Bedrijfsuitje Amstelveen

Bedrijfsuitje Amstelveen

“Leuk bedrijfsuitje of personeelsuitje in Amstelveen? Of misschien een bedrijfsfeest of themafeest? Wij organiseren onze uitjes, naast bijvoorbeeld Amsterdam, ook in Amstelveen!”

Grenzend aan het zuiden van Amsterdam ligt elegant Amstelveen. Amstelveen beslaat de eigen stadskern en het gebied eromheen dat tot 1964 bekend stond als Nieuwer-Amstel. Amstelveen is werkelijk een plaatje om te zien. Omgeven door natuur straalt de stad -ondanks de nieuwbouw- een ongeëvenaarde charme uit. Paradepaard is het grote Amsterdamse Bos, dat gedeeltelijk Amstelveen beslaat. Ter vergelijking: het Amsterdamse Bos is wel drie maal groter dan New Yorks Central Park, en wij organiseren hier bijvoorbeeld ook uw bedrijfsuitje! De prachtige velden, breed aangelegde lanen en meren en kanalen hebben een grote aantrekkingskracht op wandelaars, sporters en dagjesmensen.

Onze groepsuitjes in Amstelveen

Anders: bekijk groepsactiviteiten in een andere stad of bekijk het bedrijfsuitje op locatie aanbod.

Ik Hou van Holland Dinerspel

Ook zo gek op Holland? Schitter zelf in de meest oer-Hollandse quiz en geniet van een lekker 3 gangen diner. Inclusief quizmaster(s), originele spelrondes, decoratie en prijs voor de winnaars. Strijd met elkaar aan tafel tijdens deze Specialtours dinerspel quiz!

PopQuiz Diner

Het dinerspel dat als muziek in de oren klinkt! Welkom bij het PopQuiz Diner: een leuke avondactiviteit met een 3 gangen diner voor uw personeelsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje!

Moorddiner

Wie lukt het om een moord op te lossen tijdens het moordspeldiner? Er zijn een aantal verdachten gesignaleerd in uw groep die er iets mee te maken hebben. Taak aan de rest om dit op te lossen. Een hilarische avond tijdens ons moordspel aan tafel!

Teamuitje, bedrijfsuitje of personeelsuitje? Kom naar Amstelveen!

Roeien, fietsen, wandelen, het bezoeken van boerderijtjes en sfeervolle eetgelegenheden; in het Amsterdamse Bos verveel je je nooit. Toch even iets anders? In het stadscentrum van Amstelveen kunnen shopliefhebbers hun hart ophalen in het gezellige Stadshart. Daar vlakbij bevindt zich het Cobra Museum. Neem een kijkje in de tuin van dit museum voor moderne kunst, verrassend genoeg een Japanse kiezeltuin. In het oude dorpsgedeelte ligt nog een belangrijk museum op het gebied van moderne kunst, het Jan van der Togt museum.

Door de combinatie van prachtige natuur, de charmante oude binnenstad én belangrijke moderne musea zoals het Cobra museum is het organiseren van een geslaagde groepsuitje hier bijna een makkie. Recreatiemogelijkheden te over in Amstelveen, daar hoef je het nabijgelegen Amsterdam niet voor in! Daarnaast organiseren wij ook uw afdelingsuitje in Amstelveen bijvoorbeeld ook in het Amsterdamse Bos. Tip: deze bestemming leent zich uitstekend voor zowel een ontspannende dag als voor actieve teambuilding activiteiten! Bent u op zoek naar een themafeest in Amstelveen? Neem dan contact met ons op. Wij organiseren ook themafeesten in de regio en nemen al het werk voor u uit handen!

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies