Bedrijfsuitje Heemstede

Bedrijfsuitje Heemstede

“Een leuk dagje weg in Heemstede? Bekijk hier onze tips en ideeën voor een leuk dagje met de familie, als bedrijfsuitje of bijvoorbeeld vrijgezellenfeest in Heemstede!”

Vlakbij Haarlem ligt het kleinere Heemstede. Heemstede staat bekend om de heren van stand, die er in de 17e eeuw in grote getalen imposante zomerverblijven lieten bouwen. Veel van deze landgoederen zijn tot op de dag van vandaag in stand gehouden en beeldbepalend voor het karakter van het dorp. De Heemstedenaren zijn met recht trots op het rijke cultuurhistorische verleden van de gemeente.nte.

Groepsuitjes in Heemstede

Anders: bekijk groepsactiviteiten in een andere stad of bekijk het bedrijfsuitje op locatie aanbod.

Ik Hou van Holland Dinerspel

Ook zo gek op Holland? Schitter zelf in de meest oer-Hollandse quiz en geniet van een lekker 3 gangen diner. Inclusief quizmaster(s), originele spelrondes, decoratie en prijs voor de winnaars. Strijd met elkaar aan tafel tijdens deze Specialtours dinerspel quiz!

PopQuiz Diner

Het dinerspel dat als muziek in de oren klinkt! Welkom bij het PopQuiz Diner: een leuke avondactiviteit met een 3 gangen diner voor uw personeelsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje!

Moorddiner

Wie lukt het om een moord op te lossen tijdens het moordspeldiner? Er zijn een aantal verdachten gesignaleerd in uw groep die er iets mee te maken hebben. Taak aan de rest om dit op te lossen. Een hilarische avond tijdens ons moordspel aan tafel!

Teamuitje, bedrijfsuitje of personeelsuitje in Heemstede?

Alhoewel Heemstede wellicht geen voor de hand liggende bestemming is voor een groepsuitje – het telt immers maar zo’n 26.000 inwoners- , heeft het dorp heus wat verrassingen voor je in petto. Een van de eerder genoemde landgoederen heet Groenendaal en doet tegenwoordig dienst als wandelbos, opengesteld voor bezoekers. Tijdens een wandeling in het bos zou je best eens een molentje tegen kunnen komen. Dit prachtig onderhouden Groenendaalse molentje, gelegen aan het water, is er rond 1781 gebouwd in opdracht van de toenmalige landheer.

Het dorp wordt gekenmerkt door de vele monumentale woonhuizen, die omgeven worden door kanalen, riviertjes en grachten. Ook het Oude Slot is traditiegetrouw omgeven door water. Via de stenen Vredesburg betreedt je het terrein. Het prachtige landhuis is van oorsprong slechts het koetshuis van het totale slot, dat in de 19e eeuw helaas is afgebroken. Laat dat de pret niet drukken, want het imposante gebouw in dito omgeving is niet voor niets een gewilde locatie voor mening trouwerij en evenement.

De verborgen pareltjes van Heemstede in combinatie met de natuur maken het organiseren van een bijzonder groepsuitje absoluut mogelijk in deze gemeente. Toch meer van de regio zien? Combineer Heemstede dan met een bezoek aan een grotere stad in de buurt, zoals Haarlem of bekijk onze teambuilding activiteiten of ons bedrijfsfeest op locatie aanbod.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies