oren klinkt! Welkom bij het PopQuiz Diner: een leuke avondactiviteit met een 3 gangen diner voor uw personeelsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje!

Moorddiner

Wie lukt het om een moord op te lossen tijdens het moordspeldiner? Er zijn een aantal verdachten gesignaleerd in uw groep die er iets mee te maken hebben. Taak aan de rest om dit op te lossen. Een hilarische avond tijdens ons moordspel aan tafel!

Teamuitje, bedrijfsuitje of personeelsuitje? Boek een uitje in Muiden!

Je zult versteld staan van hoeveel er te doen is in en rond dit relatief kleine vestingstadje, gelegen tussen Amsterdam en Naarden. Het centrum staat bol van mooi historische panden en originele ophaalbruggen. Het kasteel Muiderslot is prachtig. Laat je rondleiden door de Gouden Eeuw, geniet van de slottuinen en het uitzicht over de Vecht. En wat dacht je van een fietstocht langs de Nieuwe Hollandse Waterlinie of de Stelling van Amsterdam? Onderdeel van diezelfde verdedigingsstelling is het forteilandje Pampus, dat met een veerboot over het IJ-meer vanuit Muiden te bereiken is.

Perfecte groepsuitjes in Muiden? Boek ze bij Specialtours! Muiden leent zich bij uitstek voor groepsuitjes, omdat er ontzettend veel kan worden ondernomen in groepsverband. Maak een keuze uit een van de bestaande fiets- of wandelroutes. Geniet van een geschiedvolle en groene omgeving. Het Muiderslot en forteiland Pampus móeten eigenlijk gewoon aangedaan worden. Het vestingstadje zelf nodigt uit voor bijvoorbeeld een gezellige lunch in de haven, mét uitzicht over het water. Tip: vanuit Amsterdam fiets je gemakkelijk naar Muiden. Geniet onderweg van het prachtige Noord-Hollandse natuurlandschap.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies