Bedrijfsuitje Enkhuizen

Bedrijfsuitje Enkhuizen

“Een dagje Enkhuizen voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, groepsuitje of personeelsuitje? Bekijk onze groepsactiviteiten in de regio Enkhuizen!”

Enkhuizen, gelegen in het Oosten van Noord-Holland, is allesbehalve een ingedut stadje. De havenstad kenmerkt zich door hardwerkende inwoners, die door de visserij en handel in haring van deze ‘Haringstad’ een welvarende plaats hebben gemaakt.

Groepsuitjes in Enkhuizen

Anders: bekijk groepsactiviteiten in een andere stad of bekijk het bedrijfsuitje op locatie aanbod.

Ik Hou van Holland Dinerspel

Ook zo gek op Holland? Schitter zelf in de meest oer-Hollandse quiz en geniet van een lekker 3 gangen diner. Inclusief quizmaster(s), originele spelrondes, decoratie en prijs voor de winnaars. Strijd met elkaar aan tafel tijdens deze Specialtours dinerspel quiz!

PopQuiz Diner

Het dinerspel dat als muziek in de oren klinkt! Welkom bij het PopQuiz Diner: een leuke avondactiviteit met een 3 gangen diner voor uw personeelsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje!

Moorddiner

Wie lukt het om een moord op te lossen tijdens het moordspeldiner? Er zijn een aantal verdachten gesignaleerd in uw groep die er iets mee te maken hebben. Taak aan de rest om dit op te lossen. Een hilarische avond tijdens ons moordspel aan tafel!

Teamuitje, bedrijfsuitje of personeelsuitje? Boek bij ons uw uitje in Enkhuizen!

Enkhuizen ligt zowel aan het Markermeer als het IJsselmeer, waardoor het een populaire uitvalsbasis is voor watersportliefhebbers. Ook evenementen weten hun weg naar de stad de vinden. Jaarlijks terugkerende events zijn het Jazz Festival, de Waterweek en de Harddraverijdag. Ook zonder deze evenementen weten dagjesmensen Enkhuizen te vinden. De plaats was in de Gouden Eeuw een belangrijke en welvarende havenstad en de panden en stadspoorten uit die tijd geven daar nog een levendig beeld van. De ‘Dromedaris toren’ vormde in 1590 zo’n typische stadspoort tussen de haven en het centrum. In dit oude gedeelte is het overigens heerlijk verdwalen en bovendien zijn er tegenwoordig veel gezellige cafeetjes en eigenzinnige winkeltjes te vinden.

Het Zuiderzeemuseum is een openluchtmuseum waar men je graag laat zien hoe het er vroeger aan toe ging. In authentieke panden worden precies zoals vroeger ambachten uitgevoerd. Er worden ook regelmatig groepsactiviteiten georganiseerd. De veelzijdigheid van Enkhuizen en zijn omgeving geven tal van mogelijkheden voor het organiseren van het perfecte groepsuitje! In de zomermaanden is het ook nog eens goed toeven op het water: huur zelf een boot of maak een georganiseerd vaartochtje… een aanrader voor groepen! Neem contact met ons voor meer tips en ideeën voor uw bedrijfsuitje in de regio/omgeving Enkhuizen, ook voor entertainment op locatie of uw jaarlijkse bedrijfsfeest!

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies