Bedrijfsuitje Bloemendaal

Bedrijfsuitje Bloemendaal

“Naast onze uitjes in Haarlem organiseren wij ook groepsuitjes in Bloemendaal of Overveen voor uw bedrijfsuitje, teamuitje of teambuilding activiteit!”

Naast Haarlem, in hartje Noord-Holland, ligt Bloemendaal. Het bijzondere aan deze plaats is, dat het een gedeelte van het prachtige nationale park Zuid-Kennemerland beslaat. Het beschermde Zuid-Kennemerland wordt gekenmerkt door prachtige duinlandschappen, bos en strand. Dat moet je zien! Daarnaast organiseren wij ook uw bedrijfsuitje in Overveen, waar wij samenwerken met Loetje Overveen. Boek hier bijvoorbeeld ons Ik Hou van Holland dinerspel of een moordspeldiner!

Groepsuitjes in Bloemendaal

Anders: bekijk groepsactiviteiten in een andere stad of bekijk het bedrijfsuitje op locatie aanbod.

Ik Hou van Holland Dinerspel

Ook zo gek op Holland? Schitter zelf in de meest oer-Hollandse quiz en geniet van een lekker 3 gangen diner. Inclusief quizmaster(s), originele spelrondes, decoratie en prijs voor de winnaars. Strijd met elkaar aan tafel tijdens deze Specialtours dinerspel quiz!

PopQuiz Diner

Het dinerspel dat als muziek in de oren klinkt! Welkom bij het PopQuiz Diner: een leuke avondactiviteit met een 3 gangen diner voor uw personeelsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje!

Moorddiner

Wie lukt het om een moord op te lossen tijdens het moordspeldiner? Er zijn een aantal verdachten gesignaleerd in uw groep die er iets mee te maken hebben. Taak aan de rest om dit op te lossen. Een hilarische avond tijdens ons moordspel aan tafel!

Teamuitje, bedrijfsuitje of personeelsuitje? Boek hem in Bloemendaal, Overveen of Haarlem!

Bloemendaal aan zee! Wie aan Bloemendaal denkt, denkt aan de zee en het strand. Bloemendaal is in de zomer dan ook een gewilde badplaats waar veel toeristen het strand opzoeken. Maar vergis je niet, Bloemendaal is meer dan alleen zon, zee en strand. Tussen het oude centrum en het water ligt werkelijk een prachtig natuurgebied. Tijdens een wandeling of fietstocht ontdek je wellicht ook één van de grote meren in de buurt van de plaats.

Een groepsuitje in de natuur? Bloemendaal als bestemming voor jouw groepsuitje? Doen! Met zo’n omgeving valt er genoeg te ontdekken. Bovendien heeft zoveel natuurschoon een ontspannen werking op lichaam en geest. Even iets anders dan wandelen of fietsen? Een vaartochtje is een aanrader. In het oude centrum is het overigens ook heerlijk vertoeven bij één van de gezellige restaurantjes.

Bloemendaal ligt tegen Haarlem aan. Een personeelsuitje op de planning? Kies bijvoorbeeld voor een combinatiebezoek aan beide steden. In Haarlem vind je onder anderen het Teylers Museum, dat zich het eerste en oudste museum van Nederland mag noemen! Wij hebben hier verschillende teambuilding activiteiten voor klaarliggen om uw personeelsdag of teamuitje aan zee tot een onvergetelijke dag te maken! Daarnaast organiseren wij voor uw bedrijfsfeest bijvoorbeeld ook een themafeest in één van de strandtenten die Bloemendaal rijk is.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies