Bedrijfsuitje Heemskerk

Bedrijfsuitje Heemskerk

“Bedrijfsuitje of personeelsuitje in Heemskerk? Of misschien een compleet bedrijfsfeest of teambuilding activiteiten (op locatie?)”

Al zegt Heemskerk je misschien niet zoveel, in de Middeleeuwen deed het dienst als belangrijk strijdtoneel waar vele slagen werden uitgevochten! Dat het na de tijd van ridders en kastelen een vrij rustig agrarisch dorp werd, vergeten we even voor het gemak maar even…

Groepsuitjes in Heemskerk

Anders: bekijk groepsactiviteiten in een andere stad of bekijk het bedrijfsuitje op locatie aanbod.

Ik Hou van Holland Dinerspel

Ook zo gek op Holland? Schitter zelf in de meest oer-Hollandse quiz en geniet van een lekker 3 gangen diner. Inclusief quizmaster(s), originele spelrondes, decoratie en prijs voor de winnaars. Strijd met elkaar aan tafel tijdens deze Specialtours dinerspel quiz!

PopQuiz Diner

Het dinerspel dat als muziek in de oren klinkt! Welkom bij het PopQuiz Diner: een leuke avondactiviteit met een 3 gangen diner voor uw personeelsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje!

Moorddiner

Wie lukt het om een moord op te lossen tijdens het moordspeldiner? Er zijn een aantal verdachten gesignaleerd in uw groep die er iets mee te maken hebben. Taak aan de rest om dit op te lossen. Een hilarische avond tijdens ons moordspel aan tafel!

Teamuitje, bedrijfsuitje of personeelsuitje? Boek ze bij Specialtours!

Houd dit romantische beeld nog even vast tijdens een bezoek aan de twee overgebleven kastelen uit die tijd. Het middeleeuwse Heemskerk was een belangrijke stad met maar liefst zes kastelen. Het Kasteel Marquette en Slot Assumburg zijn de twee enige overgebleven parels. De kasteeltuinen alleen al zijn een lust voor het oog. In beide kastelen zijn inmiddels hotels gevestigd.

De geschiedenis van de “ezels”? De inwoners van Heemskerk dragen de dubieuze bijnaam “ezels” sinds jaar en dag met hun mee. De oorsprong blijft echter een groot mysterie. Zo zou rond 1911 de aardbeienoogst door ezeltjes zijn afgevoerd. Een andere theorie is die van de burgemeester van het stadje in 1873, die zijn eigen burgers voor “ezels” zou hebben uitgemaakt. Leuk weetje: ter omarming van deze geuzennaam staat er een bronzen beeld van een ezel in het centrum.

Heemskerk ligt aan de Noordzee, alhoewel de twee zijn gescheiden door een prachtig duingebied. Het is overigens geen straf om in dit natuurgebied te vertoeven. Integendeel! Een wandeling of fietstocht in dit groenrijke gebied langs de kust heeft gegarandeerd een heerlijk rustgevende werking.

In groepsverband Heemskerk verkennen? Ontstressen in de natuur, jezelf verliezen in de rijke geschiedenis van de omgeving en na-borrelen in een charmant stadje: Heemskerk is een prima omgeving voor menig familie-uitje of een bijzondere teambuildingsdag!

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies