Citygames

Op zoek naar leuke groepsactiviteiten? Boek één van onze citygames..!

Op zoek naar een gezellig spelprogramma? Bekijk hier een paar voorbeelden van onze teambuilding stadsspel activiteiten! Wanneer jij en je medespelers over stalen lachspieren beschikken dan is bijvoorbeeld ons Crazy 88 stadsspel ideaal voor jullie groep! Met zowel vrienden, familie en collega’s kun je op ontspannen wijze de stad verkennen tijdens een van onze stadsspellen. Of je nu op zoek bent naar een actief spel of meer over een bepaalde stad te weten wil komen, wij bieden verschillende teambuildingsactiviteiten aan in verschillende steden van Nederland en zorgen er altijd voor dat jouw uitje één groot feest wordt.

Crazy 88: Actief en crazy groepsuitje!

De meest crazy teambuildingactiviteit van Nederland! Welk team is het creatiefst en weet dit ook vast te leggen op camera? Deze 3 uur durende citygame is leuk om te boeken als vrijgezellenfeest of origineel bedrijfsuitje. In elke stad in Nederland te boeken.

Wie is de Rat?! Stadsspel

De leukste teambuildingactiviteit van dit moment! Wie is de verrader in uw groep? Wie is de saboteur? We komen er achter tijdens dit 3 uur durende spelprogramma & overal te boeken!

De leukste tips en ideeën voor uw bedrijfsuitjes, vrijgezellenuitjes of familie & vrienden uitjes!

Ben je juist op zoek naar spanning en mysterie dan is ons Wie is de Rat buitenspel ideaal. Tijdens dit programma is niemand meer te vertrouwen, zelfs jij niet! Wil jij je medespelers beter leren kennen of eens in een ander daglicht zien ? Dan is Ranking the Stars jullie spel. Maar ook de Sex and the City Game of het Hou van Holland stadsspel behoort tot de mogelijkheden. Wij bieden een grote selectie speurtochten en andere stadsactiviteiten en helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor jullie groep zodat het een dag wordt om nooit meer te vergeten!

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies