Bedrijfsuitje Hoofddorp

Bedrijfsuitje Hoofddorp

“Een leuke dag weg in Hoofddorp? Bekijk onze groepsuitjes voor uw bedrijfsuitje, bedrijfsfeest, themafeest of bijvoorbeeld vrijgezellenfeest in Hoofddorp!”

Alhoewel Hoofddorp pas sinds de drooglegging van het Haarlemmermeer is ontstaan, is deze jonge stad in anderhalve eeuw uitgegroeid tot een volwassen plaats waar de inwoners trots op kunnen zijn. Met goede voorzieningen en genoeg recreatiemogelijkheden is Hoofddorp een feest om te bezoeken! Wij bieden verschillende mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest, verjaardag, familie uitje of personeelsuitje in Hoofddorp. Wij werken hier samen met een aantal feestlocaties.

Tips & ideeën voor leuke groepsactiviteiten in Hoofddorp

Anders: bekijk groepsactiviteiten in een andere stad of bekijk het bedrijfsuitje op locatie aanbod.

Ik Hou van Holland Dinerspel

Ook zo gek op Holland? Schitter zelf in de meest oer-Hollandse quiz en geniet van een lekker 3 gangen diner. Inclusief quizmaster(s), originele spelrondes, decoratie en prijs voor de winnaars. Strijd met elkaar aan tafel tijdens deze Specialtours dinerspel quiz!

PopQuiz Diner

Het dinerspel dat als muziek in de oren klinkt! Welkom bij het PopQuiz Diner: een leuke avondactiviteit met een 3 gangen diner voor uw personeelsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje!

Moorddiner

Wie lukt het om een moord op te lossen tijdens het moordspeldiner? Er zijn een aantal verdachten gesignaleerd in uw groep die er iets mee te maken hebben. Taak aan de rest om dit op te lossen. Een hilarische avond tijdens ons moordspel aan tafel!

Teamuitje, bedrijfsuitje of personeelsuitje? Vier ‘m gewoon in Hoofddorp!

Het vriendelijke Hoofddorp zorgt goed voor haar inwoners met voldoende groene recreatiegebieden waar je naar hartenlust kunt wandelen, sporten, paardrijden of rustig kunt genieten van de prachtige omgeving. Als bezoeker is het daarom fijn profiteren van deze mooie voorzieningen! Vlakbij liggen bijvoorbeeld de Westeinder Plassen en ook het Haarlemmermeerse bos is een heerlijke plek voor recreanten. Dat Hoofddorp een relatief jonge gemeente is, wil niet zeggen dat in die anderhalve eeuw geen mooie geschiedenis is geschreven. In het Historisch Museum Haarlemmermeer leer je alles over de eerdere dreiging van het water en het ontstaan van de regio na de drooglegging van het Haarlemmermeer. Een aantal gebouwen in Hoofddorp stamt uit de 19e eeuw. Stille getuige van de ontwikkeling is bijvoorbeeld het raadhuis. Ook enkele oude molens tekenen nog steeds het landschap.

Hoofddorp als bestemming voor een groepsuitje of teambuilding? Zeker! De interessante ontstaansgeschiedenis van Hoofddorp is een goede reden om eens een groepsbezoek te wagen aan Hoofddorp. Bovendien ben je verzekerd van goede recreatiemogelijkheden in een natuurrijke omgeving. Dik Trom beleefde er zijn avonturen, jullie ook?

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies