Bedrijfsuitje Hilversum

Bedrijfsuitje Hilversum

“Een bedrijfsuitje in Hilversum? Bekijk ons aanbod aan personeelsuitjes, teamuitjes en bedrijfsuitjes in Hilversum.. maar bijvoorbeeld ook voor uw familie uitje of vrijgezellenfeest!”

Welkom in dé mediastad van Nederland: Hilversum! Deze stad is de thuishaven van de meeste landelijke omroepen, door het er sinds jaar en dag gevestigde Mediapark. Maar wat biedt Hilversum nog meer? In elk geval de leuke groepsuitjes van Specialtours!

Groepsuitjes in Hilversum

Anders: bekijk groepsactiviteiten in een andere stad of bekijk het bedrijfsuitje op locatie aanbod.

Ik Hou van Holland Dinerspel

Ook zo gek op Holland? Schitter zelf in de meest oer-Hollandse quiz en geniet van een lekker 3 gangen diner. Inclusief quizmaster(s), originele spelrondes, decoratie en prijs voor de winnaars. Strijd met elkaar aan tafel tijdens deze Specialtours dinerspel quiz!

PopQuiz Diner

Het dinerspel dat als muziek in de oren klinkt! Welkom bij het PopQuiz Diner: een leuke avondactiviteit met een 3 gangen diner voor uw personeelsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje!

Moorddiner

Wie lukt het om een moord op te lossen tijdens het moordspeldiner? Er zijn een aantal verdachten gesignaleerd in uw groep die er iets mee te maken hebben. Taak aan de rest om dit op te lossen. Een hilarische avond tijdens ons moordspel aan tafel!

Teamuitje, bedrijfsuitje of personeelsuitje? Bekijk onze uitjes in Hilversum!

Met het bijzondere Naarden en Bussum als buren, mag Hilversum er zelf ook best zijn! Beroemd gemeentearchitect en stedenbouwkundige Willem Dudok heeft hier zeker aan bijgedragen. Dudok gaf Hilversum zijn zo’n herkenbare stadsgezicht, met als paradepaardje het raadhuis. Laat je rondleiden in dit indrukwekkende gebouw en kom meer te weten over Dudok en zijn nalatenschap. Beklim bij mooi weer de toren van het gebouw! Meer weten over deze bijzondere architectuur? Vervolg je weg naar het Museum Hilversum. Dit museum focust zich vooral op de toegepaste kunst in de lijn van iconen zoals Dudok.

Hilversum is omringt door een prachtig natuurlandschap, bos en hei. Maar de stad zelf is ook rijk aan groen! Overal waar je kijkt zie je rijk aangelegde gemeenteparken en groen ogende straten en lanen. Hilversum is terecht trots op de bijnaam Groenstad. Ze streeft er zelfs naar om maar liefst 1000 soorten bomen binnen de stadsgrens te hebben!

Het Instituut voor Beeld en Geluid, gevestigd in Hilversum, heeft een van de grootste audiovisuele archieven van Europa. In de Experience ontdek je zelf de wereld van de media. Waan je bijvoorbeeld voor even een showpresentator of nieuwslezer!

Dagje Hilversum? Een groepsuitje in Hilversum is een verrijkende ervaring. Of je nu voor architectuur, cultuur, natuur of een combinatie ervan gaat: je bent gegarandeerd een rijker mens na afloop. Wij bieden verschillende teambuilding activiteiten aan in Hilversum, maar organiseren bijvoorbeeld ook uw bedrijfsfeest, dinerspel, quiz of themafeest. Neem contact met ons op voor de uitgebreide mogelijkheden!

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies