Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam

“Personeelsuitje of bedrijfsuitje in Amsterdam? Familie uitje of vrijgezellenfeest in Amsterdam? Specialtours organiseert de leukste groepsuitjes voor de scherpste prijs!”

U bent de gelukkige en moet een gezellig en leuk uitje organiseren voor uw collega’s, vrienden of familie voor een leuk dagje uit, een vrijgezellenfeest, familiedag of bedrijfsuitje in Amsterdam? Bekijk hier dan onze leuke groepsuitjes!

In deze bruisende en veelzijdige stad, waar ook ons hoofdkantoor gevestigd is, bent u van succes gegarandeerd! Bezoek met ons de Amsterdamse Jordaan, het oude centrum of het Rosse Buurt gedeelte en beleef een gezellige, komische en informatieve dag in Amsterdam met een gezonde portie teambuilding.

Welke uitjes organiseren wij in Amsterdam?
Wij organiseren uw stadswandeling, speurtocht, puzzeltocht, teambuilding, lunch, rondvaart, diner of dinerspel, themafeest, bedrijfsfeest en workshop. U kunt kiezen uit ons assortiment, maar kunt natuurlijk ook met ons uw eigen bedrijfsevenement samenstellen. Ons ervaren team staat voor u klaar om u een onvergetelijk dagje weg of bijvoorbeeld een teamuitje in Amsterdam te bezorgen.

Zoekt u een maatwerk arrangement?
Wenst u maatwerk voor uw dagje uit? Geen probleem! U kunt ons enthousiaste team per mail of telefonisch bereiken. Graag nodigen wij u ook uit voor een persoonlijk gesprek, maar uiteraard kunnen wij ook naar u toe komen. Onze uitjes in Amsterdam starten normaal gesproken vanaf het Beursplein, ongeveer 5 minuten van het Centraal Station.

Bekijk alvast een aantal van onze toppers
Voor uw personeelsuitje Amsterdam, teamuitje, vrijgezellenuitje of bedrijfsfeest hebben wij alvast een aantal toppers geselecteerd:

Bedrijfsuitje Ik hou van Holland dinerspel
Bedrijfsuitje Moorddiner Amsterdam
Bedrijfsuitje Speurtocht Rosse Buurt
Bedrijfsuitje Popquiz Amsterdam
Bedrijfsuitje Hou van Holland Borrelboot
Bedrijfsuitje Borrelen, Bikken en Brullen
Bedrijfsuitje Diner speciaal
Bedrijfsuitje Workshop

Uiteraard adviseren wij u ook verder over parkeren in Amsterdam, busvervoer, verschillende restaurants en gelegenheden, hoe een leuke dag te organiseren en leveren wij bijvoorbeeld ook live entertainment tijdens uw activiteit.

Andere stad of op locatie in Noord Holland?
Wij zijn in Nederland in bijna alle steden en dorpen actief. Bekijk hier bijvoorbeeld onze Bedrijfsuitje Noord Holland pagina. Daarnaast organiseert Specialtours bijvoorbeeld ook evenementen op uw eigen locatie of in uw eigen regio.

Amsterdam, de ideale stad voor een uitje!
“I amsterdam” is niet voor niets de slogan van onze eigen metropool, want veelzijdig Amsterdam herbergt voor ieder wat wils! Vergaap je aan een prachtig stadsbeeld van eeuwenoude grachten, bruggetjes en elegante grachtenpanden, laaf je aan de vele musea en theaters of stort je in een hip, vooruitstrevend nachtleven.

Geschiedenis van Mokum ligt voor het grijpen
Onze hoofdstad is een stad om trots op te zijn. Het herbergt een schat aan historisch erfgoed. Schoolvoorbeeld daarvan is de Oude Kerk. Deze oudste kerk van Amsterdam neemt je mee naar het eind van de 13e eeuw! Maar monumentale panden te over. Kijk eens goed naar de details van bijvoorbeeld het Paleis op de Dam of het Rijksmuseum. In de musea op het Museumplein zijn de meest indrukwekkende kunsttentoonstellingen te vinden. Historie ligt binnen handbereik in het centrum van Amsterdam!

Altijd in ontwikkeling
Amsterdam blijft zeker niet hangen in het verleden. Tegen een achtergrond van dat indrukwekkend erfgoed staat de stad met recht bekend als vooruitstrevend en tolerant. Het Red Light District en de coffeeshops zijn daar traditiegetrouw onderdeel van, maar laat je daardoor niet verblinden. Oude volksbuurten zijn nu de meest hippe wijken van de stad; in de Pijp en de Jordaan duiken bijzondere hotelletjes en boetiekjes op. Overal vind je restaurantjes, gastronomische pareltjes met vernieuwende concepten. Neem de pont over het IJ naar het futuristische gedeelte van de stad…

Op naar Amsterdam!
Vooruitstrevendheid en pure gezelligheid hand in hand met een historie waar je u tegen zegt: Amsterdam is hét toneel voor een te gekke avond, een gedenkwaardige dag of wat je ook maar in gedachten hebt voor jouw groepsuitje! Bekijk hier meer informatie over bezienswaardigheden in Amsterdam.

“De leukste vrijgezellenfeesten, familie uitjes en bedrijfsuitjes in Amsterdam” Kies uit ons grote en originele aanbod en neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies