Bedrijfsuitje Velsen

Bedrijfsuitje Velsen

“Op zoek naar activiteiten in de regio Velsen-Noord en Velsen-Zuid voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, verjaardagsuitje of familie uitje? Bekijk hier onze leuke groepsuitjes!”

De gemeente Velzen bestaat uit acht dorpskernen. Met Velzen als plaatsnaam is echter iets geks aan de hand. Door de aanleg van het Noordzeekanaal in de 19e eeuw werd het oorspronkelijke Velzen namelijk in tweeën gesplitst. Sindsdien spreken we over twee aparte dorpen: Velsen-Zuid en Velsen-Noord. Nieuwsgierig geworden?

Groepsuitjes in Velsen Noord en Velsen Zuid

Anders: bekijk groepsactiviteiten in een andere stad of bekijk het bedrijfsuitje op locatie aanbod.

Ik Hou van Holland Dinerspel

Ook zo gek op Holland? Schitter zelf in de meest oer-Hollandse quiz en geniet van een lekker 3 gangen diner. Inclusief quizmaster(s), originele spelrondes, decoratie en prijs voor de winnaars. Strijd met elkaar aan tafel tijdens deze Specialtours dinerspel quiz!

PopQuiz Diner

Het dinerspel dat als muziek in de oren klinkt! Welkom bij het PopQuiz Diner: een leuke avondactiviteit met een 3 gangen diner voor uw personeelsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje!

Moorddiner

Wie lukt het om een moord op te lossen tijdens het moordspeldiner? Er zijn een aantal verdachten gesignaleerd in uw groep die er iets mee te maken hebben. Taak aan de rest om dit op te lossen. Een hilarische avond tijdens ons moordspel aan tafel!

Teamuitje, bedrijfsuitje of personeelsuitje? Kom naar Velsen!

De gemeente Velsen is eerder uitgeroepen tot een van de vijf meest aantrekkelijke gemeenten van Nederland. Dat is meer dan terecht, want de acht aparte kernen binnen de gemeente hebben allen een eigen identiteit. De stad IJmuiden bijvoorbeeld staat bekend om zijn indrukwekkende sluizen en prachtige haven en moet bij een bezoek aan de gemeente echt even aangedaan worden. Het strand van IJmuiden aan zee staat ook nog eens in de top 10 van de beste stranden van het land.

Recreëren in Velsen? De gemeente Velsen ligt middenin natuurgebied Zuid-Kennermerland. Bovendien ligt het populaire recreatiegebied Spaarnwoude binnen de gemeentegrenzen. Dit maakt Velsen een toevluchtsoord voor zowel sporters als dagjesmensen van allerlei pluimage.

Velsen-Noord staat bekend als uitvalsbasis voor menig golfsurf- windsurf- en kitesurf-liefhebber. Het TATA Steel stadion van voetbalclub Telstar vestigt zich in Velsen-Zuid. Ook wandelaars halen hun hart op in het gebied: de Europese wandelroute E9 loopt dwars door de gemeente. Ter plaatse wordt dit pad ook wel het Hollands Kustpad genoemd.

Een dagje uit? Wandelen of recreëren in de natuur doe je misschien wel het best in Velsen! Daarom is dit gebied uitermate geschikt voor een personeelsdagje. Niets is immers lekkerder dan een dagje uitwaaien in een mooie omgeving. De charmante, historische kernen met als hoogtepunt IJmuiden maken dat er ook nog eens voldoende faciliteiten aanwezig zijn. Naast voldoende gezellige restaurants vind je er monumenten die stille getuigen zijn van een woelig verleden.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies