Bedrijfsuitje Bussum

“Een leuk bedrijfsuitje in Bussum organiseren? Bekijk hier ons aanbod voor uw personeelsuitje, teamuitje of teambuilding activiteit in Bussum”

Midden in Het Gooi ligt de plaats Bussum. Net als buurdorp Naarden doet Bussum chique aan, zoals het een echte Gooise plaats betaamt! De rijke stedelingen die er zich vroeger vestigde hebben ervoor gezorgd dat we ook nu nog kunnen genieten van prachtige panden die prijken langs de statige lanen. Dit fraaie aangezicht maakt Bussum zeker het bezoeken waard, en wellicht het ideale startpunt voor jouw groepsuitje!

Bekijk onze groepsuitjes in Bussum

Anders: bekijk groepsactiviteiten in een andere stad of bekijk het bedrijfsuitje op locatie aanbod.

Ik Hou van Holland Dinerspel

Ook zo gek op Holland? Schitter zelf in de meest oer-Hollandse quiz en geniet van een lekker 3 gangen diner. Inclusief quizmaster(s), originele spelrondes, decoratie en prijs voor de winnaars. Strijd met elkaar aan tafel tijdens deze Specialtours dinerspel quiz!

PopQuiz Diner

Het dinerspel dat als muziek in de oren klinkt! Welkom bij het PopQuiz Diner: een leuke avondactiviteit met een 3 gangen diner voor uw personeelsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje!

Moorddiner

Wie lukt het om een moord op te lossen tijdens het moordspeldiner? Er zijn een aantal verdachten gesignaleerd in uw groep die er iets mee te maken hebben. Taak aan de rest om dit op te lossen. Een hilarische avond tijdens ons moordspel aan tafel!

Teamuitje, bedrijfsuitje of personeelsuitje? Wij ontvangen u graag in Bussum!

Bussum is vooral bekend om de plaats waarvandaan in 1951 de eerste openbare televisie-uitzending werd uitgezonden. Een legendarische plek dus. De twee kerkjes waar de uitzendingen werden gemaakt zijn er inmiddels helaas niet meer. Een monument op het kruispunt waaraan deze gebouwen stonden herinnert nog aan deze tijd.

Benieuwd hoe een echte Gooise villawijk er tussen 1875 en 1940 uitzag? Bezoek dan de westelijke wijk ‘Het Spiegel’. Een vereniging aldaar zorgt voor het behoud van deze villawijk. Men ziet erop toe dat de panden worden onderhouden en zo hun eigen identiteit blijven behouden. Niets in deze wijk mag zomaar gesloopt worden of als kantoor in gebruik wordt genomen.

Gek op architectuur? In Het Gooi kom je ruimschoots aan je trekken. Tijdens een wandeling door Bussum (met gids) is het makkelijk wegdromen in de geschiedenis van het dorp. Maar vanuit Bussum is het ook leuk om de rest van deze bijzondere regio te verkennen. Fiets bijvoorbeeld van dorp tot dorp en kom erachter dat door de rijke geschiedenis in de streek iedere plaats zijn eigen karakter heeft. Wij bieden altijd leuke bedrijfsuitjes, ook in de omgeving van Bussum! Doe bijvoorbeeld vestingstad Naarden aan en bezoek ook Blaricum, Laren en Huizen.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies