Bedrijfsuitje Broek in Waterland

Bedrijfsuitje Broek in Waterland

“Gezellig dagje Broek in Waterland met het bedrijf? Boek dan één van onze bedrijfsuitjes of personeelsuitjes! De ideale combinatie van teambuilding en ontspanning!”

Het pittoreske plaatsje Broek in Waterland heet u van harte welkom! Dit dorp, gelegen tussen Amsterdam en Monnickendam mag met zo’n 2300 inwoners misschien klein zijn, maar het heeft heel wat in petto voor je! Eeuwenoude architectuur, weidse uitzichten en veel groen; klinkt dat niet aantrekkelijk?

Groepsuitjes in Broek en Waterland

Anders: bekijk groepsactiviteiten in een andere stad of bekijk het bedrijfsuitje op locatie aanbod.

Ik Hou van Holland Dinerspel

Ook zo gek op Holland? Schitter zelf in de meest oer-Hollandse quiz en geniet van een lekker 3 gangen diner. Inclusief quizmaster(s), originele spelrondes, decoratie en prijs voor de winnaars. Strijd met elkaar aan tafel tijdens deze Specialtours dinerspel quiz!

PopQuiz Diner

Het dinerspel dat als muziek in de oren klinkt! Welkom bij het PopQuiz Diner: een leuke avondactiviteit met een 3 gangen diner voor uw personeelsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje!

Moorddiner

Wie lukt het om een moord op te lossen tijdens het moordspeldiner? Er zijn een aantal verdachten gesignaleerd in uw groep die er iets mee te maken hebben. Taak aan de rest om dit op te lossen. Een hilarische avond tijdens ons moordspel aan tafel!

Teamuitje, bedrijfsuitje of personeelsuitje? Breng een bezoek aan Broek in Waterland!

‘Broek’, zoals het dorp in de volksmond ook wel genoemd wordt, behoort met recht tot de mooiste dorpen van Nederland. Bij aankomst zal je al snel begrijpen waarom. Monumentale huizen duiken op vanuit rijk beplante lanen. Tijdens een wandeling zie je overal waar je kijkt de prachtigste bomen, struiken en bloemen. Let op de goed onderhouden gevels, geschilderd in de meest prachtige tinten. Veel panden zijn Rijksmonumenten, zoals de 14e-eeuwse kerk van Broek. Deze bijzondere kerk is open voor bezoekers en zeker een kijkje waard.

Uitvalsbasis voor een groepsuitje? Het dorpje dient als perfecte uitvalsbasis voor een dagje uit of een leuke teambuilding activiteit! Na een bezoek aan het prachtige dorp wandel je zo de natuur in. Ga op ontdekking en bezoek een aantal andere charmante dorpjes in de buurt of stap samen de boot op voor een ontspannen vaartochtje. Vaar naar Marken! Dit bijzondere eilandje heeft een geheel eigen geschiedenis. Oude tijden herleven in het Marker museum.

In en rond zowel Broek in Waterland als Marken vind je overigens genoeg gastvrije eet- en drinkgelegenheden waar je samen kunt bijkomen van alle indrukken.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies