Top
Home » Zoeken » Workshop » Workshop Naaktmodel Schilderen
workshop naaktmodel schilderen

Workshop Naaktmodel Schilderen

vanaf €37,50 p.p. incl. BTW

workshop naaktmodel schilderen

Workshop Naaktmodel Schilderen

Workshop Naaktmodel Schilderen Waardering: ★★★★★ 4.5 gebaseerd op 89 reviews.
5 1

Omschrijving: Op zoek naar een bijzonder vrijgezellenfeest? Boek dan onze workshop naaktmodel schilderen in de stad van jullie keuze! Jullie hebben de keuze uit een mannelijk of vrouwelijk naaktmodel.

2 uur

8+

Al sinds er verf bestaat bestaan er erotisch getinte schilderijen. Dat aanbod aan kunstwerken vullen we graag met jullie aan. Trek daarom de kwasten en penselen uit de koker en maak je op voor onze workshop naaktmodel schilderen! Een originele schilderworkshop voor een vrijgezellenfeest of een dagje weg met vrienden of vriendinnen. Leuker kunnen we het niet schetsen.

Wat kunnen jullie verwachten tijdens deze workshop?

Bij binnenkomst worden jullie welkom geheten door de workshopleider. Na een korte introductie gaat iedereen achter zijn eigen schildersezel zitten en komt ons naaktmodel ten tonele. Jullie hebben vooraf de keuze uit een vrouwelijk of mannelijk model.

Gedurende deze professionele schilderworkshop gaan jullie aan de slag met de mooie vormen van het menselijk lichaam. Met tips en trucs van onze workshopleider ontdekken jullie misschien wel verborgen talenten. Ga je voor een realistische benadering of de impressionistische?

Maak gebruik van onze vaste locaties of boek een workshop op jullie eigen locatie. Onze workshopleider (en model) komen graag jullie kant op. Boek de workshop naaktmodel schilderen voor een onvergetelijke ochtend, middag of avond. Ook perfect om te combineren met andere activiteiten op onze website.

Prijs

Vanaf  €37,50 p.p. incl. BTW.

*Grotere groep? Dan ontvangt u meestal een leuke korting. Deze workshop is ook te combineren met andere uitjes op deze website.

Informatie aanvragen

Inclusief

Professionele begeleiding
Schildersmaterialen (doek, verf, etc.)
Locatie
Overal in Nederland te boeken

Bekijk meer in deze categorie

Hulp nodig? Bel 020 770 89 53
Stuur een e-mail
of Whatsapp

*Bereikbaar van ma-za van 09.00 tot 18:00

Workshop Naaktmodel Schilderen offerte?

Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

Naam*
Bedrijfsnaam (optioneel)
E-mail*
Gewenste datum
In welke stad of dorp?
Gelegenheid
Tijdstip
Aantal deelnemers
Adres
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
Uw bericht

Blijf op de hoogte
Voeg uzelf toe aan onze maillist voor leuke acties en kortingen


1

Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje

Schrijf een review