Top
Home » Zoeken » Dansworkshop » Haka Workshop
haka

Haka Workshop

vanaf €30 p.p. incl. BTW

haka

Haka Workshop

Haka Workshop Waardering ★★★★★ 4.6 gebaseerd op 93 reviews.
5 1

Omschrijving: Lekker voelen, de energie uit je lijf schreeuwen, vol in je kracht staan, uit je hoofd in je lijf te landen, ontspanning, lachen, verbinden. Onze Haka Workshop is een onvergetelijke ervaring, die alle deelnemers de rest van hun leven mee zullen nemen.

1 uur

10+

De Haka is een ceremoniële dans die zijn oorsprong vind bij de Maori’s. Door de Haka uit te voeren proberen de dansers de goden aan te roepen. Door de opbouw van onze workshop krijgen jullie een toegankelijke manier om samen de Haka te leren. Het mythische verhaal van de Haka wordt vertaald naar onze huidige manier van leven. Samen de mannelijk oer energie ervaren, voor zowel man en vrouw!

Om het helemaal eigen te maken is er aan het eind van de workshop ook nog de ruimte om een eigen Haka te maken. Hoe leuk is dat?

Naast onze standaard Haka Workshop is er een mogelijk tot een voorgesprek waarin we samen kijken waar de behoeften van de deelnemers liggen, om zo tot een op het maat gesneden Workshop of Energizer te komen. Dit is natuurlijk ideaal voor een uitje met collega’s, een origineel vrijgezellenfeest. Wij geven vanuit ons hart, zijn enthousiast en dat is voelbaar. De leukste en beste Haka workshopleiders van Nederland.

Een unieke workshop, ook op eigen locatie mogelijk!

Prijs

Vanaf  €30 p.p. incl. BTW.

*Grote groep? Dan ontvangt u meestal een leuke korting. Deze activiteit is ook te combineren met andere uitjes op deze website.

Informatie aanvragen

Inclusief

Professionele Haka workshopleider
Haka Workshop
Overal in Nederland te boeken
Ook op eigen locatie te boeken

Bekijk meer in deze categorie

Hulp nodig? Bel 020 770 89 53
Stuur een e-mail
of Whatsapp

*Bereikbaar van ma-za van 09.00 tot 18:00

Haka Workshop offerte?

Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  Bedrijfsnaam (optioneel)
  E-mail*
  Gewenste datum
  In welke stad of dorp?
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer
  Uw bericht

  Blijf op de hoogte

  Voeg uzelf toe aan onze maillist voor leuke acties en kortingen

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje

  Schrijf een review