Bedrijfsuitje IJmuiden

Bedrijfsuitje IJmuiden

“Een leuk dagje uit in IJmuiden voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje? Bekijk leuke groepsuitjes en activiteiten in IJmuiden!”

Welkom in IJmuiden, grootste van de zeven woonkernen die gemeente Velzen rijk is. Kom hier voor de haven, die na die van Rotterdam en Amsterdam de grootste van Nederland is. Ook de behoorlijke kuststrook en de ongerepte natuur in de omgeving maken van IJmuiden een unieke plaats!

Groepsuitjes in IJmuiden

Anders: bekijk groepsactiviteiten in een andere stad of bekijk het bedrijfsuitje op locatie aanbod.

Ik Hou van Holland Dinerspel

Ook zo gek op Holland? Schitter zelf in de meest oer-Hollandse quiz en geniet van een lekker 3 gangen diner. Inclusief quizmaster(s), originele spelrondes, decoratie en prijs voor de winnaars. Strijd met elkaar aan tafel tijdens deze Specialtours dinerspel quiz!

PopQuiz Diner

Het dinerspel dat als muziek in de oren klinkt! Welkom bij het PopQuiz Diner: een leuke avondactiviteit met een 3 gangen diner voor uw personeelsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje!

Moorddiner

Wie lukt het om een moord op te lossen tijdens het moordspeldiner? Er zijn een aantal verdachten gesignaleerd in uw groep die er iets mee te maken hebben. Taak aan de rest om dit op te lossen. Een hilarische avond tijdens ons moordspel aan tafel!

Teamuitje, bedrijfsuitje of personeelsuitje? Doe een dagje IJmuiden!

Het jonge IJmuiden heeft een bijzondere ontstaansgeschiedenis. De openstelling van het Noordzeekanaal in 1876 zorgde voor de ontwikkeling van de plaats. Visserij en scheepvaart brachten welvaart naar IJmuiden, en tot op de dag van vandaag is het de belangrijkste aanvoerhaven voor zeevis in Nederland. De industriële gebieden zijn deels toegankelijk voor publiek. In het IJmuider Zee- en Havenmuseum vertellen ze je er graag meer over. De mooie havenstad kende overigens roerige tijden tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het Bunkermuseum IJmuiden geeft je een kijkje in het IJmuiden van die tijd.

Het 300 meter brede strand van IJmuiden leent zich uitstekend voor allerhande groepsactiviteiten zoals Flyboarden en blo-karten. Deze ‘extreme sports’ maken gebruik van de ruimte en de sterke zeewind. Durf jij? Een iets rustigere groepsactiviteit vind je bijvoorbeeld in een rondvaart door het havengebied van IJmuiden. Door de herinrichting van het IJmuiderstrand is het nu ook heerlijk vertoeven aan dit Zuidelijke deel van de Zuidpier. Je vindt er een plezierjachthaven, een gezellige boulevard en een binnenmeer; een leuke plek voor uw stranduitje, die wij ook kunnen organiseren!

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies