Bedrijfsuitje Edam

Bedrijfsuitje Edam

“Gezellig dagje Edam voor uw bedrijfsuitje, familie uitje, vrijgezellenfeest of personeelsuitje? Bekijk onze groepsactiviteiten voor een leuk dagje uit of dagje weg in Edam!”

Edam, stad aan de voormalige Zuiderzee is werkelijk een plaatje! Lopend over het Damplein en de Kaasmarkt waan je je zomaar in het Holland van enkele eeuwen geleden. De oude grachten, bruggen en gevels van monumentale gebouwen zijn in zo’n uitstekende staat zodat het lijkt alsof in je een open luchtmuseum bent. Na een bezoek aan Edam associeer je deze stad nooit meer alleen met het typische bolvormige kaasje met zijn –meestal- rode korst!

Groepsuitjes in Edam

Anders: bekijk groepsactiviteiten in een andere stad of bekijk het bedrijfsuitje op locatie aanbod.

Ik Hou van Holland Dinerspel

Ook zo gek op Holland? Schitter zelf in de meest oer-Hollandse quiz en geniet van een lekker 3 gangen diner. Inclusief quizmaster(s), originele spelrondes, decoratie en prijs voor de winnaars. Strijd met elkaar aan tafel tijdens deze Specialtours dinerspel quiz!

PopQuiz Diner

Het dinerspel dat als muziek in de oren klinkt! Welkom bij het PopQuiz Diner: een leuke avondactiviteit met een 3 gangen diner voor uw personeelsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje!

Moorddiner

Wie lukt het om een moord op te lossen tijdens het moordspeldiner? Er zijn een aantal verdachten gesignaleerd in uw groep die er iets mee te maken hebben. Taak aan de rest om dit op te lossen. Een hilarische avond tijdens ons moordspel aan tafel!

Teamuitje, bedrijfsuitje of personeelsuitje? Bekijk onze uitjes in Edam.

Toch ontkom je er niet aan. Edam is trots op de ‘Edammer’ en met recht! Samen met de visvangst uit de Zuiderzee heeft de handel in kaas veel welvaart naar de stad gebracht. En dat zie je dan weer af aan al die prachtige huizen. Het centrum van de stad draagt niet voor niets de titel ‘beschermd stadsgezicht’: deze zorgt ervoor dat de authenticiteit van het oude centrum behouden blijft. De Edammer kaasmarkt is er overigens nog steeds. Alhoewel deze nu meer voor de toeristen wordt gehouden, geeft het nog steeds een goed beeld van het reilen en zeilen van toen.

Een groepsuitje in Edam? Midden in een al prachtige regio is Edam werkelijk een lust voor het oog. Een inspirerende omgeving waarin veel groepsactiviteiten kunnen worden ondernomen. Een stadswandeling moet eigenlijk gewoon op het programma. Struin de winkeltjes af en neem een kijkje bij het Edams museum en haar fascinerende ‘drijvende kelder’. Geniet samen van het uitzicht over het Markermeer. En dan toch als afsluiter een lekker stukje kaas misschien?

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies