Bedrijfsuitje Schagen

Bedrijfsuitje Schagen

“Een leuk personeelsuitje of bedrijfsuitje in Schagen? Bekijk hier ons aanbod aan uitjes voor uw teamuitje, vrijgezellenfeest of bijvoorbeeld een familie uitje… Laat je verrassen door Schagen!”

Stad, strand en platteland verenigen zich in de omgeving van Schagen. Het oude stadje in de kop van Noord-Holland wordt al voor 989 in Latijnse geschriften genoemd. Inmiddels is het de grootste plaats en middelpunt van de gelijknamige gemeente, en dat heeft dan weer een grote aantrekkingskracht op de inwoners van de omliggende dorpjes en gehuchten. Het heeft geleid tot een sterk ontwikkeld, verrassend gezellig stadscentrum met een uitgebreid winkelaanbod en goede voorzieningen.

Groepsuitjes & activiteiten in Schagen

Anders: bekijk groepsactiviteiten in een andere stad of bekijk het bedrijfsuitje op locatie aanbod.

Ik Hou van Holland Dinerspel

Ook zo gek op Holland? Schitter zelf in de meest oer-Hollandse quiz en geniet van een lekker 3 gangen diner. Inclusief quizmaster(s), originele spelrondes, decoratie en prijs voor de winnaars. Strijd met elkaar aan tafel tijdens deze Specialtours dinerspel quiz!

PopQuiz Diner

Het dinerspel dat als muziek in de oren klinkt! Welkom bij het PopQuiz Diner: een leuke avondactiviteit met een 3 gangen diner voor uw personeelsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje!

Moorddiner

Wie lukt het om een moord op te lossen tijdens het moordspeldiner? Er zijn een aantal verdachten gesignaleerd in uw groep die er iets mee te maken hebben. Taak aan de rest om dit op te lossen. Een hilarische avond tijdens ons moordspel aan tafel!

Leuke groepsactiviteiten in Schagen!

Houdt vooral in de zomermaanden de festivalagenda in de gaten. De Schager markt is dan wekelijks gereserveerd voor het tentoonstellen van traditionele ambachten. Ook trekt hier één ochtend per week onder begeleiding van muziek een optocht van oude koetsen en inwoners in traditionele klederdracht voorbij.

De jaarlijks Paasvee-tentoonstelling op het marktplein wordt traditiegetrouw tien dagen voor Pasen gehouden. In de verre omtrek is dit lente-evenement zowel beroemd als berucht, want na het keuren van de ‘dikbillen’ gaan de remmen los en blijft het niet bij één borrel. In het eerste weekend van augustus is het Popweekend aan de beurt. Verspreid over twee podia treden verschillende artiesten op.

Jouw groepsuitje in Schagen? Profiteer van het nog relatief onontdekte Schagen! Met haar rijke geschiedenis en omringt door pittoreske dorpjes in een schitterend landschap, is het stadje zeker de moeite waard. Ga samen op ontdekkingstocht uit en feest in de zomermaanden mee met de vriendelijke bevolking.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies